KATI ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;; Αφού έχουμε 40 χρόνια να κάνουμε πόλεμο, πως τα πήραν τα μετάλλια; Στο τάβλι στο Κ.Ψ.Μ;

Αληθινός Έλληνας: Έχω άλλη άποψη για τους στρατιωτικούς. Οταν ενώ έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και την προστασία του
Ελληνικού λαού το μόνο που κάνουν είναι να υπηρετούν τον Καμμένο και τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα μας.Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.

Παράσημα & Μετάλλια στα κοστούμια των Αποστράτων (Έγγραφο ΓΕΕΘΑ) ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

loading...

5 thoughts on “KATI ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;; Αφού έχουμε 40 χρόνια να κάνουμε πόλεμο, πως τα πήραν τα μετάλλια; Στο τάβλι στο Κ.Ψ.Μ;

  1. Ως προς τον συκοφαντικό τίτλο του άρθρου που έβαλε ο διαχειριστής του βλογκ, έχω να πω ότι προφανώς έχεις άγνοια των πραγμάτων, δεν γνωρίζεις τι είναι αυτά που φέρουν στις στολές τους οι εικονιζόμενοι αξιωματικοί, και προβαίνεις εκ του ασφαλούς σε συκοφαντική δυσφήμηση αυτών.
    Λίγη ντροπή δε βλάπτει.

  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ Η / ΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΣΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤ(Ι)ΑΝΟΣ ΕΚΔΙΜΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΜΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ…ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ….

  3. εχουν οι στοες μεταλια μπολικα,αμα δειτε τους μασονους τους πρωκτοκαπνισμενους γεματοι μεταλα και παρασημα ειναι ουτε ο Σεφερλης δεν ειχε τοσα οταν εκανε τον Θεοχαρη!!!

  4. Παίδες βγαίνεις αποστολή στο εξωτερικό δέχεσαι επίθεση η βγάζεις ένοπλο τμήμα σε επιχειρήσεις δεν έχεις κάνει κάτι που προσβάλει την σημαία που φοράς στο μπράτσο ή περνάνε ξυστά από δίπλα σου σφαίρες και σε φύλαξε ο θεός έξι μήνες μετά σου δίνουν μετάλλιο αν δεν το έχει ζήσει κανείς καλό θα είναι να μην μιλάτε

  5. ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ? ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ? ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ?

Comments are closed.