Ελα λέμε να βολεύουμε τα συγγενάκια….Στο Μέγαρο Μαξίμου «μετακομίζει» ο Γιώργος Τσίπρας

Θα αναλάβει χρέη διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού και ξαδέρφου του, Αλέξη Τσίπρα

Στο Μέγαρο Μαξίμου  «μετακομίζει» ο μέχρι πρότινος Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων
του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα αναλάβει χρέη διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού και ξαδέρφου του, Αλέξη Τσίπρα.

Επίσημα τα νέα του καθήκοντα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ήδη αποχαιρέτησε σήμερα τους συνεργάτες του στο υπ. Εξωτερικών.

Όσο για την αιτία της μετακίνησης του κ. Τσίπρα από το υπουργείο Εξωτερικών στο πρωθυπουργικό γραφείο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η όχι και τόσο καλή σχέση που είχε με τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.

loading...

1 thought on “Ελα λέμε να βολεύουμε τα συγγενάκια….Στο Μέγαρο Μαξίμου «μετακομίζει» ο Γιώργος Τσίπρας

  1. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΚΣΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ?ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΤΟΥΛΑΙΣΤΟΝ Μ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ DNA.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ …ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ?ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ, ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΟΙ ΚΙ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ,ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!.

Comments are closed.