TAXI – ΒΕΑΤ ΓΚΑΦΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

Τα στελέχη του κόμματος Μητσοτάκη που μπαίνουν στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της ΤΑΧΙ ΒΕΑΤ (και προηγούμενα της UBER) θα διασυρθούν άσχημα.

Αυτοί που δηλώνουν πίστη στο δόγμα «κανιβαλισμός των Ελλήνων ταξιτζήδων υπέρ της εταιρίας BEAT» θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Δεν έχουν ελέγξει τα λεγόμενα και τα γραφόμενά τους. Δεν θα τους πούμε που και τι. Ας τα ψάξουν. Ας κάνουν κάτι υπεύθυνο και ουσιαστικό αντί να παπαγαλίζουν μασημένη τροφή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους οδηγεί στη λάσπη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον καιροσκόπο Άδωνι Γεωργιάδη.

Είναι πρωτοφανές ότι βουλευτές της (κάποτε σοβαρής) ΝΔ εκδίδουν δελτία τύπου και αναπαράγουν τα αιτήματα μίας εταιρίας σα να αναφέρονται σε κάποιο κοινωνικό εταίρο ή ως εκπρόσωποι τύπου της εν λόγω εταιρίας.

Κρίμα.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

loading...

5 thoughts on “TAXI – ΒΕΑΤ ΓΚΑΦΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

  1. Ποιοι θα διασυρθουν?Οιδιασυρμενοι?

  2. Μεγάλε σου αρέσει να είσαι μοναχοφάης , το είχατε μονοπώλιο , διπλές ταρίφες , κλέψιμο στο ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ , μαγκιές και τσαμπουκάδες, αγένεια , διαδρομές σε εποχές αναδουλειάς για την Ομόνοια στην Αγία Παρασκευή διά μέσου Λαμίας, και πολλά άλλα , τώρα που δουλεύει το σύστημα ΤΑΧΙ ΒΕΑΤ σας πόνεσε , γιατί ο κόσμος το προτιμά , θα στο πω εγώ βρε ανεγκέφαλε , ο κόσμος θέλει να ξέρει που πάει με ποιόν πάει πόσο κάνει και επάνω από όλα σοβαρότητα και αξιοπρέπεια ,

  3. Δηλαδη τωρα αρχηγε μας λες πως αν οι ταξιτζηδες δωσουν το ποσοστο στην ΤαχιΒεατ θα γινουν σοβαροι και αξιοπρεπεις και δεν θα πηγαινουν μεσω λαμιας???? θα μας τρελανεις τελειως??????

  4. Αφού έχεις η ΝΔ για αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη, και αντιπροέδρους Γεωργιάδη και Χατζηδάκη είναι σαν να σε έχει κατουρήσει μαϊμού.

  5. Ναι μεγάλε γιατί στο εξωτερικό ο οδηγός του κάθε TAXI BEAT αξιολογείται από τον εκάστοτε πελάτη υποχρεωτικά με μήνυμα της εταιρείας και όπως σου έγραψα ξέρει ο πελάτης εκ των πρότερων πόσα θα πληρώσει , πόση ώρα θα κάνει , ποια είναι η διαδρομή και ποιο είναι το ΤΑΧΙ και ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ , όσο για ποσοστά που γράφεις κάνεις λάθος τα περισσότερα οχήματά είναι των εταιρειών και οι οδηγοί δεν είναι με ποσοστό αλλά με μισθό

Comments are closed.