Σπέρνει τον τρόμο ο Πούτιν! ΜΑΚΕΛΕΙΟ την ώρα μυστικής συνάντησης της CIA με…

Πληροφορίες για 5 νεκρούς Αμερικανούς!

Ο εμίρης- αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Al Nusra, ο Abou Mohamed al Joulani, ήταν
σε συνάντηση με αξιωματούχους της CIA, όταν τον στόχευσαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στο Ιντλίμπ.

Οι πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι οι ηγέτες της Al Nusra ήταν σε συνάντηση με υψηλόβαθμους εκπροσώπους της CIA, όταν δέχθηκαν αεροπορική επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο του Abu Dahour στην ανατολική ύπαιθρο του Idlib.

Η συνάντηση έγινε υπό την επίβλεψη ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και μερικοί από αυτoύς σκοτώθηκαν επίσης, πιθανόν 5 αν υπολογίσει κανείς τη διαφορά μεταξύ του αριθμού των 12 ηγετών που η Ρωσία ανακοίνωσε ως νεκρούς και του αριθμού 7 των ηγετών της τρομοκρατίας που ήταν όντως νεκροί. Ο Joulani υπέστη ακρωτηριασμό του χεριού του κατά τη διάρκεια της επιδρομής και μετά έπεσε σε κώμα. Αυτή η επιδρομή θεωρείται σαν μια πολύ σαφής απάντηση από τη Ρωσία και ένα ηχηρό μήνυμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: η Ρωσία δεν θα δεχθεί μια τέτοια συμπεριφορά από τις ΗΠΑ, καθώς αυτές οι επιδρομές ήταν αντίποινα για τη δολοφονία του Ρώσου στρατηγού Valery Assabov στην αίθουσα επιχειρήσεων της Deir Ezzor από επίθεση της ΙSIS μετά από συνεργασία τρομοκρατών και της CIA.

Η Ρωσία πιθανότατα θα ξεκινήσει και πάλι αεροπορικές επιθέσεις εναντίον μυστικών αμερικανών πρακτόρων που βρίσκονται παράνομα στη Συρία και αυτή θα είναι η απάντηση της Ρωσίας στις αμερικανικές εχθρικές ενέργειες.

Στη μοιραία για τον Abou Mohamed al Joulani συνάντηση στο Ιντλίμπ παρόν ήταν και Αbu Malek Al Tali ο τ. αρχηγός της HTS στο Λίβανο που σκοτώθηκε.

dimpenews.com

loading...