Η παραβατικότητα σε έξαρση στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Κύριε Υπουργέ,
Πολύ συχνό φαινόμενο είναι πλέον  οι εντάσεις που δημιουργούνται στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.
Καταγγελίες πολιτών κάνουν λόγο για παραβατικές συμπεριφορές επισκεπτών, εντός και εκτός της μονάδας, με αποτέλεσμα να
έχει δημιουργηθεί μια εφιαλτική κατάσταση, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους.
Τα κρούσματα παραβατικότητας είναι πολλά και περιλαμβάνουν μικροκλοπές προσωπικών αντικειμένων αλλά και παραβιάσεις στα αυτοκίνητα είτε ιατρών, είτε πολιτών. Οι φραστικές επιθέσεις έναντι των ιατρών, οι απειλές κατά της ζωής του προσωπικού με μαχαίρια και οι βιαιοπραγίες είναι επίσης καθημερινά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια κατάσταση έκρυθμη και απελπιστική. Όλη αυτή την εικόνα που σας περιγράφουμε καλείται να την αντιμετωπίσει ένα και μόνο άτομο της ασφάλειας κάτι που όπως και εσείς θα αντιλαμβάνεστε δεν είναι εφικτό να γίνει με επιτυχία. Η επιπλέον ασφάλεια είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία προκειμένου να αποφευχθούν  αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.
Είναι άμεση ανάγκη η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να σταματήσει να κρύβει κάτω από το χαλί τόσο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Μονάδες Υγείας όχι μόνο των Μεγάρων αλλά και ολόκληρης της χώρας. Είναι χρέος σας να εξασφαλίσετε την ηρεμία των επισκεπτών αλλά και να προστατεύσετε τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους, ώστε να μπορέσουν και αυτοί με την σειρά τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αξιοπρέπεια χωρίς να νιώθουν καθημερινά  απειλή για την ζωή τους.

 Κατόπιν όλων αυτών,

Ερωτάστε:

Ποια μέτρα σκοπεύετε να πάρετε προκειμένου να λάβουν τέλος οι επιθετικές συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων;

            ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΩΤΗΛΑΣ  ΙΑΣΩΝ

loading...