Ο Παπανδρέου στον ΑΝΤ1: Λεφτά θα υπήρχαν, εάν αλλάζαμε τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Επίκαιρο όσο ποτέ χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου το σύνθημα “ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε” σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρώην Πρωθυπουργός υποστήριξε πως η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά δείχνει πως οι πολίτες απαιτούν τη συνεργασία και την ενότητα. Συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της, αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ τόνισε πως «αυτή είναι η παράταξη των μεγάλων αλλαγών για τη χώρα».
Εξήγησε πως η μεταβατική φάση μέχρι την ίδρυση του νέου φορέα θα είναι μία “συνομοσπονδία κομμάτων και κινήσεων”, υπογραμμίζοντας πως δεν προέχουν μηχανισμοί και προσωπικές φιλοδοξίες αλλά οι πολιτικές.
Δεν αρνήθηκε πως είναι αντίθετος στην προοπτική συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ δεν έκρυψε και την πικρία του για τον Κώστα Καραμανλή.
«Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του», είπε, για να προσθέσει πως έχει τεράστιες ευθύνες. «Άφησε μία Ελλάδα έτοιμη να χρεοκοπήσει», είπε χαρακτηριστικά.
Αναγνώρισε πως πήρε δύσκολες αποφάσεις κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του. Λεφτά θα υπήρχαν, ανέφερε, εάν αλλάζαμε τη χώρα. Συμπλήρωσε πως δε φταίνε για όλα τα μνημόνια, διαφορετικά «ας πετάγαμε την τρόικα στη θάλασσα και θα τελειώναμε».
Αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή του σε ηγετικό ρόλο, ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε: «Το δικό μου comeback θα είναι η δικαίωση της Ελλάδας».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

loading...

5 thoughts on “Ο Παπανδρέου στον ΑΝΤ1: Λεφτά θα υπήρχαν, εάν αλλάζαμε τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Θα ήσουν τρόμπας γαπ, εάν άλλαζες και δεν ήσουν ζαβό.

  2. Γιωργάκη γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό μασωνιεβραικο σκουλικι

  3. ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΑΛΑΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

  4. πότε θα σταματησουμε να τους κοιταμε κλαι αν κανουμε κατι επιτελους??
    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΜΑ ΣΠΙΣΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.!

    ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    να δουμε πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΨΣΙΛΟΓΩΝ.
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΘΞΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

    ανωνυνος ελλην

  5. οταν καποτε ο Γιωργος ο Παπανδρεου ελεγε να μην υπογραψετε αλλες δανειακες συμβασεις γιατι ειχε βρει λεφτα που τα εφαγαν οι κατοπινες δοσιλογες κυβερνησεις που κατεστρεψαν την Ελλαδα,ολοι τον κατηγορουσατε για ψευτικες υποσχεσεις,κατι που
    εσεις κανατε στην πραξη.
    Ντροπη σας σε ολους να εχουμε ενα τετοιο Εθνικο κεφαλαιο οπως ο Γιωργος Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ να ειναι οικος ανοχης της Χρυσης Αυγης και του δημοκρατικου τοξου…

    Νικος Βραχος

Comments are closed.