Αυτό είναι το ζευγάρι που λήστευε ηλικιωμένους – Εκείνη πουλούσε… έρωτα, αυτός κρατούσε .. [pics]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων που κατηγορούνται ότι νάρκωναν και λήστευαν ηλικιωμένους. Το ζευγάρι δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συνελήφθη στην Ηλιούπολη στις αρχές Οκτωβρίου.

Με… δόλωμα το σεξ το ζευγάρι «ψάρευε» ηλικιωμένους από καφενεία. Όταν οι παππούδες οδηγούσαν τη γυναίκα σπίτι τους εκείνη τους νάρκωνε και άρπαζε αντικείμενα αξίας.
Αυτό είναι το ζευγάρι

Η 35χρονη και ο 34χρονος συνελήφθησαν στις 5 Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου.

Σε βάρος τους, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμμορίας, της ληστείας κατά συρροή καθώς και της διακίνησης ναρκωτικών (αγορά- κατοχή).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Γεράσιμο του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθέντα στις 6-1-1983 στον Πειραιά

Τα στοιχεία τους δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 17-4-2018.
Τους «ψάρευαν» σε καφενεία – Τους έταζε σεξ η 35χρονη!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι πήγαινε σε καφενεία κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όπου συχνάζουν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.

Η 35χρονη πλησίαζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους και αφού τους έλεγε ότι θέλει να κάνουν σεξ, τους έπειθε να την οδηγήσουν στο σπίτι τους.

Σε ανύποπτο χρόνο έριχνε υπνωτικά χάπια στο ποτό τους και στην συνέχεια «ξάφριζε» ότι έβρισκε στο σπίτι. Λεφτά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ο άντρας… τσιλιαδόρος

Ο 34χρονος είχε τον ρόλο του οδηγού και τσιλιαδόρου, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε πλήθος υπνωτικών χαπιών, κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωριστεί από τους άτυχους παππούδες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι κατηγορούμενοι έχουν κάνει κι άλλα, αλλά λόγω… ντροπής δεν έχουν καταγγελθεί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

loading...