ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ” ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ – Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι

Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι
Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δημιουργήθηκαν επίλεκτα σώματα (σ.σ. από τον Σουλτάνο Ορχάν το 1327), τα σώματα των γενιτσάρων! Στην αρχή τα αποτελούσαν αιχμάλωτοι από τους πολέμους της Αυτοκρατορίας και στην Ελλάδα που ευρισκόταν υπό κατοχή, από χριστιανόπουλα, τα οποία τα έπαιρναν από τις οικογένειές τους σε πολύ μικρή ηλικία και αφού τα τούρκευαν σπέρνοντας το μίσος στην ψυχή τους, τα έθεταν σε στρατιωτική υπηρεσία κατά της Πατρίδος τους και των ίδιων των γονιών τους! Οι γενίτσαροι, επί τέσσερεις αιώνες αποτελούσαν τον πολιορκητικό κριό της πολεμικής μηχανής της Αυτοκρατορίας, που έκαναν τη βρώμικη δουλειά κατά των υπόδουλων Ελλήνων!

Οι γενίτσαροι της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων

Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 3 αναφέρει: Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό…

Παραδοσιακά ο λαός μας έζησε μετά την Επανάσταση του 1821, όταν αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό από τις πλάτες του, με την ελληνορθόδοξο παράδοση που μεταφερόταν από γενιά σε γενιά!

Δυστυχώς όμως, στα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως και ακόμη περισσότερο στα Μνημονιακά χρόνια, οι κυβερνώντες την Πατρίδα, είτε ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπάθησαν με μια σειρά ανθελληνικούς και αντίχριστους νόμους να δηλητηριάσουν την καρδιά και το πνεύμα των ελληνόπουλων, στρεβλώνοντας ή και εκμηδενίζοντας αυτήν την ελληνορθόδοξη παράδοση, διά μέσω της αλλοιώσεως των σχολικών βιβλίων ή παρεμβαίνοντας σε αυτό που χαρακτήριζε την ελληνορθόδοξη παράδοση στα σχολεία!

Έτσι, ποιος θα ξεχάσει τις παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία της Υπουργού Παιδείας της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου με την συγγραφική της ομάδα που προΐστατο η αλήστου μνήμης Μαρία Ρεπούση;

Ποιος θα ξεχάσει την Άννα Διαμαντοπούλου την Υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ;

Ωστόσο η σημερινή κυβέρνηση είναι πράγματι μια κυβέρνηση αντίχριστων! Όχι άθεων, γιατί οι άθεοι δεν πολεμούν την Ορθοδοξία, αλλά κατά κυριολεξία Αντίχριστοι, πολέμιοι δηλαδή του Χριστού μας και της προς αυτόν Πίστεώς μας!

Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι που ισλαμοποιούν την Πατρίδα

Αυτή λοιπόν η αντίχριστη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου “βιάζει” καθημερινώς την Ορθοδοξία!

Αυτοί οι “σατανάδες” είναι πολέμιοι της θρησκείας της αγάπης, της Ορθοδοξίας και υπέρμαχοι της θρησκειολογίας, που είναι ο Δούρειος Ίππος της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, αφού πρώτα πλημμύρισαν τα ελληνικά σχολεία με μουσουλμανόπαιδα, εκτελώντας το σχέδιο της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Την θρησκειολογία την εφάρμοσαν ήδη στα σχολεία μας, ξεριζώνοντας από τα ελληνόπουλα τον Χριστό, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα “χαρίσματα” του Μουσουλμανισμού και του ιερού τους βιβλίου του Κορανίου! Της θρησκείας του μίσους, που δυστυχώς στις ημέρες μας βιώνουμε το “μεγαλείο” της με τα πάμπολλα τρομοκρατικά χτυπήματα που διαπράττουν οι φανατικοί υποστηριχτές της σε όλο τον κόσμο, με εκατόμβες αθώων ανθρώπων, εν ονόματι του Αλλάχ!

Έτσι, στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας διδάσκουν τα παιδιά μας, μεταξύ των άλλων τραγικών, στο βιβλίο Θρησκευτικών της Γ΄ Δημοτικού πως ο Αλλάχ είναι ελεήμων και φιλεύσπλαχνος!

Αν δεν είναι σύγχρονοι γενίτσαροι αυτοί, τι ακριβώς είναι;

Και αν κάποιος ισχυρισθεί ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει το κράτος σε ουδετερόθρησκο, θα απαντήσω πως όχι, το μετατρέπει σε κράτος του Ισλάμ, αφού με την αθρόα λαθρομετανάστευση σύντομα θα γίνει η Ελλάδα, μια ακόμη Μουσουλμανική χώρα!

Πού βρίσκεται η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας;

Η εισαγωγή της θρησκειολογίας στα σχολεία μας είναι η κορυφή του παγόβουνου που μόλις άρχισε να λιώνει και είναι ο προάγγελος του μεγάλου κακού που θα ακολουθήσει!

Και το ερώτημα που πλανάται επάνω από την ελληνική Κοινωνία είναι, πώς ακριβώς αντιδρά η Ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας;

Με έκτακτη σύγκλιση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 27 Ιουνίου 2017 για το μάθημα των Θρησκευτικών;

Ε και! Η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, έκανε της κυβέρνησης “τα μούτρα κρέας”, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!

Εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα των θλιβερών κοσμικών Ιεραρχών μας, κάποιοι λίγοι πεφωτισμένοι Ιεράρχες μας, όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, που σηκώνουν σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς για το Έθνος μας, το Σταυρό του Μαρτυρίου!

Όμως, ας καταλάβει η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και ας κηρύξει έναν θρησκευτικό ανένδοτο αγώνα κατ΄ αυτής της κυβερνήσεως!

Έχει ως τεράστιο όπλο την αθρόα, αυτόβουλη, χωρίς κανένα κάλεσμα μάζωξη του λαού μας, που πλημμυρίζει τις Ορθόδοξες Εκκλησιές μας!

Χωρίς να τάζουν στο λαό μας λαγούς με πετραχήλια, χωρίς να εκλιπαρούν την όποια μάζωξη! Ο Χριστός μας είναι αυτός που τραβάει σαν το μέλι τον πιστό λαό μας!

Ας λάβει τις αποφάσεις της η Εκκλησία της Ελλάδος! Έφθασε ο κόμπος στο χτένι!

Απαιτείται ρήξη και ανατροπή του σάπιου και του διεφθαρμένου πολιτικού Συστήματος που μας κυβερνά!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

3 thoughts on “ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ” ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ – Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι

  1. ''ΚΟΥΡΑΔΙΟ'' ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ''ΚΟΥΡΑΔΙΟ''!!

  2. πρωην καρατζαφερογιδο πρωην αρχιλογιστηs τηs μιζενσ κ.λουγκραστολου

Comments are closed.