Ν. Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής στη βία.. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ !

«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τις αιτιάσεις κατά της κυβέρνησης για ανοχή στη βία και την παραβατικότητα.

«Αυτά τα κολπάκια “θέλει η αστυνομία, δεν θέλει ο υπουργός”, είναι φθηνά κολπάκια. Οι συνδικαλιστές ας κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί να έχουμε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα να υπάρχει ανοχή. Ανοχή υπήρξε στην περίπτωση Ρούπα;» διερωτήθηκε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον Ant1.
«Η αστυνομία εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά. Δουλειά της είναι να πιάνει και να συλλαμβάνει. Από εκει και πέρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» πρόσθεσε.
Χαρακτήρισε ακόμη «προπαγάνδα» τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία. «Εμείς κάνουμε επιχειρήσεις χωρίς το φως των καμερών» είπε, ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα».
Σημείωσε παράλληλα ότι το πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι «διαχρονικό» ενώ με αφορμή τη σύλληψη του 29χρονου για τα τρομο-δέματα έκανε λόγο για «τεράστιες και συνεχείς επιτυχίες» από πλευράς της αστυνομίας.

loading...

7 thoughts on “Ν. Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής στη βία.. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ !

  1. Αν έχει την καλοσύνη κάποιος δημοσιογράφος, ας τον ρωτήσει αν τον φυλάνε αστυνομικοί και πόσοι των φυλάνε.

  2. Όλοι πλέον στην Ελλάδα θα κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα και ανοιχτές πόρτες. Πρώτη φορά νιώθουμε τόσο ασφαλείς.

  3. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ " ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ " ΜΙΛΑΣ ΑΛΗΤΗ ?

    ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ?

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ?

    ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΟΝΟΥΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ??

    ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ – ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ?

    ΕΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ.

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΙΫΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΟ-ΠΑΣΟΚΟ- ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
    ΠΑΛΙΟ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    ΚΑΤΕΒΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΌΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΈΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ .

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Κοφτέ του τα ληγμένα χάπια του έχουν δημιουργήσει κενά εγκεφάλου , έλεος ποια δεν υπάρχει κάποιος εκεί στο ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛ να τον βοηθήσει …….

  5. ΜΑΡΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ????
    Α,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ……ΤΩΡΑ????
    ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ!
    ΕτΚ

  6. Tελικα εκανες τιποτα μωρη νοθα? πηρες καμια τηλεοραση led για τον αλβανο πατερα σου να του την στειλλεισ εκει στο τεπελενι που μονος και ερημος αναθεματιζει την ωρα και την στιγμη που δεν ψωφησε ακομα ο μπαμπας σου να γυρισει να συνεχισει το καρφωμα/καλαφατισμα της μαμας σου. βεβαια παιδι τωρα δεν κανει αυτη πλεον αλλα οταν εφαγε τον λουτσο και βγηγκες εσυ λογω στειροτητος του κανονικου σου πατερα ητανε μεσα στα κεφια και στην τρελη χαρα αλλα ο ακαρδος τον καρφωσε στην αστυνοια και τον απελλασαν ο ζηλιαρης!! αν δεν ηταν αυτος θα ειχε ομως εσενα για κορουλα? ε? xa xa xa xaaaa

  7. Τοσκα οταν θα σε γαμησω ησυχα θα κλαις με μαυρο δακρυ

Comments are closed.