Τελικά υπάρχουν πολλοί “ιδιαίτεροι” βουλευτές σε όλα τα κόμματα της Βουλής. που βολεύονται απο τέτοια νομοσχέδια….

Τραγικές φιγούρες οι ΠΑΣΟΚΟΙ, γνωστοί τσάτσοι του συστήματος για τις βρώμικες δουλειές διαχρονικά, καθώς και το σύνολο της Βουλής…..
…….. Τελικά υπάρχουν πολλοί “ιδιαίτεροι” βουλευτές σε όλα τα κόμματα της Βουλής. που βολεύονται απο τέτοια νομοσχέδια…………. Το χειρότερο όμως είναι η στάση συνενοχής τόσο των ΜΜΕ όσο και της Εκκλησίας! Τα ΜΜΕ δημοσίευσαν μετά την ψήφιση του νόμου δημοσκόπηση με την οποία διαφωνεί το 72% του κόσμου με το νομοσχέδιο, δηλαδή κατόπιν εορτής!!! Όσο για την επίσημη Εκκλησία, έπρεπε να φάει κράξιμο ο Ιερώνυμος για να εμφανιστεί και να διαφωνήσει τόσο χλιαρά που έγινε κωμικός!!!! Δυστυχώς, η ανωμαλία και ο πολιτικός αριβισμός έχουν εισχωρήσει για τα καλά στην πολιτική ζωή της χώρας…………….

loading...

2 thoughts on “Τελικά υπάρχουν πολλοί “ιδιαίτεροι” βουλευτές σε όλα τα κόμματα της Βουλής. που βολεύονται απο τέτοια νομοσχέδια….

  1. Γελοια υποκειμενα εσχατου ειδους.Αισχος

  2. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΝΕΣ? ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ!

Comments are closed.