Καταγγελία σοκ στη Χίο: «Ο σύζυγός μου επιχείρησε να βιάσει το 11 μηνών μωρό μας»

Συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους,
σύμφωνα με το politischios.gr.

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ και ο κατηγορούμενος φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση επιθετική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.

Την καταγγελία επιβεβαιώνει και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου.

loading...

2 thoughts on “Καταγγελία σοκ στη Χίο: «Ο σύζυγός μου επιχείρησε να βιάσει το 11 μηνών μωρό μας»

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ….

  2. θαυμαστε ισλαμικο πολιτισμο..συντομα και στις γειτονιες σας αυτα

Comments are closed.