Πολάκης: Τους νεκρούς από την πλημμύρα έφεραν όσοι μπάζωσαν τα ρέματα μέχρι το 2013

Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας βγάζει «πόρισμα» και επιχειρεί να αθωώσει πλήρως την κυβέρνηση από τις ευθύνες της

«Πόρισμα» που επιχειρεί να αθωώσει την κυβέρνηση για τις ευθύνες της όσον αφορά τους 16 νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο εξέδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας όλη η ευθύνη ανήκει σε όσους μπάζωσαν το 66% των ρεμάτων της Αττικής από το 1945 έως το 2013.

Χωρίς να κάνει κουβέντα για τις ευθύνες της συντρόφου του Ρένας Δούρου και της περιφέρειας Αττικής, ο κ. Πολάκης «εξαγγέλλει», μάλιστα, ότι η κυβέρνηση «σιγά σιγά με τη βοήθεια του λαού θα ξαναφτιάξουμε τη χώρα».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

loading...

8 thoughts on “Πολάκης: Τους νεκρούς από την πλημμύρα έφεραν όσοι μπάζωσαν τα ρέματα μέχρι το 2013

  1. να δουμε ποτε εσυ θα μπαζωθεις να ησυχασουμε

  2. ante g@@@@@@ kolopedo exoy olous exoyme kai esena paliopoystarokolopedo

  3. Πες τους τα Κρητίκαρε γιατρέ μου μπράβο.Θα ξαναφτιάξουμε τη χώρα φασισταριά απο το μηδέν.Δεν μασάμε τίποτα.ΣΥΡΙΖΑ για άλλα 96 χρόνια.

  4. ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ

  5. Τους νεκρους τους προκαλεσαν αυτοι που δεν εκαναν τιποτα τοσα χρονια.Αλλα ουτε κι εσεις δεν κανετε τιποτα τρια χρονια τωρα.Ασε λοιπον τις εξυπναδουλες,και κοιτα να κανεις κατι για την υγεια που παει κατα διαολου.Ολο και κατι βρισκεις να πεις για ολους και για ολα,αλλα για την δικη σου ανικανοτητα ,ουτε κουβεντα.Εργα θελουμε ,οχι λογια και κριτικη σε ολους τους αλλους.Αυτοκριτικη,ποτε θα κανεις??????????????

  6. γουρουνι ορθιο,για το συναφι σου δεν υπαρχουν καταγγελιες,σκουπιδι ε σκουπιδι.

  7. Επίπεδο Υπουργού , να τον χαιρόμαστε , αλήθεια πόσο χαμηλά θα πάνε την Ελλάδα μας αυτά τα καθίκια

Comments are closed.