Η Νέα Δεξιά παρούσα στον Άγιο Παντελεήμονα

Επίσκεψη στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δεξιάς, με επικεφαλής το Φαήλο Κρανιδιώτη.

Τα στελέχη της Νέας Δεξιάς αρχικά παρευρέθηκαν στη λειτουργία του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα, μετά το πέρας της οποίας συναντήθηκαν με τους ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο, όπου αντηλλάγησαν απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή.

Ακολούθως επισκέφτηκαν το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Χρηστίδης, ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μπάμπης Μηνόπετρας και ο Γραμματέας Δημογραφικού-Μεταναστευτικού (και κάτοικος της περιοχής) Γιάννης Παγώνης ενημερώθηκαν από το διοικητή του τμήματος για τα έντονα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα, στα οποία απέδωσε και τη δυσκολία αντιμετώπισης των εκτεταμένων προβλημάτων παραβατικότητας που έθεσαν υπόψη του τα στελέχη της Νέας Δεξιάς.

Τέλος, υπήρξε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ενημέρωσαν τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα στελέχη για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το μαζικό εποικισμό της περιοχής από νέα κύματα λαθρομεταναστών μουσουλμανικής, κυρίως, προέλευσης, ιδίως ως προς την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τα ελληνόπουλα της περιοχής λόγω της συντριπτικής παρουσίας παιδιών αλλοδαπής προέλευσης.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης διαβεβαίωσε τους κατοίκους για τη σημασία που δίνει η Νέα Δεξιά στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου εποικισμού και αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης ολόκληρων περιοχών του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους.


ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
M: 694 300 6400
T: 216 9000 951
E: [email protected]
W: www.neadexia.gr

loading...

3 thoughts on “Η Νέα Δεξιά παρούσα στον Άγιο Παντελεήμονα

  1. Η Νέα Δεξιά η ψωφοδεξια η Ροτσιλντοδεξια παρούσα στα κοροιδα στον Άγιο Παντελεήμονα

  2. Ο Φαηλος Κρανιδιωτης υπερ των εβραιων!
    "Να συλληφθουν και να τιμωρηθουν παραδειγματικα οι δραστες…"
    kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1667:2017-03-31

  3. O "FAILOS KRANIDIOTIS" PU DEN INE O "Failos Kranidiotis" INE: AGNOSTON STIHION DIOTI INE TIS ILLUMINATI EVREOMASONOS STALMENOS APO INOMENES EVRAIKES POLITIES AMERIKIS. ETALI STIN ELLADA OPS I PERISOTERI TIS VULIS DIA NA SAS DIERESUS OSO TO DINATON SE PERISOTERA MIKRA KOMMATA DIA NA APODINAMOSUN TO ETHNIKISTIKO SINASPISMO: HRISI AVGI!!! OSI ISTE ELLINES SISPIROTHITE STIN HRISI AVGI!!!!!!! DIA NA XEFIGETE APO TA DESMA TIS MASONIAS, ALIOS ISTE DULI TON EPIKON TU ISLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.