Μαρξιστική τρομοκρατία από τα ενεργούμενα του Σόρος στη Σάμο, αλλά οι Σαμιώτες δεν μασάνε!

Πανικόβλητο είναι το μαρξιστικό – μνημονιακό και αμερικανόδουλο ψευδοκράτος Τσίπρα-Καμμένου, με την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων της Σάμου, στους οποίους πάνε να
φορτώσουνε με το ζόρι χιλιάδες «προσφυγάκια» οι λακέδες των Σόρος και Τραμπ! Οργή και αγανάκτηση που αναμένεται να εκφραστεί –σε πρώτη φάση- με την συγκέντρωση που οργανώνει η Κίνηση Πολιτών Σάμος SOS την Κυριακή.

Έτσι, κατ’ αρχάς το μνημονιακό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, στην οποία αποκαλεί τους διοργανωτές της συγκέντρωσης…
«περιφερόμενο θίασο ρατσιστών», «νεοφασιστική απειλή», «ακραίους εθνικιστές», κ.τ.λ., εξαπολύοντας ωμές απειλές για«γεγονότα τραγικά που θα στιγματίσουν βαθιά την κοινωνία μας».

Εν συνεχεία, οι γνωστές παρακρατικές ουρές των Τσίπρα και Καμμένου (και κατ’ επέκταση των «μεγάλων αφεντικών», Σόρος και Τραμπ), οι οποίες στην Σάμο έχουν δημιουργήσει την «Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία», διοργανώνουν επίσης την Κυριακή «αντισυγκέντρωση» στην συγκέντρωση του λαού της Σάμου, αλλά στο Καρλόβασι κι όχι στην Σάμο, γιατί φοβούνται πως η οργή του σαμιακού λαού θα ξεσπάσει απάνω τους!

Και για… κερασάκι στην τούρτα της αριστερής τρομοκρατίας κατά του λαού της Σάμου, η γνωστή και μη εξαιρετέα νεοταξίτισσαγ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, κατήγγειλε ως… ρατσιστή τον πρόεδρο της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γ. Ελευθέρογλου, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην… Αντιρατσιστική υπηρεσία της αστυνομίας, γιατί εκφράζοντας την λαϊκή θέληση των κατοίκων της περιοχής του αρνήθηκε την μόνιμη εγκατάσταση «προσφύγων» σε σπίτια της κοινότητας, που πάνε να επιβάλλουν οι Τσιπροκαμμένοι!

Τα σχέδια του Σόρος και η μαρξιστική τρομοκρατία δε θα περάσουν! Οι Έλληνες της Σάμου θα νικήσουν!

loading...

6 thoughts on “Μαρξιστική τρομοκρατία από τα ενεργούμενα του Σόρος στη Σάμο, αλλά οι Σαμιώτες δεν μασάνε!

  1. Εμπρός Σαμιώτες!…… Εμπρός!!!……….. Ας γίνει η Αρχή από το πολύπαθο νησί σας!……. Πάρτε τους σβάρνα και ρίξτε τους στη θάλασσα!…………..

  2. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  3. ΜΩΡΗ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗ ΛΑΓΟΥΔΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑΡΑΡΟΜ

  4. Επιτέλους, μια υγιής αντίδραση Ελλήνων στην εισβολή μουσουλμάνων κατακτητών.

  5. Ο Σόρος μαρξιστής. Το διάβασα κι αυτό εδώ μέσα!!! Τι άλλο θα διαβάσω; Ε, παιδιά!!! Αυτή η συγκέντρωση στη Σάμο πότε θα γινόταν είπαμε; Γιατί είναι Κυριακή βράδυ και τίποτα δεν έχει γίνει. ΄Ονειρα γλυκά.

Comments are closed.