Κινήματος δεν πληρώνω συνέχεια….

Παλιό το “επαναστατικό” κόλπο, ξεπερασμένο και ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος ….
-Θυμάσαι τότε που μαζί με τους πρώην (νυν) συντρόφους σου καλούσατε τον κόσμο να
μην πληρώνει διόδια (γιατί λέει ήταν παράνομα, γιατί λέει το κόστος των δρόμων το έχει πληρώσει ο λαός στο πολλαπλάσιο, γιατί είναι πράξη αντίστασης κλπ κλπ) ? πολύ καλα τα λέγατε τώρα…….
Όμως όταν βγήκατε στην κυβέρνηση αντί να καταργήσετε τα διόδια τα αυξήσατε και στέλνατε και ραβασάκια με χιλιάδες ευρώ να πληρώσουν οι πολίτες που τότε σας ακολούθησαν στο λεγόμενο “κίνημα δεν πληρώνω”. Ξέρω θα μου πεις ότι εσύ (όχι και τόσο σύντομα για μένα) διαχώρισες τη θέση σου.
-Θυμάσαι τον πρώην (νυν) σύντροφο σου που έλεγε οτι δεν θα πληρώσει το χαράτσι και ότι τα χρήματα θα τα δώσει στο ΚΕΘΕΑ ? (Πολύς κόσμος σας άκουσε τότε και δεν το πλήρωσε και σήμερα τρέχει και δεν φτάνει) Όταν όμως βγήκατε στην κυβέρνηση και σε αντίστοιχη ερώτηση δημοσιογράφου η απάντηση αν πλήρωσε το χαράτσι δήλωσε ΟΧΙ αλλά όχι σαν πράξη αντίστασης αλλά γιατί λέει δεν είχε σπίτι (έμενε στο νοίκι).
Αφήστε τα λοιπόν αυτά, ο κόσμος είναι υποψιασμένος και βρείτε κάτι πιο πρωτότυπο για να εκφράσετε τον “επαναστατικό” σας οίστρο !!!!!!

πηγη

loading...