Εντολή ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond

Την άμεση ενεργοποίηση της νομοθεσίας για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond ζητεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής που ύστερα από
σχετική εισήγηση της Δημόσιας Αρχής Λιμένων υπέγραψε εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το Αρχηγείο του Λιμενικού.
Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε ξέρα στον όρμο Φηρών στις 5 Απριλίου του 2007 ρυμουλκήθηκε και τελικώς βυθίστηκε. Από τότε δηλαδή για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 10 ετών, παραμένει στο βυθό της Καλντέρας, στη Σαντορίνη, «με ό,τι σημαίνει αυτό για το θαλάσσιο περιβάλλον μίας εκ των πλέον τουριστικών περιοχών της Ελλάδας και του κόσμου» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Με τις ανωτέρω γραπτές εντολές ο κ. Κουρουμπλής παραμένει σταθερός στη δέσμευσή του να συγκρουστεί με την αδράνεια των προηγουμένων ετών στα ζητήματα της ανέλκυσης των ναυαγίων, αλλά και με τα συμφέροντα που επιμελώς κρύβονται πίσω και από τα ναυάγια και από την αδράνεια» σημειώνεται επίσης.

loading...

1 thought on “Εντολή ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ε ΤΡΟΜΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ? ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Comments are closed.