Υπόθεση Noor 1: Ο Γιαννουσάκης παραιτήθηκε από το αίτημα αποφυλάκισης

Με μια κίνηση που αιφνιδίασε ακόμα και τους συνήγορούς του παραιτήθηκε επ’ ακροατηρίω από το αίτημα αποφυλάκισης του ο ισοβίτης στην υπόθεση του Noor 1, Μάκης Γιαννουσάκης.


Εχθές ήταν η ημέρα που είχε προγραμματιστεί να εξεταστεί το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο ισοβίτης κάτι το οποίο δεν έγινε καθώς τα εντάλματα σύλληψης των δύο Τούρκων που εμπλέκονται στην υπόθεση του Νοor 1 «πρακτικά» δεν το επέτρεψαν.
Ο λόγος που προέβαλλαν στο δικαστήριο οι συνήγοροι του ζητώντας να προσκομιστούν τα εντάλματα σύλληψης, για την έκδοση των οποίων ενημερώθηκαν από τον Τύπο, είναι ότι από αυτά , αποδεικνύεται η ειλικρίνεια του ισοβίτη και πιστοποιείται ο ισχυρισμός του ότι κινδυνεύει η ζωή του στη φυλακή αλλά και της οικογένειας του, καθώς αυτός έδωσε στις αρχές τα στοιχεία για την έκδοση τους σε βάρος των δύο επικίνδυνων Τούρκων κακοποιών.
«Αυτοί ήταν οι χρηματοδότες που οργάνωσαν και κατηύθυναν, λένε τα δύο εντάλματα» ανέφερε ( αν και δεν γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο τους) ο εκ των συνηγόρων του ισοβίτη για την υπόθεση των τόνων της ηρωίνης, Γιάννης Γλύκας.
Τελικά μετά την απόρριψη του Δικαστηρίου του αιτήματος του, ο ισοβίτης ,θεωρώντας προφανώς ότι δεν υπήρχε λόγος να κριθεί η τρίτη αίτηση αποφυλάκισης του από ένα νέο δικαστήριο, παραιτήθηκε από την διαδικασία.

 http://www.koutipandoras.gr/
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]