"Στενάζει" η ΕΛΑΣ, περιπολικά χωρίς ελαστικά & καύσιμα (vid)

Tην ώρα που υψηλή τεχνολογία την ώρα που υψηλή τεχνολογία λύνει τα χέρια των αστυνομικών σε όλο τον κόσμο οι αστυνομικοί στην Κρήτη όπως και σε ολόκληρη τη χώρα εργάζονται παίζοντας τη ζωή τους κορόνα γράμματα.
Οδηγώντας οχήματα με βλάβες και φθαρμένα ελαστικά.

Οι ελλείψεις και παραλείψεις όπως αυτές που οδήγησαν στη ματαίωση του διαγωνισμού για την προμήθεια νέων ελαστικών εκθέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τους ένστολους με τους συνδικαλιστές να καλούν πλέον τους συναδέλφους τους να βάλουν χειρόφρενο σε όλα τα παλιά οχήματα που δεν είναι ασφαλή και δεν ελέγχονται από ΚΤΕΟ.

Η Ένδεια και η έλλειψη πρόνοιας που αφήνει το τελευταίο διάστημα και χωρίς καύσιμα τα περιπολικά οδήγησε στην έκδοση της πρωτοφανούς διαταγής που έχει φτάσει σε όλες τις υπηρεσίες ούτε λίγο ούτε πολύ καλεί τους αστυνομικούς να ανταποκρίνονται μόνο στα πολύ έκτακτα περιστατικά για να μην καταναλώνουν.


Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους αστυνομικούς που πληρώνουν οι ίδιοι για το βασικό εξοπλισμό, τους ενώ βάζουν το χέρι στην τσέπη και για τις βλάβες στα περιπολικά.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]