Κοντονής για Ηριάννα: Το δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Ηριάννα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα είχα δηλώσει κατά την έκδοση της πρώτης απόφασης περί της αναστολής εκτέλεσης της ποινής των δύο πρωτοδίκως καταδικασθέντων. Όσα είχα αναφέρει ισχύουν. Το δικαστήριο που εξέδωσε τη σημερινή απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του.
Καλώ σε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία τους πάντες αυτές τις ώρες».

loading...

16 thoughts on “Κοντονής για Ηριάννα: Το δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ καθεστωτικοί ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι δεν μπορείτε να καπελώνετε με το έτσι θέλω και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, τις αποφάσεις διαφόρων εξουσιών , μα τόσο ΒΛΑΚΕΣ είστε να λέτε και να γράφετε τέτοιες ηλιθιότητες

  2. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥ? ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΝΤΕΠ ΝΤΕΡΝΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ 2 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!

  3. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ " ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ " ΕΤΣΙ ?

    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ?

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ Α Ρ Ν Η Θ Ο Υ Ν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ !!

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ !

    " ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ….." ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ !

    ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ?? ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ …..

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Γ@μω το καθεστώς σας μπασταρδοι, που βαλθηκατε σώνει και καλά να αθωώσετε τους τρομοκράτες αναρχοφασιστες συντρόφους σας.
    Είτε το θέλετε είτε όχι ρεμάλια πλησιάζει η ώρα που θα γίνετε παρελθόν, αλλά θα πρέπει να δώσετε και λόγο στον ελληνικό λαό για όσα εγκλήματα κάνατε σε βάρος της πατρίδας και του λαού.

  5. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙ ΛΑΙΑΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!
    Ο ΚΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΛΙΓΟ ΡΟΔΕΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΖΙΒΙΝΤΖΕΛΑ ΜΕ ΣΑΡΜΕΛΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΚΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! ΠΩΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!!

  6. σκασε ρε μαΜλακα πατερακη τσαπελοφαγε κοπροσκυλο εγινες και αγγελικη τωρα τομαρι

  7. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΠΑΜΕ??

    ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΕ (ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!) ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ,ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ «ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$» ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ??

    ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ON LINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

    "ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΝ LINE ME 84 ΧΩΡΕΣ
    http://www.ethnos.gr/…/h_eforia_online_me_84_xores-64559177/

    Από την 1η Ιανουαρίου 2017 η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών θα αφορά:

    1. Λογαριασμούς θεματοφυλακής (μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία).
    2. Καταθετικούς λογαριασμούς.
    3. Ασφαλιστήρια συμβόλαια.
    4.Ακαθάριστα ποσά τόκων, μερισμάτων και λοιπών εισοδημάτων.
    5. Ακαθάριστα έσοδα από την πώληση ή εξαγορά χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων.

    Εχει ήδη ξεκινήσει η συλλογή στοιχείων για τα περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων τα οποία βρίσκονταν το 2016 σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή έχουν τοποθετηθεί σε ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια κ.λπ. σε 54 χώρες του κόσμου.

    ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ «ΣΥΛΛΑΒΕΙ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 67650/13 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ «ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ» ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ…

  8. Evangelos Konstantakakos
    22 ώρες ·

    Αγαπητοί Συν Έλληνες, ακούστε εδώ και μισή ώρα έχω λάβει απάντηση από τον Σπουδαιο Έλληνα Δημοσιογράφο ερευνητή Κύριο ΡΗΝΟ που μου λεει ότι το συμβόλαιο που έστειλε ο Δικηγόρος του Σωρρα δεν έχει απάντηση και μου συστήνει να επικοινωνήσω με τον Δικηγόρο και να τον ρωτήσω γιατί δεν έχει απάντηση. Εξηγώ στον μεγάλο και τρανό αυτό επιστήμονα ότι η Αμερική αν που μου έστειλε και τη φωτογραφία του Δικηγόρου στην Αμερικα, Αμερικα, εγώ τα δημοσίευσα πριν λίγες ημέρες και τώρα οι άσχετοι όλοι αυτοί προσπαθούν να παρουσιάσουν τα έγγραφα ως δικά τους. Δεν κύριε δεν έχεις αυτό που απαιτείται για να γνωρίζεις τα γεγονότα.

    Επίσης να θυμησω στον κύριο Ρήνο πως εάν είχε στα χέρια του εδώ και δύο χρόνια όπως λέει, όλα αυτά τα έγγραφα, πως κα δεν τα παρουσίασε σε καμιά από τις συνεντεύξεις του, τι έγιναν τότε? Είχανε πάει κάπου και δεν μπορούσατε να τα δείξετε. Ούτε εδώ. Δεν είχε απολύτως τίποτα και αυτά που έχουν στα χέρια τους κανένας τους δεν είναι ικανός να καταλάβει το παραμικρό, διότι δεν γνωρίζουν τη γλώσσα τόσο καλά και γιατί δεν έχουν καν γνώση από την ορολογία. Ότι και να μου πουν δεν πρόκειται ποτέ να με πείσουν διότι είδη έχουν ρωτήσει πράγμ προτελευταία παράγραφος γράφει τι με σεβασμοζητουμε την απάντηση σας με καλή την πίστη επιβεβαιώνονται τα στοιχεία του χρέους και το γεγονός της έγκρισης των στοιχείων μέσα στις επόμενες 7 ημέρες η μέχρι και της 20 του Σεπτεμβρίου 2012, στην συνέχεια θα πράξουμε σαν να εχουμελαβει την επιβεβαίωση σας.

    είσαστε μόνο για μεγάλα λόγια και φιγούρες για να μπορείτε να μπερδεύετε τον κόσμο και να στέλνετε ψευδές ειδήσεις. ούτε που το είχες δει το συμβόλαιο κύριε Ρήνο αλλά και τώρα που σας τα έδωσα πάλι δεν κατάλαβες τίποτα ούτε και οι φίλοι σου που σπέρνουν ψέματα. Ήθελα να ξέρω γιατί τόσο ψέμα? Πόσα οικονομίας από διάφορες πηγές? Φαντάζομαι πόσα θαοικονοματε όλοι αλά ιδιετερα ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    Μιας και έχεις τόσες γνώσεις κύριε Ρήνο μπορείς να μου πεις στο Βερόπουλο που πριν λιγους μηνες στην εκπομπή του δήλωνε πως λεφτά παιδιά υπάρχουν, ενώ τώρα λέει ότι λες εσύ και το σύστημα που σας ταΐζει για να λαλατε, γιατί είχες πάθει σοκ που ο Σωρρας στα έγγραφα όλα αναφέρει την χώρα της Αμερικής με το νομικό της όνομα που είναι όπως όλες στον κόσμο, ανώνυμες εταιρείες. Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι όχι μόνο η Αμερική αλλά όλες είναι πλέων ανώνυμες εταιρείες? και προσπάθησε να το γελάς το γεγονός. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πάρα πολύ. όταν θέλετε να γνωρίζετε κάτι ευχάριστος να σας δώσω εγώ τις σωστεςμεταφρασεις μεταφράσεις, δεν χρειάζεται βάλετε πράγματα και μαλώνετε μνημόσυνα με άλλον τα κόλλυβα. πάντα απορώ γιατί Έλληνας δέχεται να γίνεται ρόμπα των ξένων. συνιστώ σύνεση, κατανόηση, αλλαγή πορείας από την προδοσία, στη μαχη για να σωσουμε ολοι μαζί την ποιο ομορφη πατριδα που εχουν ποτίσει με το αίμα τους οι αρχαίοι προγονοί μας.

    ου πεις γιατί

  9. ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΦΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ;
    ΟΤΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.

    ΟΥΣΤ !!! ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ

  10. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ
    ΠΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ

    ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ
    ΚΟΝΤΟΓΙΟΥΦΤΕ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!

  11. ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ…

    Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  12. ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ;
    ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΤΡΩΓΕΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ.
    ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  13. Εκδοσειs Μανωλιδηs Μητρουλαs!
    "o αρτεμηs η βαιτσα και η αννουλα…"
    Αυτο κυρ φωτη μαs (σ.σ. ΛΕΠΙΔΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.) δεν ητανε σωστο, την κ@λοτρυπιδα τουs την εκανεs αυγο!!!

    Και τωρα κολυμπανε μεσα στο σκατο….
    Και τωρα ο αρτεμηs φοβαται απο τον υπονομο για να βγει την π@υτσα του
    κυρ φωτη πωs θα την αισθανθει!!!!!!

    Κι η βαιτσα η καυμενη με την φαρδεια κ@λοτρυπιδα τηs τωρα πια ξεχειλωμενη
    τωρα κλαιει και θρηνει και ολο λεει αχ κυρ φωτη τι ψ@λη ηταν κι αυτη!!!!!!!
    Τον βλεπει τον αρχιαπατεωνα ξεδοντιαρη μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια μαυριδερο κοντο
    και του λεει..κοιταξε τον κ@λο μου και πεs μου ειναι κ@λοs αυτοs;;;τι τοθελεs ρε π@υστη
    μπατανοβγαλμενε με πετσινα να παs να τον πληρωσειs δεν ητανε καλυτερα την κ@λοτρυπιδα σου να δωσειs;;;Δεν ακουσεs και τ'αλλουνου βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ πωs του τον εκανε τον κ@λο η αννουλα;ολο με τα σκατα
    ειχεs να κανειs!και τωρα τιs π@υτσεs απο τιs κ@λοτρυπιδεs μαs πεs μου πωs θα τιs βγαλειs; τι να μαs κανει και ο γιαννηs με δυο'ν'που καθε φορα που γραφει του κανουνε την κ@λο-τρυπιδα του ταψι σαν του Γιωργου Π!
    Και η καυμενη η αγγελικουλα προσπαθει μα @ρχιδια & ψ@λεs ρουφαει κι αυτη……..

  14. Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2017 – 10:45 μ.μ.
    ΠΟΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΔΩ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΟΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟΥ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΑΤΡΑ Ε ΘΕΑΤΡΑ!!!!

  15. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ,ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ,ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΕΣΤΩ "ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ??

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….ΚΑΛΑΑΑΑΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΦΙΔΑΚΙΑ😀😀😀

  16. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Comments are closed.