ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ (VIDEO)

Δεν χάνει με τίποτα! Ο Έλληνας γυμναστής μετά από μία ακόμη εξαιρετική εκτέλεση κράτησε το στέμμα του παγκόσμιου πρωταθλητή και έγραψε το όνομα του με ολόχρυσα γράμματα στους κρίκους

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Λευτέρης Πετρούνιας διατηρώντας παράλληλα τα σκήπτρα του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο σπουδαίος Έλληνας γυμναστής βαθμολογήθηκε με 15.433 βαθμούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ στους κρίκους.
Για μία ακόμη φορά ο 27χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan.gr, ήταν απολαυστικός στην εκτέλεση του προγράμματος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 9.133 για την εκτέλεση του προγράμματος του.
Δεύτερος ήταν ο Ντενίς Αμπλιάζιν από τη Ρωσία με 15.333 βαθμούς και τρίτου ο Λιου Γιανγκ από την Κίνα με 15.266.
Αναλυτικά η τελική κατάταξη
Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.433
Ντενίς Αμπλιάζιν (Ρωσία) 15.333
Λιου Γιανγκ (Κίνα) 15.266
Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 15.258
Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 15.066
Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14.933
Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.900
Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία) 14.533
Αλ. Τσίπρας: Ο Πετρούνιας γράφει ιστορία
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή! #MTL2017GYM».
Με αυτή την ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του προς τον Λευτέρη Πετρούνια για τη νέα κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ.
Συγχαρητήρια Προκόπη Παυλόπουλου
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Όπως επισημαίνεται στο τηλεγράφημα: «Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

loading...

2 thoughts on “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ (VIDEO)

  1. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ

Comments are closed.