Φωτογραφική διάταξη , ρατσιστική σε βάρος των πολλών και αντισυνταγματική , η τροπολογία για την «αλλαγή φύλου»

Ολοένα και περισσότερο καταδεικνύεται ότι οι πολιτικοί μας ¨χάνουν τα μυαλά τους ¨.
¨Σκοτωμός¨ για τους ψήφους των ομοφυλόφιλων , που δεν μπορούν να φτιάξουν κόμμα , αφού
είναι και θα είναι η απόλυτη μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία .
Υπάρχει μεγάλη διαφορά κύριοι ,  μεταξύ του ¨επιβάλλουν την θέλησή τους οι λίγοι στους πολλούς ¨ με την δυναμική που τους παρέχουν τα ατομικά δικαιώματα , με αυτό καθαυτό  το δικαίωμα του ατόμου να αυτοπροσδιορίζεται που είναι απόλυτα σεβαστό.
Όταν υπάρχει τέτοιο δίλλημα επιλέγεις αυτό που θέλουν οι περισσότεροι , χωρίς να εκφράζεσαι ρατσιστικά στους ..αιτούντες .
Σύμφωνα με το Σύνταγμα , οποιαδήποτε παρέκκλιση ή εξαίρεση από τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας των δύο φύλων, είναι πλήρως απαγορευμένη.
Από την γραμματική ερμηνεία των σχετικών διατάξεων προκύπτετε ότι ο  συνταγματικός νομοθέτης , είχε στο ¨μυαλό του όταν νουθετούσε  ¨ έναν άνδρα και μια γυναίκα , όπως τους έφτιαξε η φύση .
Τι σημαίνει αυτό ;
Ότι , οι περισσότερες συναλλαγές των ¨δια εγγράφων γυναικών ή ανδρών  ¨ θα μπορούν να προσβληθούν για  αντισυνταγματικότητα , ήτοι , θα είναι ακυρώσιμες
Η αξίες τα ιδανικά τα ήθη ,τα έθιμα  και οι παραδόσεις μας  , που διαιώνισαν την ελληνική συνείδηση και που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας … χάνουν την ταυτότητά τους , ξεθωριάζουν.
Μαζί τους χάνονται ,οι  μνήμες των προγόνων μας  , η αξιοπρέπεια των πολλών  , η υπερηφάνεια μας για την ιστορία μας  , η ελληνική ταυτότητα , η ίδια μας η ελληνική υπόσταση .
Τέτοιες τροπολογίες απαιτούν την αλλοτρίωση όλων αυτών και έτσι , συνιστούν προσβολή για την συντριπτική πλειοψηφία που έζησε , μεγάλωσε και θέλει να μεγαλώσει με αυτές .
Ένας σχετικός πόλεμος , θα κάνει άνω- κάτω την κοινωνία  χωρίς σοβαρό λόγο
Όλοι αναγνωρίζουμε ότι οι ¨ξεχωριστοί αυτοί συμπολίτες μας ¨ είναι στην πλειοψηφία τους δυστυχισμένοι.
Το εάν η κοινωνία τους αποδέχεται ή όχι ,το βλέπουν στα μάτια των συμπολιτών τους  ,στο μετρό , στον δρόμο , στην δουλεία.
Δεν τους φτάνει αυτό ;
Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας , χωρίς να φέρνετε τα πάνω – κάτω στην ελληνική κοινωνία.
Κάντε δικό σας κόμμα … εάν μπορείτε . Αυτό το δικαίωμα σας το αναγνωρίζει η Δημοκρατία μας 
Όχι λοιπόν στην φωτογραφική διάταξη που προώθησαν συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης – και όχι μόνο –  για λόγους ψυχοθεραπείας .
Γίνεται ολλανδοί πολίτες ένα θέλετε .
Όσων αφορά τους πολιτικούς μας … συνέλθετε σας χρειαζόμαστε αλλού
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ
ο[email protected]

loading...

4 thoughts on “Φωτογραφική διάταξη , ρατσιστική σε βάρος των πολλών και αντισυνταγματική , η τροπολογία για την «αλλαγή φύλου»

  1. Η γενική γραμματεία "ισότητας των φύλων" εδώ και καιρό αναφέρεται σε αριθμό φύλων άνω των δύο.
    ΄Οταν ο νομοθέτης έφτιαχνε το πλαίσιο και τους νόμους για την ισότητα πριν δεκαετίες μπορεί και να φορούσε σουτιέν και κιλοτάκι.

  2. πωλουνται σιγαστηρες κλασιματος για ξεχειλωμενους κωλους απο επενδυτες

    πληροφοριες στο μεγαρο Μαξιμου

  3. πωλουνται σε τιμες ευκαιριας μεταχειρισμενες σουφρες, περικλανιδια,επικλανιδια,πρωκτοι ολοκληροι σε κιτ,λαστιχενιοι σφηχτες,σφηνες για πρωκτο σε ολα τα μεγεθη,τσιμουχες φλατζες για στεγανοτητα σουφρας.
    ολα τα προιοντα μας ειναι εγγυημενα και σε καλη κατασταση,εχουν τεσταριστει απο Αφγανους ειδικους στην περισφηξη.
    για περισσοτερες πληροφοριες στα κεντρικα του ΣΥΡΙΖΑ,η στο μεγαρο Μαξιμου

Comments are closed.