Μέσα στον Νοέμβριο κλείνουν τα προαπαιτούμενα που αφορούν στο Δημόσιο

Πήγε εξαιρετικά, επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε η προσπάθεια του υπουργείου για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας» ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης
μετά το ραντεβού της αρμόδιας Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη με τους δανειστές το μεσημέρι της Πέμπτης.
«Από τα Υπουργεία τα ποσοστά της αξιολόγησης είναι ικανοποιητικά» σημείωσε το ίδιο στέλεχος για να διευκρινίσει ότι όσοι προϊστάμενοι δεν συμμετάσχουν, δεν θα μπουν στις επόμενες κρίσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνουν στάσιμοι.
Τόνισε επίσης ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχουν εκδοθεί σε ΦΕΚ τα προεδρικά διατάγματα με τα νέα οργανογράμματα των Υπουργείων. Έντος του Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα, εξήγησε.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, για τους μόνιμους γενικούς γραμματείς οι θέσεις θα προκηρυχθούν τον Νοέμβριο. Μετά την υποβολή των βιογραφικών θα υπάρξει και διαδικασία προφορικών συνεντεύξεων για 10 άτομα που θα επιλεγούν ανά Υπουργείο για να περάσουν στη φάση των συνεντεύξεων.
Για την κινητικότητα, τέλος, αναμένεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα βάσει της οποίας θα γίνει η διαδικασία θα βγει στον «αέρα» αύριο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αχ, η καραβλάχα! Που είσαι ΄συ μωρή; Δεν εμφανίστηκες όλο το καλοκαίρι, εποχή που κάνουμε τα κουσκούσια, τους τραχανάδες και τα γιουφκάδια και έσκασες μύτη τώρα; Τώρα... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ! Του χρόνου πάλι θα στρώσουμε τραχανά...Τότε θα σε χρειαστούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]