Ξεχάστε τους διαρρήκτες: Αυτά είναι τα καλύτερα σημεία για να κρύψετε χρήματα στο σπίτι

Σκέφτεστε να κρύψετε τα πολύτιμα σας υπάρχοντα μέσα στο σπίτι; Αυτά είναι τα σημεία που δε θα κινήσουν υποψίες.

Όλοι έχουμε σκεφτεί, κατά καιρούς, να κρύψουμε χρήματα ή αντικείμενα αξίας, μέσα στο σπίτι και, πλέον, δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που έχουν αρχίσει να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους αποθήκευσης των χρημάτων τους.

Φυσικά, το ρίσκο να τα χάσετε δεν παύει να υφίσταται αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος διάρρηξης, αλλά -θεωρητικά και δεδομένου ότι οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν διαβάζουν αυτό το άρθρο- υπάρχουν κάποια σημεία που δύσκολα θα γίνουν στόχος.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι επίδοξοι διαρρήκτες θέλουν να κινούνται γρήγορα και δεν τους αρέσουν τα… δύσκολα.

Υπάρχουν κάποιες πολύ έξυπνες κρυψώνες μέσα στο σπίτι που δύσκολα υποψιάζουν και τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως «καταθετήρια».

Ανοίξτε την, βάλτε και μια καινούρια σακούλα και μέσα σε αυτή τοποθετήστε τα πολύτιμα σας υπάρχοντα. Στη συνέχεια, βάλτε τη σκούπα πίσω στη θέση ή στο χώρο που την αποθηκεύετε. Είναι η τέλεια προσωρινή κρυψώνα, αν πρόκειται να λείψετε από το σπίτι για διακοπές, αρκεί να θυμηθείτε να αδειάσετε τη σακούλα όταν έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη σκούπα!

2. Μέσα σε (άδειες) συσκευασίες τροφίμων ή ειδών καθαρισμού

Σας τελείωσαν τα δημητριακά ή οι ταμπλέτες πλυντηρίου; Ωραία. Αντί να πετάξετε το κουτί τους, χρησιμοποιήστε το για να κρύψετε στο εσωτερικό του κοσμήματα ή χρήματα. Κλείστε το και τοποθετήστε το ανάμεσα σε παρόμοιες συσκευασίες μέσα στο αντίστοιχο ντουλάπι -είναι σημαντικό αν δε θέλετε να κινήσετε υποψίες.

3. Ρολό Κουζίνας

Να πως θα το κάνετε. Ξετυλίξτε το χαρτί κουζίνας περίπου για ενάμιση μέτρο και τοποθετώντας ένα ένα τα χαρτονομίσματά σας μέσα στα φύλλα του, αρχίστε να το τυλίγετε πάλι. Φροντίστε να το τυλίξετε όσο πιο σφιχτά μπορείτε ώστε να μη διακρίνεται ότι μεσολαβεί κάτι ανάμεσα στα φύλλα του ρολού.

Τοποθετήστε το ρολό μέσα στα ντουλάπια σας ή μέσα στην συσκευασία του κάτω από το νεροχύτη. Σατανικό; Όχι, πείτε.

4. Μέσα σε βιβλία ή παλιούς δίσκους

Αυτό το σημείο, όπως και το ρολό κουζίνας, ενδείκνυται μόνο για χαρτονομίσματα. Βάλτε τα μέσα στις σελίδες των βιβλίων ή στις θηκες από τους δίσκους. Είναι μια ασφαλής κρυψώνα, εκτός κι αν σας τύχει διαρρήκτης των τεχνών και των γραμμάτων.

loading...

2 thoughts on “Ξεχάστε τους διαρρήκτες: Αυτά είναι τα καλύτερα σημεία για να κρύψετε χρήματα στο σπίτι

  1. Τελικά μαρτυρησες όλες τις κρυψώνες …

  2. Τόση μαλακία τον δέρνει! Εκτός αν είναι κλέφτης και κάνει "έμμεσες" συστάσεις στους άλλους του είδους, πού να ψάξουν

Comments are closed.