Πειραματόζωο της παγκόσμιας κοινωνικής διαστροφής η Ελλάδα

Αλλαγή ταυτότητας φύλου. Απόλυτη παρακμή, ξεπεσμός, παράνοια! Η ανευθυνότητα του σύγχρονου πολιτικού κόσμου ξεπέρασε το όριο του μιαρού και του βέβηλου! Μόνο μια λέξη αρμόζει στην περίπτωση αυτή: Αίσχος!
Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

Με το νομοσχέδιο για τη “νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου”, το σύγχρονο πολιτικό προσωπικό επιλέγει για μία ακόμη φορά να περιφρονήσει και να προσβάλει επιδεικτικά τον Ελληνικό Λαό, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε “πειραματόζωο” της σύγχρονης “κοινωνικής μηχανικής” που εξελίσσεται στον πιο απάνθρωπο μηχανισμό πνευματικής καταστροφής.

Η επιχείρηση αλλοιώσεως συνειδήσεων αρχίζει από την προσβολή των Εθνικών μας πολιτιστικών χαρακτηριστικών και φτάνει μέχρι την διαστροφή της ίδιας της φυσικής πραγματικότητας. Το πολιτικό καρκίνωμα στην Πατρίδα μας επεκτείνει τη δράση του πολύ πέρα από την οικονομική κατοχή που μας έχει επιβληθεί.

Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αγνοήσουν τις υστερόβουλες κοινοβουλευτικές αντιπαραθέσεις και τις ενδοκυβερνητικές υποκρισίες -που μοναδικό στόχο έχουν να συσκοτίσουν την υπόθεση- και να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτή τη νέα επίθεση αισχρότητας που υφιστάμεθα.

Καλούμε την Εκκλησία της Ελλάδος να αντιδράσει -επιτέλους- ενιαία, επίσημα και εντονότατα σε αυτή την “νομιμοποίηση” της ωμής αλλοιώσεως του ανθρωπίνου προσώπου. Είναι τουλάχιστον θλιβερό να παρατηρούμε το πολιτικό προσωπικό να επιδίδεται με όλες του τις δυνάμεις στην αποδόμηση των ανθρωπίνων χαρακτηριστικών μέσω της κρατικής νομοθεσίας και η Εκκλησία της Ελλάδος να παρακολουθεί μουδιασμένη και άτολμη τα τεκταινόμενα που θίγουν ευθέως τις αρχές και τις αξίες της Ορθόδοξης πίστης μας.

loading...

1 thought on “Πειραματόζωο της παγκόσμιας κοινωνικής διαστροφής η Ελλάδα

  1. Είμαι καί θα είμαι Έλλην Εθνικιστής…., πρίν απ' όλα καί πάνω απ' όλα Έλλην καί ταυτοχρόνως Εθνικιστής….. Δεν με πειράζει να με αποκαλούν Φασίστα ή Ναζιστή, όχι επειδή μου αρέσει, αλλά επειδή έτσι μαθαίνω ποιοί είναι στον περίγυρό μου οι Κομμουνιστές-μιάσματα!……… Ως προς την Εκκλησία που επικαλείσαι στρατηγέ μου, μην περιμένεις καί πολλά από τους ρασοφόρους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοί πάντα ήταν καί θα είναι με τον εκάστοτε ισχυρό!…, Ένα Παλικάρι βρέθηκε ανάμεσά τους, που τόλμησε να αντισταθεί καί αυτό το φάγανε μπαμπέσικα (Τον Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ εννοώ)……….. …Ε.

Comments are closed.