Θα Σας Εξαφανίσουμε:Ο Βουλευτής Σύριζα Κώστας Παυλίδης Σάν Ένας Μαυρογιαλούρος! “Ρίξε Μαύρο Δαγκωτό Στον Μαυρογιαλούρο Παυλίδη!

Στη τηλεόραση του KontraChannel και στον Αιμ. Λιάτσο φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (18/09) ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Παυλίδης. Ο K. Παυλίδης κλήθηκε να
τοποθετηθεί τόσο για το ζήτημα της πετρελαιοκηλίδας στο Σαρωνικό όσο και για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, και όπως ήταν φυσικό τα βρήκε όλα τέλεια γιά την πολιτική και τα έργα του (Δεξιού Σύριζα)…..Γιατί Αριστερό Κόμμα δεν το λές!

Αναφορικά με το εξεχούσης σημασίας περιβαλλοντικό γεγονός την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό κόλπο, ο Κ. Παυλίδης εξήγησε ότι, η εικόνα που προσπαθούν να σχηματισθούν ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας άργησε να παρέμβει δεν ευσταθεί και το ευρωπαϊκό πρωτόκολλο τηρήθηκε. Η ουσία του προβλήματος είναι ο τρόπος βύθισης του καραβιού αυτού, φαίνεται πως πρόκειται για μια βρώμικη ιστορία” τόνισε ο Κ. Παυλίδης και συνέχισε  ρίχνοντας φυσικά  την ευθύνη όπως αναμενόταν σε άλλους, στους προηγούμενους ,παλιά και δοκιμασμένη συνταγή Κωστάκη,αλλα τώρα εσείς είστε στην εξουσία ,κάνοντας λόγο για καθεστώς “far west” τα προηγούμενα χρόνια στο κομμάτι των αδειοδοτήσεων και στα αξιόπλοοα, ενώ επισήμανε τη σημασία της αυστηροποίησης του θεσμικού πλαισίου έτσι ώστε να αποφύγουμε παρόμοια γεγονότα στο μέλλον, έπρεπε να γίνει αυτο το ατύχημα-δόλος, η οπως αλλιώς πέστε το,για να γίνει αλλαγή και πιο αυστηρού θεσμικού πλαισίου? Too late!

Σχετικά τώρα με τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, ο Κ. Παυλίδης (που φέρεται να είναι απο άλλο πλανήτη)  αφού μας υπενθύμισε και ΖΗΤΩ,απορώ γιατι δεν πανηγυρίζουμε, πως οι στόχοι των πλεονασμάτων σε συνάρτηση ύψους-μεγέθους ήταν βάση της υποχρέωσης στο 16,2%, και η Κυβέρνηση έριξε αυτό το ποσοστό στο 5,5%, ανέφερε ότι η ισχυρή διευθέτηση του ελληνικού χρέους είναι απαραίτητο εργαλείο για να υπάρξει η πολυπόθητη οικονομική ανάπτυξη. Ποιο χρέος Κωστάκη? Πάει και αυτό,το ξεχάσαμε, η Γερμανή μας είπαν Nein και εσείς μούγκα!

Επιπλέον, ο κ. Παυλίδης άσκησε σκληρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την, ότι εθελοτυφλεί (Κωστάκη μου το Ξέρουμε και το Γνωρίζουμε οτι και αυτή μας Κατέστρεψαν Πρώτη) όταν δεν παραδέχεται την ανοδική πορεία που σημειώνουν βασικά οικονομικά μεγέθη της χώρας (επενδύσεις, μεταποίηση, βιομηχανία, πτώση ποσοστού ανεργίας) και ότι επιδίδεται μονάχα σε μια πολιτική καταστροφολογίας, οι επιπτώσεις της οποίας θα φανούν μόλις “περάσει απ’ το ταμείο; Κωστάκη ο Ελληνικός Λαός γράφη στα παλιάτου τα παπούτσια το αν θα περάσει από’ το ταμείο η  αξιωματική αντιπολίτευση, εμάς μας ενδιαφέρει τα Φέσια και τα Κερατιάτικα που συνεχίζουμε να πληρώνουμε, και όλα αυτά υποτίθεται θα τα καταργούσατε με ένα Νόμο και ένα Άρθρο! (Επενδύσεις με ΦΠΑ στο 24% δεν γίνεται, πτώση Ανεργίας με μισθούς 300 και 400 ευρώ,ειναι σαν να είσαι άνεργος, μάλλον η πτώση της ανεργίας οφείλεται στην μετανάστευση των Νέων,ήθελα να ήξερα, αυτα τα στοιχεία Κωστάκη ειναι μεσω του ΕΛΣΤΑΤ; Τωρα παραδέχεσαι τα στοιχεία του ΕΛΣΤΑΤ;

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...