Βρέ Πως Αλλάζουν Οι Καιροί .. Νεκρό Θέλουν Στην Ρωσία Τον Τσίπρα!

Εκεί Που Η FSB Προστάτευαν Τον Καραμανλή Για Να Μήν Τον Σκοτώσει Η CIA Τώρα Η CIA Προστατεύει Τον Τσίπρα Για Να Μην Τον Σκοτώσει Η FSB!

Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε σε μιά ολική ρήξη με την Ρωσία με τα καμώματα του δήθεν αριστερού Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, αφού συμφώνησε μετά το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, και με της κατ ιδίαν επαφές του που είχε με τον Ν.Τραμπ, να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια  απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση! Χωρίς να πάρει έστω τα απαραίτητα ανταλλάγματα, και με κατεβασμένα βρακιά μετατρέπει την Ελλάδα σε 51 Πολιτεία των ΗΠΑ;

Έχοντας χάσει κάθε σεβασμό και αξιοπρέπεια σαν Κράτος που είμαστε…λέω….γιατί μάλλον Κράτος Παρία είμαστε, σκεφτείτε αυτό μόνο,ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντήθηκε με Αρχηγό Κράτους που οι Μυστικές τους Υπηρεσίες (CIA) ήθελαν να Σκοτώσουν έναν Έλληνα πρώην Πρωθυπουργό  (Κωνσταντίνο Καραμανλή με το σχέδιο Πυθία).Αντί να ζητήσουμε  τον λόγο και να επιδεινωθούν  οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις, εμείς για άλλη μια φορά ( σούζα μπροστά στον δήθεν πλανητάρχη) και υπάκουα σκυλάκια  στην υποτιθέμενη μοναδική υπερδύναμη, που δεν είναι πλέον…..και ας συνεχίζουν να τους αποκαλούν έτσι τα φιλο αμερικανικά ελληνικά ΜΜΕ.

Πάει να φάει το κεφάλι του ο Τσίπρας!

Και ενώ οι πράκτορες της FSB είχαν αναλάβει (μετά από εντολή Πούτιν) την προστασία του Καραμανλή, και την άμεση εξουδετέρωση του σχεδίου Πυθία, δείτε εδώ το αποκαλυπτικό άρθρο μου με τίτλο: Αποκαλύπτοντας Την Προειδοποίηση ΣΟΚ Πούτιν Στον Καραμανλή: Κωνσταντίνε θέλουν να σε Σκοτώσουν; https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/R4vENhc19k6 τώρα ούτε ψύλλος στον κόρφο του για τον Τσίπρα, αφού μαλλον το ακριβώς αντίθετο σκηνικό θα γίνει τώρα, με την Ρωσική FSB να προσπαθήσει να τον φάει-σκοτώσει,και την CIA να προσπαθεί να τον σώσει-προστατέψει! Και όλα αυτά γιατί:

1) Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για ολική κατάρρευση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων στο κοντινό μέλλον δημιουργώντας την πρώτη γραμμή άμυνας στην Ελλάδα απέναντι στην Ρωσοτουρκική συμμαχία.

2) Συζητείται η μεταφορά πυρηνικών κεφαλών από την αμερικάνικη βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία στην 117 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.

3) Οι Αμερικανοί θέλουν επίσης μεταστάθμευση UAV ΜQ-9 Reaper στην Ελλάδα. Οι βάσεις που εξετάζονται είναι η βάση της Σκύρου,(μια δευτερη βάση στην κρήτη), και το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο.

4) Αμερικανική βάση, θέλουν να δημιουργήσουν και στην Αλεξανδρούπολη οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα μπορούν να ελέγχουν όλη την περιοχή των Βαλκανίων και να μην επιτρέψουν την επέκταση της Ρωσίας, κάτι άλλωστε που ανέφερε ξεκάθαρα ο κ.Πάιατ κατά την ομιλία του αρχές του προηγούμενου μήνα στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, θέλουν να ελέγχουν και τις εξελίξεις στην Τουρκία, αφού οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον Ερντογάν και την γειτονική μας χώρα είναι πολύ κακές.

Εγώ πάντως είχα προειδοποιήση  με άρθρο μου με τίτλο:ΣΟΚ: ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ;Η Ελλάδα Μετατραπεί Σε Μια Απέραντη ΝΑΤΟϊκή Βάση! Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/DpTkZNF2rmx και όλα τα δεινά που μας περιμένουν, απο τις αποφάσεις των Δωσίλογων Πολιτικών μας που ΝΑΙ,ακόμα συνεχίζουμε σαν μαζόχες που είμαστε να τους ψηφίζουμε!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης  email: [email protected]

loading...