Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης εξήγησε την απουσία από τις παρελάσεις – Οι νέες δηλώσεις του δημάρχου [vids]

Ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε και δεν αρνήθηκε να απαντήσει. Για την απουσία του από την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στις 26 Οκτωβρίου καθώς και από την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου…

μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού για την σημερινή επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως στη μαθητική παρέλαση δεν θα πήγαινε έτσι και αλλιώς, ωστόσο δεν παρέστη στη δοξολογία και την στρατιωτική παρέλαση όπως είπε για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους. «Στη μαθητική παρέλαση έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινα, αλλά έλειψα και από την δοξολογία και από την στρατιωτική παρέλαση για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα και το Δεσπότη, είχα επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου είχαν στο πρόγραμμα να κατέβουμε από τον Άγιο Δημήτριο στον Αβέρωφ. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί είχα σοβαρούς οικογενειακούς λόγους», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Καλαφάτης: Γιατί δεν ενημέρωσε τον λαό της Θεσσαλονίκης;

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη, ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης τόνσιε πως σέβεται το λόγο απουσίας, ωστόσο άφησε αιχμές για το επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να ενημερώσουν το λαό της Θεσσαλονίκης.

«Ο κ. Δήμαρχος ήταν απών από τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης επικαλούμενος προσωπικούς οικογενειακούς λόγους. Το σέβομαι απολύτως. Παρά ταύτα το ερώτημα παραμένει: Γιατί δεν ενημέρωσε τον λαό της Θεσσαλονίκης; Το επικοινωνιακό του επιτελείο ήταν σε διακοπές; Εκπρόσωποι δικοί παρίσταντο σε όλες τι εκδηλώσεις. Γιατί δεν ενημέρωσαν το κοινό της Θεσσαλονίκης;

loading...

1 thought on “Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης εξήγησε την απουσία από τις παρελάσεις – Οι νέες δηλώσεις του δημάρχου [vids]

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ !

    ΦΕΤΟΣ, ΕΙΧΕΣ " ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ "….

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ !

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΟ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΟΜΠΙ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.