“Ναι είμαι gay…” – Πασίγνωστος ηθοποιός έριξε την βόμβα και αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Την δημόσια παραδοχή, για πρώτη φορά, πως είναι ομοφυλόφιλος, έκανε ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι.

Αφορμή ήταν οι κατηγορίες του ηθοποιού Άντονι Ραπ εναντίον του πως του είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1986, όταν εκείνος ήταν 14 ετών και ο πλέον βραβευμένος με δύο Όσκαρ Σπέισι 26.

Ο Σπέισι δεν άργησε να απαντήσει στις κατηγορίες του Άντονι Ραπ με δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Εκεί ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να έκανε όσα του καταλογίζει ο συνάδελφός του ηθοποιός, τον οποίο όπως λέει, «σέβεται και θαυμάζει».

Σε κάθε περίπτωση, εάν όντως έγιναν όλα αυτά, λέει ο Σπέισι, τότε πρόκειται για «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου» για την οποία ζητά συγγνώμη.

Ακολούθως, ο ηθοποιός προχωρά σε μια εξομολόγηση ψυχής, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος. Ξέρω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια για μένα και θέλω να αντιμετωπίσω το ζήτημα με ειλικρίνεια, γράφει ο Σπέισι και ξεκαθαρίζει: «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

loading...

2 thoughts on ““Ναι είμαι gay…” – Πασίγνωστος ηθοποιός έριξε την βόμβα και αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

  1. ΚΩΛΟΤΡΥΠΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΕ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,ΠΕΡΙΣΟΥΦΡΙΔΙΑ,ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΦΗΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ,ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΟΠΗΣ,ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ,ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

  2. παλιοπουστας εισαι ξεφτιλα γαμημενε τρυπιε

Comments are closed.