Ωμή ρατσιστική βία κατά Ελλήνων: 20 Αφγανοί και Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Ελληνίδα – Συνελήφθησαν 3

Είκοσι (!), περίπου, παράνομοι Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν μια 30χρονη στο Αργος, η οποία σώθηκε μετά από αγώνα που έδωσαν τα δύο αδέλφια της οι οποίοι εξήλθαν από την συμπλοκή σοβαρά τραυματισμένοι

Συγκεκριμένα η 30χρονη έκανε το λάθος να περάσει μπροστά από οικοδομή στα περίχωρα της πόλης, που εργάζονταν οι παράνομοι μετανάστες.

Καμιά δεκαριά από αυτούς επιχείρησαν να την σταματήσουν κι να την σπρώξουν σ’ένα δωμάτιο της μισοτελειωμένης οικίας, θωπεύοντάς την και προσπαθώντας να τραβήξουν τα χέρια της επάνω στα γεννητικά τους όργανά.
Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους.

Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία κι έτρεξε να βοηθήσει.
Όμως, οι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από την οικοδομή, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι παράνομοι μετανάστες τους κύκλωσαν και τους κτυπούσαν ενώ έσερναν την κοπέλα μέσα στην οικοδομή. Μάλιστα μερικοί είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους, όπως κατέθεσε εν συνεχεία η γυναίκα στην αστυνομία!

Τα δύο αδέλφια και η κοπέλα γλίτωσαν όταν οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία από το κοντινό αστυνομικό τμήμα και σε μερικά λεπτά ήχησαν από μακριά οι σειρήνες και οι ξένοι τρόμαξαν κι έφυγαν.

Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν εν συνεχεία οι αστυνομικοί σε “σάρωμα” της περιοχής και των σημείων που συχνάζουν οι “οικονομικοί μετανάστες”, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα ως τους επίδοξους βιαστές της αδελφής τους και αυτούς που τους κτύπησαν και τα οποία άτομα διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

loading...

11 thoughts on “Ωμή ρατσιστική βία κατά Ελλήνων: 20 Αφγανοί και Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Ελληνίδα – Συνελήφθησαν 3

  1. Ηθική συναυτουργοί απόπειρας βιασμού ψυχολογικής και λεκτικής βίας
    η μκο που ανέλαβε αυτούς τους λαθρομετανάστες-εποίκους στρατού κατοχής με το που παραβίασαν τα σύνορα, νομικοί και ο αρμόδιος επί αυτών των θεμάτων υπουργός. Καθώς και οργανώσεις δικαιωμάτων και κόμματα που πιέζουν για την διαμονή των λαθρομεταναστών και που επικαλούνται δικαιώματα παραμονής επαγγελματικού προσανατολισμού και ένταξης των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων παραχωρώντας τη χώρα.
    Βρείτε αυτούς που με πολιτικές αποφάσεις και στο όνομα δικαιωμάτων έφεραν και εγκαθιστούν και εκδίδουν έγραφα για την διαμονή των παραβατών στη χώρα, ενώ θα έπρεπε να τους απαγγελθούν κατηγορίες για παράνομη είσοδο στη χώρα και να συλληφθούν, να κρατηθούν και να απελαθούν ή να μη τους είχε επιτραπεί η είσοδος με κάθε μέσο και με πίεση προς τη διεθνή κοινότητα εξ αρχής. Βρείτε τους επίορκους κρατικούς ηθικούς συναυτουργούς των εγκλημάτων των αλλοδαπών και τσακίστε τους.

  2. Δεν το πιστεύω. Αυτοί δεν πειράζουν ούτε κότα.

  3. Μίλησα με την εισαγγελία Ναυπλίου. Αναμείνατε όλοι σας.

  4. Οι επενδυτές όπως τους λένε οι αριστεροί είναι καλοί άνθρωποι δεν πειράζουν κόσμο γάμω τον Αλλάχ τους μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τα λαθροπηθικια

  5. Οι φιλοξενούμενοι δεν οφείλουν να σέβονται αυτούς, οι οποίοι τους φιλοξενούν;

  6. Ποια είναι τα καλά του πολυπολιτισμού;;

  7. κι ομως φασισταρια μου η κοπέλα ηταν γκόμενα του ενος πακιστανού και τα αδέλφια της δεν το γνώριζαν

  8. και εσύ προοδευτική αριστερή λούγκρα είσαι η γκόμενα των υπολοίπων 19 λαθροπίθηκων και θίχτηκες που σου έφαγε τον εικοστό ???

  9. ας υποθεσουμε ρε απλυτε οτι η κοπελα ηταν γκομενα του ενος πακιστανου
    επρεπε να της την πεσουν και να την πηδηξουν κι αλλοι 20 πακιστανοι με την βια
    ετσι το 'χετε εσεις οι απλυτοι το εθιμο;
    οταν σας πηδαει ενας πακιστανος, φωναζει κι αλλους 20 και σας παιρνουν παρτουζα και το απολαμβανετε περισοτερο το ξεσκισμα..

Comments are closed.