Για να βαζουμε κάποια πράγματα σε κάποια σειρά για τον mr jumbo !

1. ο Βακάκης ειναι πανέξυπνος. 2. ο Βακάκης είναι εργατικότατος. ΤΩΡΑ ας τα δούμε και λίγο διαφορετικά. 1. Η οικογένειά του είχε την EL GRECO – παιχνίδια. 2. το 1992 πούλησε την EL GRECO στην HASBRO έναντι 8 δισ. δραχμών.
(δραχμων, όταν ο βασικός μισθός ήταν στα 85.000 τον μήνα). Πριν ήταν ο πρώτος που έφερνε κινέζικα μέσω HONG KONG. Το πρώτο jumbo το άνοιξε στην Γλυφάδα με κάποιο συνεταίρο- αργότερα έμεινε μόνος του. Είχε και το χονδρεμπόριο και το λιανεμπόριο, έκλεισε τα 2.500 ανεξάρτητα παιχνιδάδικα σε όλη την Ελλάδα. Μάζεψε λεφτά απο το μπαμ του χρηματιστηρίου. Εχει 3 διαζύγια . Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Μισθοί πείνας, porche, διαφημίσεις κλπ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλα πολλά που είναι στην αυστηρά ιδιωτική και κυρίως οικογενειακή σφαίρα και ζωή του καθενός. ….ΜΗΝ ακούω λοιπόν αυτοδημιούργητος, μαθήματα ηθικής κλπ κλπ. ΝΑΙ είναι πανέξυπνος, ναι είναι εργατικός. νομίζω ότι φτάνουν…….

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Για να βαζουμε κάποια πράγματα σε κάποια σειρά για τον mr jumbo !

  1. αυτος ειναι κλασσικο δειγμα κακομαθημενου και επαρμενου νεοελληνοεβραιαρα

  2. τι περιμενατε απο ενα μασονο?

  3. ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ…

  4. Εγώ έχω κολλήσει στα λάστιχα της μοιραίας PORCHE, που ήταν 11 ετών!!!…(έτσι είπαν στα κανάλια)!!!…. Καί κανένας Δεν τον κατηγόρησε γι' αυτό!!!….. Όσοι οδηγούν αυτοκίνητο, ξέρουν πολύ καλά ότι, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, Δεν φοράμε τα ίδια λάστιχα στο αυτοκίνητό μας, πέραν των 4, άντε το πολύ 5 ετών!!!………… Γι' αυτό έχει να πεί κανείς τίποτα;……….. …Ε.

  5. Πατριώτες εφ' όπλου λόγχη, να πάρουμε ξανά
    το Σύνταγμα, την Πλάκα, το Μετς, τον Πειραιά
    το έπος του JUMBO μας οδηγεί ξανά
    αέρα, αέρα δεν έχουμε αέρα

    Αέρα, αέρα δεν έχουμε αέρα
    αρχιδια πατερα

Comments are closed.