Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει – Θα τον πάω στον εισαγγελέα» [vid]

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν…
Απόστολος Γκλέτσος και Κώστας Μπακογιάννης είναι γνωστό ότι
δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Ο δήμαρχος Στυλίδας φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και εξαπέλυσε νέα επίθεση στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Όταν ρωτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική».

Ο δήμαρχος Στυλίδας όμως δεν έμεινε εκεί: «Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του κόσμου, αλλά συνέχεια βγάζω βιντεάκια όπου τον κατηγορώ για πράγματα. Του λέω να πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν πάει και δεν απαντάει. Θα πάω εγώ. Θα τον πάω για θέματα που φιλοξενούνται στον ευρωπαϊκό τύπο. Δεν υπάρχουν ήρεμοι τόνοι αλλά υπάρχει μόνο η αλήθεια» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου στον Κώστα Μπακογιάννη, ήταν η παρατήρηση πως ο δεύτερος θα ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός αντίπαλος για τον νυν δήμαρχο Στυλίδας, εάν θα ήθελε στις επόμενες εκλογές να γίνει περιφερειάρχης…

loading...

5 thoughts on “Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει – Θα τον πάω στον εισαγγελέα» [vid]

  1. Σε παρακαλώ γκλέτσο ! Ολα κι΄όλα! Και όμως, είναι σε κάτι, ό,τι καλύτερο υπάρχει. Στο να είναι "τυχερό παιδί" της μητσοτάκαινας και να είναι "νιάνιαρο".

  2. Ο Απόστολος Γκλέτσος σε σχετική ερώτηση ανέφερε:
    «Ο Μπακογιάννης είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει από πολιτική, από διοίκηση.
    Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο.
    Η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική».

    https://olympia.gr/2017/10/20/κώστας-μπακογιάννης-ο-κόσμος-έχει-σι
    Κώστας Μπακογιάννης “Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κληρονομικώ δικαίω άρχοντες”

    Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να είναι «σπέρμα» του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντοράκουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μίεζενς …

    Η φαμίλια Μιζοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια πεντηκονταετία και έχει αφαιμάξει τα δημόσια ταμεία.

    Ντόρο-κρατία + Μητσοτάκo-κρατία = Οικογενειακή φαύλο-κρατία…

  3. 60 χρόνια το σοι της όσιας οικογενείας του Μητσοτά -κούλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς .

    60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας , οικογενειοκρατίας …

    Αυτό δεν είναι σοι, αυτό είναι ανίατη επιδημία…

    Μας αφαίμαξαν, μας διέλυσαν , μας ξευτέλισαν …

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

    Αν ένας εισαγγελέας με απίδια κάνει μια ολοκληρωμένη εξέταση στα δηλωμένα Ε9 της όσιας οικογενείας του Μήτσο-Ντόρα-Κούλα, οι μιζαρπάχτρες θα καταλύσουν στις σουίτες του Κορυδαλλού … να είναι παρέα με τον «ευεργέτη» τους τον Κουφοντίνα…

  4. Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει – Θα τον πάω στον εισαγγελέα»

    Απόστολε οι Έλληνες εισαγγελείς , δεν ασχολούνται με το Μιζοτακέικο από την εποχή που ο πάτρωνας της φαμίλιας διόριζε τους υποτακτικούς του στο δικαστικό σώμα.

    Οι δικαστές έχουν συνταχθεί με τα λαμόγια, τους Μιζαρπάχτρες και τους Μιζοτάκηδες εδώ και πολλά χρόνια.

    Ένα μεγάλο μέρος της Δικαιοσύνης ανήκει οργανικά στο ολιγαρχικό παρά – σύστημα, που εκπροσωπεί πολιτικά η Νέα Μιζοκρατία.

    Αφήνουν τα λαμόγια να αλωνίζουν και να κατακλέβουν το σύμπαν και κλείνουν στη φυλακή τις μαρίδες που χρωστάνε και δεν μπορούν να πληρώσουν.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ)
    (…Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη …Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν’ ανοίξουν «φακέλους» και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους …Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι παραγεγραμμένα τα εγκλήματά τους…)

    Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες …

  5. Οπωs ειπε και το αλοιθωρο η αποβολη tercs kaikos…Μπαμπα κανονισε να μαs βαλουν στο ιδιο κελι!
    ο καθετηραs οφσοροδοξοs βαψωμαλλιαs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ!
    η θεια παναγιωτα catalina το γερικο αιδοιοπανο!
    η οικογενειακη κλεφτοσυμμορια τα βρωμοκοπρανα ακομα εξω ειναι….

Comments are closed.