Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Ξάνθη Channel”: Ηχηρό ΟΧΙ την Χρυσής Αυγής σε τουρκοτροπολογία και “αλλαγή φύλου” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Τένη Καμαρίδη στην εκπομπή “Ανοιχτή γραμμή” στο Ξάνθη Channel.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην αντιπαράθεση στην Βουλή με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κοντονή, καταγγέλλοντας ότι προέβη με μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Η Χρυσή Αυγή, συντασσόμενη με την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας και την Εκκλησία της Ελλάδος, καταψήφισε το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία κατ΄ουσίαν συμφώνησε με το εν λόγω νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά απέφυγε να υπερψηφίσει, καταθέτοντας δική της πρόταση. Το παραδέχτηκε εξάλλου και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τσίπρα του είπε ότι: “μαζί ψηφίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης”.

Αφού η ΝΔ επιδιώκει να αποκτήσει ένα “κεντρώο πρόσημο”, αφήνει τον κόσμο της πατριωτικής Δεξιάς στην Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της προδοτικής τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για αναγνώριση “τουρκικών” και “μακεδονικών” συλλόγων στην Θράκη και την Βόρειο Ελλάδα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αυτήν την στιγμή στην “τουρκική ένωση Ξάνθης” βάφουν τα γραφεία τους και ετοιμάζουν εγκαίνια!

Το ελληνικό κράτος οφείλει να βάλει φρένο στην αποσχιστική προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου και να μην ανοίγει “κερκόπορτες”.

loading...

8 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Ξάνθη Channel”: Ηχηρό ΟΧΙ την Χρυσής Αυγής σε τουρκοτροπολογία και “αλλαγή φύλου” – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!

  2. Οι πολίτες ανά τον κόσμο βλέπουμε ότι απομακρύνονται από τον πατριωτισμό και τις ηθικές αξίες ή ότι τους απομακρύνουν από τον πατριωτισμό και τις ηθικές αξίες.

  3. Αυτά, γιατί δεν μας τα λένε;

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  4. ο εωσφοριστης ναζιστης παλιομασωνος του κερατα με το ροζ ξενοδοχειο ελληνας πατριωτης?χαχαχαχαχαχα

  5. Παραμονές εκλογών ο Μιχαλολιακος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του φυσα σε συνέντευξή που έδινε στον Χατζηνικολάου την επόμενη μέρα η ΧΑ έχασε 4,5 μονάδες και πάνω από 200.000 χιλιάδες ψήφους.

    Τα μέλη έχασαν την εμπιστοσύνη τους και αποχωρούσαν κατά χιλιάδες από το κόμμα ο Μιχαλολιακος πούλησε την ΧΑ.

  6. 0 10:37 ειναι:
    μαρξιστης που εκδιωχθει απο το ΚΚΕ με μια κλωτσια ΝΑ(ακομα ποναει ο κωλος του)
    νυν υπαλληλος του Λαου Λαου
    που του εχει δωσει εκπομπη γιατι ο Αφεντικος-Γλειφτης θελει να τα εχει καλα με την κοκκινη εταιρεια(πιο νεος ο Γλειφτης ειχε φαει φαπες απο τα κομμουνια και οσο να'ναι τους εχει απο φοβο)

  7. Τους μετρησες ωρε Μπογιοπουλε; 4.5 μοναδες σε μια μερα;;; 200.000 χιλιδες σε 24 ωρες;;;
    Ρε συ τι πινεις εκει στο στουντιο; Everclear;
    Να μου πεις τι αλλο να κανεις αφου ο Λαου Λαου ο Μπαταχτσης δεν αμειβει…οποτε εσυ ολη την ωρα παιζεις με το κινητο(θα μπορουσες να παιζεις και με το πουλι σου,δεν κανεις καμμια διαφορα)

  8. καλε μανδαμ 10.37 εσειs τι προτεινετε;πειτε μαs…ασφαλωs θα εισασταν στα θεωρεια κατα την ψηφοφορια…καλε συ αληθευει οτι η κ.σοφια τσιμπουκοδειση εγινε σοφοκληs;

Comments are closed.