Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ KFW, Β. ΣΟΪΜΠΛΕ

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ EINAI NA ΚΛΑΙΣ H ΜΑΛΛΟΝ NA ΓΕΛΑΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα σπαρακτικό ύστατο χαίρε ο ΣΚΑΙ, αποχαιρετά τον αγαπημένο του Σοιμπλε από το Υπουργείο Οικονομικών.

Το ξέπλυμα του Σοιμπλε από το σταθμό, που ξεπέρασε και τα Γερμανικά κανάλια, ξεπέρασε και τα πλέον κίτρινα γερμανικά φύλλα όπως η Bilt.

Από την εποχή της Riefenstahl έχουμε να δούμε τέτοια Αγιογραφία σαν αυτήν που έφτιαξαν δουλοπρεπώς οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι,  για τον άνθρωπο που κατέστρεψε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη.

  25 εκατομμύρια παιδιά στις 28 χώρες μέλη της ΕΕ βρίσκονται κάτω από το όριο της ανέχειας, αλλά και οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι θύματα του ναζιστή Σόιμπλε, καθώς 13 εκατ. ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!

Και φυσικά ποιος φταίει κατά τον Σόιμπλε και τα τσιράκια του; Οι Έλληνες που «ανεβαίναμε πάνω στα τραπέζια» την εποχή που παίρναμε τους τρελούς μισθούς, δηλαδή η γενιά των 700 ευρώ το μήνα!!!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ KFW, Β. ΣΟΪΜΠΛΕ

  1. ΚΑΤΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ…ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΡΧΙΔΙ…ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ? Α! ΝΑΙ… ΜΠΟΓΔΑΝΟ. ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ Ή ΔΗΜΙΟ-ΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ (ΑΤΙΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ) ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ Ή ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ή ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Comments are closed.