Τέλος ο Κικίλιας από εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ – Τα απανωτά λάθη του – Ποιος τον αντικαθιστά (photo)

Αντικαθίσταται ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μετά τις αλλεπάλληλες γκέλες που έχει κάνει ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικά μετά τον ξεσηκωμό των 1.200.000 διαβητικών που καυτηρίασαν την στάση του και τα λεγόμενα του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Ο κ. Κικίλιας θα αντικατασταθεί από την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη η οποία υπήρξε για χρόνια δημοσιογράφος, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τη θητεία της στο Μega. Σήμερα μάλιστα το πρωί και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η τοποθέτηση της ο Κ. Μητσοτάκης είχε μαζί της συνάντηση όπου μπήκε και η ατζέντα των στόχων. Έτσι η κ. Σπυράκη καλείτε:

α. Να ενισχύσει το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρώπη. Οπως λέγεται χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πλέον δυο φορές τον μήνα στις Βρυξέλλες. Θα είναι συμμέτοχος στις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον της Ευρώπης. Και θα προετοιμάσει το έδαφος για το όταν θα αναλάβει πρωθυπουργός. Η επιλογή ο νέος εκπρόσωπος Τύπου να είναι ταυτόχρονα και ευρωβουλευτής (με στενές προσωπικές σχέσεις με πολλούς επιτρόπους) εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο.
β. Να διευρύνει την επιρροή της ΝΔ στον μεσαίο χώρο, το κρίσιμο αυτό κομμάτι των ψηφοφόρων που δίνουν την εκλογική νίκη. «Θέλουμε την αυτοδυναμία, είμαστε πολύ κοντά», σχολιάζουν συνεργάτες της κυρίας Σπυράκη, με τους οποίους επικοινώνησε το iefimerida. Το κεντρώο προφίλ της Μαρίας Σπυράκη βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην εκλογική διαδικασία στην Κεντροαριστερά ενισχύουν την αισιοδοξία των επιτελών της ΝΔ.

loading...

2 thoughts on “Τέλος ο Κικίλιας από εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ – Τα απανωτά λάθη του – Ποιος τον αντικαθιστά (photo)

  1. ΜΕ ΑΥΤΗΝ Η ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ

  2. ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΑΥΓΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ !!!

Comments are closed.