To παιδάκι από την Αλβανία σας πείραξε …

Καλά ρε χρυσαυγίτες…To παιδάκι από την Αλβανία σας πείραξε γιατί λέει οι Αλβανοί πολέμησαν στο πλευρό των Ιταλών και Γερμανών;;; Οι Γερμανοί , αλήθεια ,δεν σας πείραξαν
, γιατί όλα τα ηγετικά σας στελέχη ,έχουν ακόμη και τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο τους (Κασιδιαρης). Επίσης έχουμε δει στελέχη σας (Παππάς κλπ.) σε φωτογραφίες ντοκουμέντα να προσκυνούν στον τάφο του αρχιφασιστα Μουσολίνι. Αλήθεια αφού είστε τόσο Ελληνες όσο λέτε γιατί δεν διαγράφετε από τον σύνδεσμό σας αυτά τα άθλια υποκείμενα που δηλώνουν ανοιχτά υπέρ του ναζισμού και του φασισμού που αιματοκύλησαν όλη την Ευρώπη αλλά και την πατρίδα μας. Εχουμε καταλάβει πια τι Ελληνες είστε ,δεν πείθετε κανέναν.

αναγνωστης

loading...

19 thoughts on “To παιδάκι από την Αλβανία σας πείραξε …

  1. τουρκαλβανε αναγνωστη,αει στα τσακιδια

  2. ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ………….

  3. Φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί τα λαθροπηθικια και όλο το κακό συναπάντημα Ρώσο ποντίων Αλβανών κτλ πάρτε τους στα σπίτια σας αλλιώς να πάνε στο διαολο

  4. αντε γαμησου ρε μαλακα αναγνωστη βγαινεις οποτε κανεις μπαφο και πινεις ξυδια και πετας και απο μια μαλακια

  5. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΠΑΕΙ 18-20 ΧΡΟΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ 50-100 ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

  6. ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ,ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  7. Παιδες
    Ο "αναγνωστης" ειναι ο κομμουνιστης υπαλληλος του Λαου-Λαου…

  8. ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΨΩΛΟΜΥΑΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ(ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ)ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ,(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ) ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΣΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ,ΧΑΙΒΑΝΙ Ε ΧΑΙΒΑΝΙ!

  9. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΙΦΘΕΙ
    ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

  10. Οι Αλβανοί που πολέμησαν στο πλευρό των ιταλοφασιστών εναντίον της Ελλάδος δεν σε πείραξε;
    Η επίσκεψη του Παππά στον τάφο Μουσολίνι σε πείραξε;
    Η φιλία και η συμμαχία των σταλινιστών με τους ναζί δεν σε πείραξε;
    Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό σε πείραξε;

    Μπορείς να μας διευκρινίσεις, κύριε αρθρογράφε, τι σε πειράζει και τι δεν σε πειράζει;
    Αναγνώστης της ιστοσελίδος είσαι, γι αυτό περιμένω απάντηση.

  11. Θα εχω αδικο μετα ρε σκατοκουμμουνα αρθογραφε εαν εξαπολυσω την ποσθην μου και σου καταφερω ενα συντριπτικο λακτισμα στο κρανιο σου που μπορει να αποβει και θανατηφορο αμα σε παρει στον σταυρο που λενε ε?

  12. καλα ρε αναρχοκομουνισταρα μπλσεβικαρα σταλιναρα εαμοβουλγάρα το παδακι απο την ελλαδα σας πειραξε και το βγαλατε απο σημαιοφορο να δωσετε τη σημαια στους λαθρο σας????
    τι θελετε να καψετε ζωντανα ολα τα παιδακια τα ελληνακια οπως καψατε ζωντανες εγκυες γυναικες στη μαρφιν και οπως βιασατε και σφαξατε εκατομμυρια παιδακια του ρωσικου λαου που κατακτησατε, και χιλιαδες νηπια και βρεφη του ελληνικου λαου το 41-49 επειδη ηταν λεει φασιστακια και ναζιστακια και για να επιβαλλετε την αρωστημενη θρησκεια σας τον μπολσεβικισμο σας??????
    αυτη τη φορα δεν θα εχει διακοπουλες στη μακρονησο σταλινικα αποβρασματα δολοφονοι νηπιων κομουνιστες!

  13. Αρθρογράφε,
    αυτοί λένε φανερά ότι δεν είναι φιλοναζιστές και καταδικάζουν τα εγκλήματα του Χίτλερ. Αλλά αυτό πώς θα το μάθεις, το λένε οι τηλεοράσεις;
    Κοίτα εδώ τι λέει ο Κασιδιάρης.

    http://bankingnews.gr/πολιτική/item/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό.html

  14. Το ξερει ο κομμουνας πολυ καλα,ολα τα βιντεο περι Χρυσης Αυγης τα βλεπει με προτεραιοτητα…αλλα ειναι επαγγελματιας αγκιτατορας αθλιος προπαγανδιστης του κομμουνισμου.Προσελεφθη στον Real Fm με αποστολη να συκοφαντει καθημερινα την Χρυση Αυγη…ειναι το τσιρακι του Χατζηνικολαου.

  15. Αναγνώστη, εσύ που έγραψες αυτό το κείμενο ξέχασες να μας πεις ότι ο Μιχαλολιάκος είναι σταλινιστής, επειδή χαιρετάει με γροθιά.

    xryshaygh.com/assets/images/news/ngmimia2016_1.png

    xryshaygh.com/assets/images/news/ngm-grothia2.jpg

  16. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΣΟΓΡΟΘΙΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ Π.Χ …Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ…ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΟΣ ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΘΗ….ΕΑΝ ΕΡΙΧΝΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΑΑΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΙΑΣΤΕΤΟΝ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ….ΑΚΟΥ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 Η 6 ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΒΟΛΗ ΠΟΙΟ? ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΩΟ 100 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΜΕΣΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Η ΗΡΩΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΟΔΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ (ΤΟ ΠΑΜΕ ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΙΩΣΗ!!! ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΑΓΙΟΥΜ ΜΕ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ? ΠΑΕΙ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΚΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ 4-5% ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΥΓΚΑΡΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΩ ΤΩΡΑ? ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΕΣ ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!! ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ…ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΗΜΑΡΤΟΝ….ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΟΥ!!!

  17. ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα

  18. τι λετε ρε ρεμαλια του μουσουλμανοκομουνιστικοφιλελευθεροφασιστοτραπεζιτοκογλυφου Ροτσιλντ

    χαχαχαχαχα

  19. βρε πουλακιδα ιδιοs ο π@υστηs ο κυδωνιατηs εισαι…
    σαν την κ@λοτβιπιδα γκβοβεβ σβιγκου!
    οπωs ειπε και ο Παναγιωταροs αλβανικεs κ@λοτρυπιδεs!!!

Comments are closed.