Απάντηση στα Jumbo με…ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ JUMBO!

Μια αλυσίδα καταστημάτων, που έγινε γνωστή λόγω της σχέσης την οποία είχε αναπτύξει με τα παιδιά, ήταν αντικείμενο χλευασμού για τα επιτηδευμένα κακόγουστα ραδιοφωνικά διαφημιστικά σποτ της.

Τώρα, εκμεταλλευόμενη τον θόρυβο γύρω από τον νόμο για την αλλαγή φύλου στα 15χρονα παιδιά, κυκλοφορεί τηλεοπτική διαφήμιση με ένα ζευγάρι μεσήλικων γκέι που δηλώνουν την προτίμησή τους για την επιχείρηση. Ξάφνου, τα ίδια ΜΜΕ που ωρύονταν για την -ομολογουμένως χαμηλή και χυδαία- αισθητική άποψη των σποτ των Jumbo άρχισαν να εκθειάζουν την πρωτοβουλία της εκπτωτικής αλυσίδας.
Ο λόγος είναι προφανής: Η προβολή (και, σε πολλές περιπτώσεις, επιβολή) του ομοφυλοφιλικού «προτύπου» στις νέες γενιές είναι το πρώτο ζητούμενο για τους μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας. Οταν ένα ΜΜΕ, επιχείρηση, ιδιώτης ή φορέας κάνει τη δουλειά της Νέας Τάξης όλα λησμονούνται.
Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη άποψη: Αυτή της πλειονότητας, που δεν συμφώνησε με την εκχώρηση δικαιώματος στα 15χρονα να αλλάζουν φύλο με μια δήλωση. Υπάρχει και μια πλειονότητα που δεν θα ήθελε να δει τα παιδιά της να γίνονται ομοφυλόφιλοι. Υπάρχει και μια κοινωνία που την παρακμή τη λέει παρακμή και δεν χρησιμοποιεί ευφημισμούς για την αποστασία από τον λόγο του Κυρίου και την προσβολή της ίδιας της φύσης.
Ολοι αυτοί, λοιπόν, μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στα κατεστημένα ΜΜΕ και τα κόμματα, αλλά έχουν (ακόμα) πρόσβαση στα λεφτά τους. Μπορούν να πουν ένα ηχηρό «όχι» στην προβολή της ομοφυλοφιλίας ως… ιδανικού, απέχοντας από την αγορά προϊόντων από τις επιχειρήσεις που υιοθετούν αυτές τις πρακτικές.
Οι καταναλωτές είχαν τιμωρήσει με μποϊκοτάζ την Benetton για τις αισχρές διαφημιστικές καμπάνιες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό καταναλωτικό κοινό είχε περιφρονήσει και τα ολλανδικά προϊόντα, αποδοκιμάζοντας την πολιτική της Ολλανδίας στο ζήτημα των Σκοπίων. Δεν θα διστάσει να κάνει το ίδιο για τα προϊόντα κάθε επιχείρησης που προσβάλλει τα όσια και τα ιερά του Γένους.
Τα γεμάτα ράφια και τα αδειανά ταμεία είναι θεμιτή και αποτελεσματική άσκηση πολιτικής!

loading...

6 thoughts on “Απάντηση στα Jumbo με…ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ JUMBO!

  1. το να κανει ο καθενας οτι γουσταρει στο κρεβατι του ειναι θεμιτο. διαφερει ομως οταν πανε να σου επιβαλουν προτυπα. μεχρι εδω. απο εκει και υστερα θα πω οτι η ομοφυλοφυλια πως να το κανουμε , ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ , διοτι ο σκοπος του εντερου απο την φυση ειναι αλλος και ιατρικως που ολοι γνωριζουμε. αρα αφου αλλαζεις την λειτουργια του απο αυτο που φτιαχτηκε ειναι ανωμαλια. τερμα και πολυ μας τα πρηξατε.

  2. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

  3. Ο σύριζα ψάχνει ψηφαλάκια στις αδελφές στα τραβεστί και σε λίγο και στους μερακλήδες του μπάφου…

  4. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΤΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΑΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Π@ΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ! ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΙΣΧΟΣ ΦΤΟΥΥΥ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ !!!

  5. moystakas mkai zaxarias, ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ…

  6. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ??? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΧ). ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ GAY, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΕΓΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ 1) ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ? ΚΑΙ 2)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟ????????

Comments are closed.