Συμβαίνει τώρα στην Χειμάρρα: Εκατοντάδες ένοπλοι του άθλιου ναρκο-καθεστώτος Rama, γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων!

Ένα σοβαρό κράτος θα έστελνε άμεσα στρατό.  Ήρθε η ώρα να δράσουν οι “παλαβοί” ….
Σε κατάσταση «πολιορκίας» από το πρωί της Τρίτης η Χειμάρρα.
Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων,
η κυβέρνηση Ράμα συνεχίζει τις αυθαίρετες κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών.
Αν και πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, μετά από προσφυγή των κατοίκων, διέταξε το «πάγωμα» κατεδαφίσεων στο πλαίσιο του επίμαχου σχεδίου ανάπλασης της πόλης, σήμερα το πρωί μηχανήματα έκαναν την εμφάνιση τους στην Χειμάρρα και αστραπιαία κατεδάφισαν Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που ανήκει σε ομογενή, υποστηρίζοντας πως δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των ακινήτων που αναφέρεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος.
Έντονες είναι αντιδράσεις των κατοίκων στις νέες μεθοδεύσεις, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, στοχοποιούνται –από το καθεστώς Ράμα- και κατεδαφίζονται ακίνητα ομογενών που στεγάζουν επιχειρήσεις, με στόχο να τους στερήσουν από οικονομικούς πόρους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την Χειμάρρα, στο πλαίσιο δημογραφικής ανατροπής κατά της ελληνικής πλειοψηφίας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ομογενή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ νωρίτερα με την επίβλεψή της κατεδαφίστηκε μέρος παρακείμενης νεοαναγειρόμενης οικοδομής.



https://www.youtube.com/watch?v=NuUKqyUKnjU&feature=youtu.be

loading...

4 thoughts on “Συμβαίνει τώρα στην Χειμάρρα: Εκατοντάδες ένοπλοι του άθλιου ναρκο-καθεστώτος Rama, γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων!

  1. και εδω οι απλυτοι παρεξηγηθηκαν επειδη καποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ σταματησαν την παρελαση στην Σαντορινη, γιατι κρατουσε την Ελληνικη σημαια αλβανιδα
    πως να σωθει αυτη η χωρα με τοσους εφιαλτες;

  2. ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ;
    ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…

    Συνελήφθη ένας από τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

    Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα.

    Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας.

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε είναι δραπέτης των φυλακών, γι΄αυτό κρατήθηκε, μέχρι να συμπληρωθούν τα στοιχεία σε βάρος του.

    Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται. Απομένει να συμπληρωθούν κάποια κενά για τους ηθικούς αυτουργούς για να κλείσει ολοκληρωτικά η υπόθεση, για την οποία θα γίνουν αύριο ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.

    Σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν χτες στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως "μεσάζοντες", που "νοίκιασαν" τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν τον δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για "βρώμικη" δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του.

    Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Comments are closed.