Κόλπο grosso και νέα ληστεία του ελληνικού λαού: Το «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.» *

«Τους το έχεις επιτέλους παραδώσει το κτήμα σου, το σπίτι, ή ακόμα;;;;»…..

Αυτό το καλοκαίρι, βρισκόμενοι για μπάνιο σε παραλία της νότιας Λακωνίας, ακούσαμε τελείως τυχαία από κάποιο γνωστό μας, πως φέτος έχουν βγει από το
Εθνικό Κτηματολόγιο η νέοι δασικοί χάρτες και πως πολλά κτήματα ή μέρος/μέρη αυτών έχουν χαρακτηριστεί δασικά. Επειδή εμείς για τα δικά μας κτήματα είχαμε βγάλει πρόσφατα το ‘δασικό’, δηλαδή τον επίσημο αποχαρακτηρισμό του κτήματος ως δασική έκταση, είπαμε στο γνωστό αυτό, πως εμάς για το λόγο αυτό δεν πρέπει να μας αφορά και μας απάντησε να το ελέγξουμε οπωσδήποτε διότι το ‘δασικό’ δεν εξασφαλίζει τίποτα! Τελικά το κοιτάξαμε και στους περιβόητους νέους αυτούς χάρτες και τελικά οι εκτάσεις μας είναι όντως λευκές, δηλαδή ‘καθαρές’ ενώ κάποιες που είναι ακριβώς δίπλα, με την ίδια ακριβώς βλάστηση και χρήση στο παρόν και στο παρελθόν είναι πράσινες, δηλαδή δασικές!

Πέρασαν κάποιες εβδομάδες ώσπου να μας καλέσει η μητέρα μου για ένα σχετικά μικρό κτήμα με σπίτι στην Εύβοια για το οποίο και υπάρχει κανονικά η άδεια οικοδομής με όλα τα αποδεικτικά μεταξύ των οποίων φυσικά και το ‘δασικό’. Η άδεια είχε βγει το 1998 αλλά τους κυρίους στην ιδιωτική εταιρία με όνομα «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.» αυτό δεν ήταν εμπόδιο να θεωρήσουν ορθό να πρασινίσουν ένα μέρος του κτήματος (περίπου το 15%), μάλιστα το κομμάτι με την πρόσβαση σε αγροτικό δρόμο, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να υπάρχει νόμιμο σπίτι (!!!), χαρακτηρίζοντάς το ως δασική έκταση! Το ίδιο έκαναν σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα κτήματα στα οποία υπάρχουν στις περισσότερες περιπτώσεις επίσης σπίτια με επίσημη άδεια, άρα και ‘δασικό’!

Και τώρα αναρωτιέται ένας σκεπτόμενος άνθρωπος τα εξής αυτονόητα και λογικά, εφόσον δεν έχει με πλύση εγκεφάλου και έλεγχο του νου του αποσυντονιστεί τελείως και γίνει ένα άβουλο, τηλεκατευθυνόμενο πρόβατο των δυνάμεων της κατοχής στην Ελλάδα:

1) Από πού κι έως πού μια ιδιωτική εταιρία με τίτλο «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.» (ΕΚΧΑ Α.Ε., με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο), η οποία μόλις πρόσφατα είχε μετονομαστεί και η οποία με την προηγούμενη της ονομασία, «Κτηματολόγιο Α.Ε.», πρωτοστάτησε στο παρελθόν στα ΜΜΕ με σειρά απαράδεκτων σκανδάλων, έρχεται να βγάλει τώρα νέους δασικούς χάρτες;;;;

2) Και, αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για αυτούς τους περιβόητους χάρτες και βάσει ποιών κριτηρίων;;;;

3) Γιατί εντελώς ‘τυχαία’ (δεν νομίζω!) πολλά κτήματα έχουν πάρει το ‘δώρο’ του χαρακτηρισμού ως δασική έκταση στο σημείο επαφής με αγροτικό ή άλλο δρόμο;;;;

4) Πώς είναι δυνατό, σε κτήματα που συνορεύουν και είχαν/έχουν ίδια χρήση σε παρελθόν και παρόν καθώς και ίδια βλάστηση το ένα να είναι ‘καθαρό’ επειδή προφανώς ο ιδιοκτήτης είχε κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθών προβεί σε έλεγχο από το δασαρχείο για να αποχαρακτηριστεί επίσημα (ή έχει άλλο μέσο!), ενώ τα άλλα γύρω να έχουν ξαφνικά γίνει δασικά, επειδή δεν υπάρχει κάποιο χαρτί (ή κάποιο μέσο;);;;;

5) Γιατί οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν για την ύπαρξη των νέων χαρτών χωρίς να τους έχει ενημερώσει ποτέ κανείς και ειδικά όταν αυτοί οι χάρτες έχουν βγει από ιδιωτική εταιρία;;;;

6) Γιατί οι πολίτες στη συνέχεια πρέπει να μπουν στον κόπο, να ενημερωθούν μόνη τους διαδικτυακά για την περιουσία τους ή με εντολή σε ειδικές εταιρίες που αναλαμβάνουν το θέμα (με πληρωμή φυσικά!) και να ‘τρέχουν’ πανικόβλητοι να πληρώσουν κάποιο χαράτσι χωρίς καμία νόμιμη υπόσταση με όνομα «ειδικό τέλος» για να κάνουν ένσταση για την επανεξέταση του χαρακτηρισμού, μήπως και σώσουν την περιουσία τους;;;; Και όλα αυτά φυσικά πάντα υπό την ψυχολογική πίεση της προθεσμίας (ημερομηνίας λήξης)! «Τρέξε φοβισμένε Έλληνα-πρόβατο-δούλε!!!

7) Από πότε μπορεί μια ιδιωτική εταιρία να επιβάλει ‘ειδικά τέλη’ με το έτσι θέλω χωρίς να υπάρχει καμία συμφωνία ή συμβόλαιο με τους ανθρώπους τους οποίους και αυτά αφορούν άμεσα;;;;

8) Από πού κι έως πού μια ιδιωτική εταιρία προβαίνει σε όλα αυτά και δε δέχεται ενστάσεις εάν δεν πληρωθεί πρώτα το σίγουρα αντισυνταγματικό ‘ειδικό τέλος’;;;;

Αναρωτηθείτε και σκεφτείτε το θέμα και εσείς και θα δείτε πως εδώ κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Δυστυχώς, πανικόβλητοι, πολλοί Έλληνες-δούλοι έτρεξαν και τρέχουν ακόμα σε προσπάθεια να σώσουν τις περιουσίες τους την ώρα που ο λαός έχει ήδη γονατίσει από τα παράνομα και αντισυνταγματικά χαράτσια και σαν μαγεμένα, άβουλα πρόβατα πληρώνουν τα αισχρά και επίσης αντισυνταγματικά τέλη, τα οποία φυσικά δεν τους εξασφαλίζουν καθόλου πως θα πάρουν πίσω το κομμάτι που έχει χαρακτηριστεί ως δασικό!

Απλά πληρώνουν για να δεχτεί η ιδιωτική εταιρία, άκουσον άκουσον, την ένστασή τους και σε βάθος χρόνου, να επανεξεταστεί!!! Και όπως καταλαβαίνετε τα λεφτά είναι πολλά όταν ουσιαστικά κάθε νοικοκυριό στη χώρα έχει τουλάχιστον ένα ακίνητο που αφορά αυτό το νέο κόλπο των κατοχικών δυνάμεων! Μετά από αρκετούς μήνες και αφού (δήθεν) επανεξεταστεί, θα έλθει για τους πολλούς ο δεύτερος γύρος, να (ξανά) πληρώσουν, τώρα ακόμα πιο τσουχτερά, για τη δική τους γη που μόλις με απάτη τους έχει κλαπεί από τους απατεώνες, για να την νομιμοποιήσουν, δήθεν!!! Και εφόσον τα λεφτά για αρκετούς δεν θα υπάρχουν για να (ξανά) πληρώσουν για τη γη που τους έχει με κόλπο κλαπεί, απλά θα τη χάσουν και θα φύγει και αυτό το ακίνητο τους προς Γερμανία, δηλαδή, προς την εβραίο-σιωνιστική ελίτ που ακόμα κυβερνά την Ευρώπη!

Τι γίνεται εδώ όμως νομικά; Ποιο είναι το κόλπο να φανούν, έστω και επιφανειακά, όλα νόμιμα και εντάξει;;;

Καταρχάς πρέπει να αναφέρουμε πως κανείς, κανένα κράτος (ακόμα κι εάν υπήρχε αυτή τη στιγμή, διότι κράτος δεν υφίσταται στην Ελλάδα των μνημονίων!), κανένας δημόσιος φορέας και ακόμα λιγότερο, καμία ιδιωτική εταιρία δεν μπορεί να προβεί σε αλλαγές που αφορούν την περιουσία του λαού και ειδικά ΧΩΡΙΣ να ειδοποιηθεί κανείς, χωρίς δηλαδή να λάβουν προσωπική ενημέρωση ΟΛΗ που αφορά το θέμα! Μόνο με επίσημη ειδοποίηση από κρατική υπηρεσία, θα μπορούσαμε να μιλάγαμε για νόμιμη πράξη. Όταν αυτή δεν υπάρχει στερείτε η όλη κίνηση κάθε νομιμότητας!
Επίσης δεν (μπορεί να) είναι σύμφωνο με το Σύνταγμα, να αποφασίζουν κάποιοι για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρίας για το τί είναι και τί δεν είναι δασικό, ακόμα λιγότερο, όταν αυτοί έχουν επιλεγεί από εγκληματίες προδότες που ακόμα διοικούν παράνομα και αντισυνταγματικά τη χώρα. Ειδικά όταν μιλάμε για μια εταιρία που έχει ήδη γίνει γνωστή λόγο των σκανδάλων με αρπαχτές και κλοπές περιουσιών στο παρελθόν και η οποία στην τωρινή μορφή υφίσταται βάσει νόμου του 2013, αυτό σημαίνει πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ νομιμότητα αφού κάθε απόφαση, νόμος, τροποποίηση κ.λπ. που έχει γίνει από εγκληματίες προδότες των μνημονίων είναι εντελώς άκυρη!

Το όλο εγχείρημα λοιπόν βγάζει έναν ολοφάνερο και ξεκάθαρο στόχο:

Να γίνει εκ νέου ληστεία του Ελληνικού λαού και σε πολλές περιπτώσεις και ωμή κλοπή ακινήτων, που γίνεται προφανώς και αυτό βάσει σχεδίου των σιωνιστικών εγκληματιών που έχουν ονόματα και θέσεις στην ψευδό-κυβέρνηση της Γερμανίας, τη Τρόικα και φυσικά και στην Ελλάδα!

Κατά τη δική μας εκτίμηση το όλο κόλπο βασίζεται στον προγραμματισμό των μαζών με φόβο και ενώ δεν έχουν λάβει καμία νόμιμη ειδοποίηση/ενημέρωση και έτσι ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν το οτιδήποτε, αφού προφανώς το όλο πράγμα στερείται κάθε νομιμότητας και συνταγματικότητας, εν τούτοις αποκτά (μάλλον μια ψευδό-) νομιμότητα, νομιμοποιείτε δηλαδή από τους ίδιους τους ανθρώπους, που σαν πρόβατα και χωρίς ψυχραιμία έτρεξαν και τρέχουν να προλάβουν το χειρότερο, όπως πιστεύουν οι ίδιοι, όταν αυτοί κάνουν την πληρωμή του ‘ειδικού τέλους’ και κατάθεση των χαρτιών!

Η απάτη κατά την εκτίμησή μας νομιμοποιείτε, λόγο το ό,τι ο πολίτης πάει από ΜΟΝΟΣ του και με ελεύθερη και ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ να πληρώσει τα απαράδεκτα ‘ειδικά τέλη’ προσκομίζοντας και όλα τα απαιτούμενα από την ιδιωτική εταιρία στοιχεία και χαρτιά για τα οποία ο ΙΔΙΟΣ ο πολίτης έχει από μόνος του ενημερωθεί και προφανώς ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, αφού ακολουθεί τις οδηγίες και εντολές της ιδιωτικής εταιρίας!!!
Είναι με αυτήν ακριβώς την κίνηση με την οποία η όλη απάτη μάλλον λαμβάνει μια (ψευδό) νομιμοποίηση, αφού με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες είναι σαν να έκλεισαν νομικά μια συμφωνία με τους προδότες εγκληματίες (μέσω της ιδιωτικής εταιρίας «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.») αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τους δικούς τους όρους, τους νέους δασικούς χάρτες καθώς και κάθε χαράτσι πληρωμή που θα του ζητήσουν οι εγκληματίες απατεώνες!

Πιστεύουμε λοιπόν πως

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ επειδή κάθε ένσταση ‘αναγνωρίζει’ τη όλη διαδικασία ως νόμιμη!

Ίσως, και απλά για να νιώθει κανείς πιο σίγουρος και ήρεμος, μπορεί να στείλει στους απατεώνες και προδότες ένα εξώδικο μη αναγνώρισης των νέων δασικών χαρτών και της όποιας διαδικασίας για ένσταση και (δήθεν) νομιμοποίηση!

Για εκείνους δε, που έχουν ακίνητα με νόμιμες άδειες οικοδομής, όπου η ΑΠΑΤΗ είναι τελείως ολοφάνερη, υπάρχει ένας εξίσου απλός και ΧΩΡΙΣ καμία οικονομική επιβάρυνση (!) τρόπος να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία (αυτό τουλάχιστον πράξαμε εμείς σχετικά με το κτήμα μας στην Εύβοια που αναφέραμε πιο πάνω):
Καταθέτεται στο δασαρχείο απλά το ‘δασικό’ που πάντα πρέπει να υπάρχει μέσα στο φάκελο της άδειας οικοδομής από την πολεοδομία, μαζί με της συντεταγμένες του κτήματος/μέρος που αφορά το θέμα, και τελειώνει εκεί το όλο πράγμα! (της συντεταγμένες μπορεί να τις βγάλει κανείς εύκολα στη σελίδα με τους χάρτες της ΕΚΧΑ Α.Ε., την οποία θα τη βρείτε εδώ:
http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx )

ΕΛΛΗΝΑ,
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ
ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ
ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ
ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΞΑΝΑ
ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ  ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ!

* από τον αλέξανδρο m. pfaff
  σκεπτόμενος άνθρωπος & ειρηνιστής
  γεωπαθολόγος

http://www.newsalamina.net/2017/10/grosso.html

loading...

4 thoughts on “Κόλπο grosso και νέα ληστεία του ελληνικού λαού: Το «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.» *

  1. ΑΛΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΝΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ…

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΟΣΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΟΘΩΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΟΠΗΣ…

    ΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  2. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  3. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  4. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

Comments are closed.