Η βασική διαφορά Χριστιανισμού-Ισλαμισμού: Τι αποκαλύπτει τεράστια έρευνα

Άνδρες, γυναίκες, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός. Τέσσερις συνιστώσες μιας τεράστιας παγκόσμιας έρευνας γύρω από την θρησκεία, που εμφανίζει μεγάλες διαφορές, τόσο ανάμεσα στα φύλα, όσο και στις θρησκείες.
Σε μελέτη που έκανε το τεράστιο ερευνητικό κέντρο Pew Research, εμφανίζεται μια ομολογουμένως περίεργη διαφορά στις σχέσεις που διατηρούν τα δύο φύλα με την θρησκεία. Μάλιστα, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τα δεδομένα της έρευνας, μπορεί να παρατηρήσει κανείς την τεράστια αντίθεση που παρουσιάζουν ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι γυναίκες φαίνονται να είναι πιο θρησκευόμενες από τους άνδρες, ανεξαρτήτου θρησκείας. Σχεδόν ολόκληρη η Αμερική (τόσο η Βόρεια όσο και η Νότια) εμφανίζει αυξημένα ποσοστά θρησκευόμενων στις γυναίκες, σε σχέση με τους άνδρες.

Ειδικότερα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως για παράδειγμα η Κολομβία, η Βραζιλία και το Περού, το χάσμα ξεπερνά το 10%, ενώ φτάνει έως και το 20%. Αντίστοιχα, η διαφορά στις Η.Π.Α είναι της τάξεως του 8%, υπέρ των γυναικών.

Στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες δεν εμφανίζουν ιδιαίτερες διαφορές. Η Ελλάδα ωστόσο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που ακολουθούν τα… βήματα της Αμερικής, με τις γυναίκες να είναι θρησκευόμενες σε ποσοστό 11% περισσότερο από τους άνδρες. Μάλιστα, η χώρα μας εμφανίζει την δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά, μετά από την Ιταλία (20%). Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Λιθουανία είναι οι άλλες τρεις χώρες που εντοπίζεται το φαινόμενο.

Στον αντίποδα, οι άνδρες φαίνεται να έχουν καλύτερη σχέση με την θρησκεία σε πολλές χώρες της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής αλλά και της Ινδονησίας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, το χάσμα είναι πολύ μεγαλύτερο. Ειδικότερα σε χώρες όπως το Αφγανιστάν (84%), Μπαγκλαντές (66%) Τουρκία (47%) και Ιράκ (45%) οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα εκτοξεύονται.

Γυναίκες Χριστιανοί, άνδρες Μουσουλμάνοι

Ο διαδραστικός χάρτης του Pew Research, δίνει μια ακόμα δυνατότητα που εμφανίζει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, που διαφοροποιεί Χριστιανισμό και Ισλαμισμό. Οταν περιορίζεις την έρευνα στην περίπτωση των Χριστιανών, στον χάρτη εμφανίζονται μόνο πορτοκαλί περιοχές (όπου οι γυναίκες εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά). Δεν υπάρχει ούτε μια χώρα, σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία οι άνδρες Χριστιανοί να είναι περισσότεροι από τις γυναίκες.

Αν όμως περιορίσεις την έρευνα για τους μουσουλμάνους, εμφανίζονται ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα! Ο χάρτης γίνεται γαλανόλευκος, χωρίς ίχνος πορτοκαλί. Οι άνδρες μουσουλμάνοι υπερτερούν των γυναικών, σε όλες τις περιοχές του πλανήτη που εμφανίζονται διαφορές.

Ως εκ τούτου, η έρευνα ουσιαστικά δείχνει πως οι περισσότεροι θρησκευόμενοι Χριστιανοί είναι γυναίκες, ενώ αντίστοιχα οι Μουσουλμάνοι είναι άνδρες. Τα αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Το φαινόμενο είναι παραπάνω από εμφανές, η αντίθεση μεταξύ των δύο θρησκειών είναι χαρακτηριστική. Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ένας… θεός ξέρει.

loading...

69 thoughts on “Η βασική διαφορά Χριστιανισμού-Ισλαμισμού: Τι αποκαλύπτει τεράστια έρευνα

  1. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΡΕΜΙΣΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ…

  2. ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ
    ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΕΡΜΑ.

  3. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ,ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΕΠΑΞΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΕ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ…

    ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ,ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ "ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ…

  4. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ.
    ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ..
    ΜΕ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΑΝΙ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ..
    ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ.
    ΟΥΣΤ !!! ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ

  5. ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ….

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ,ΣΤΟ ΚΙΣ,ΣΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ??

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΞΑΝΑ…
    ===============================

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ "ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ…

  6. ΠΑΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΟΥ…

    Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, από τον ανακριτή διαφθοράς, σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργούσε η δικαιοσύνη για τη δράση του.

    Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων τόσο σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και κατά επτά συνεργατών του.

    Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι , κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της απάτης τετελεσμένης κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, διασπορά ψευδών ειδήσεων ,πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

    Μάλιστα, η βαρύτητα των αδικημάτων είναι τέτοια που το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ακόμη και την ισόβια κάθειρξη.
    Το εισαγγελικό πόρισμα

    Στο πόρισμα της εισαγγελέως Ευγενίας Αυλίδου που χειρίστηκε την έρευνα καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρωτοφανούς έκτασης απάτη που ζημίωσε το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τις «εξουσιοδοτήσεις Σώρρα» επικαλούμενοι τα δισεκατομμύρια του για να μην πληρώσουν χρέη και εισφορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πόρισμα αναφέρεται ότι 12.000 άτομα έκαναν χρήση των περίφημων «εξουσιοδοτήσεων» ενώ η ζημιά του δημοσίου δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί με σιγουριά προς το παρόν.

    Είναι ενδεικτικό πως πολίτες εξακολουθούν να κάνουν χρήση των εγγράφων και μετά την καταδίκη του Σώρρα από δικαστήριο της Πάτρας ενώ στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρονται , σύμφωνα με πληροφορίες, πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν κατάφερε να βάλει στα ταμεία του 4.700.000 ευρώ ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν έχει υπολογιστεί το ποσό.

  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  8. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ,ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΙΔΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ….

    ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…

  9. ΑΑΑΑ… ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ…ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΚΙ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
    Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.
    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές

    2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
    Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάζονται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως. Η υπόθεση αφορούσε την κατάρτιση πλαστών εγγράφων με σκοπό να παραπλανήσουν με τη χρήση τους προκειμένου η εταιρεία «Ρούγκλιου ? Ποταμιανός Ο.Ε.» να εμφανιστεί με τη χρήση πλαστών τιμολογίων ότι έχει πωληθεί, αυτή και τα πάγια κινητά περιουσιακά στοιχεία, προς την κατηγορούμενη Βάια Ρούγκλιου έναντι του ποσού των 8.823.438 δραχμών.

    3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ :
    Για την ίδια υπόθεση το ζεύγος Σώρρα έχει και άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου του 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου για χρήση πλαστού εγγράφου.

    4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΛΠ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
    Επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο η πρώτη καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα σε φυλάκιση 28 μηνών με 3ετή αναστολή για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση. Ο Άρειο Πάγος επικύρωσε και την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου της Πάτρας για τη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα, Βάιας, που αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες και είχε καταδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο σε φυλάκιση 24 μηνών με τριετή αναστολή για τα ίδια αδικήματα.

    5η ΚΑΤΗΓΟΡΗΡΙΑ
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ :
    Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το δικαστήριο της Πάτρας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα για κακουργηματική υπεξαίρεση. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του.

  10. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  11. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΑΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ;
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;
    ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ;
    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

  12. ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ,ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ 17/5 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ..

    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…

    ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙΣ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ,ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ,ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ??

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΣΤΟΑ) ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΠΕΤΑ?? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

  13. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΓΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ..
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ

    13.04.17 ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Pieriki Alithia.gr)
    https://www.youtube.com/watch?v=SIXTdcDClww

  14. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ,ΕΙΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=W6JARzo0yVQ

  15. ΜΙΛΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΛΕΠΩ,ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΧΤΙΚΙΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ??

    ΣΚΑΒΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  16. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 2:44 π.μ.
    η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 2:46 π.μ.
    σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΜΠΟΧΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ????????????

  17. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

  18. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ…
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

  19. ο ''ελληνας''αρχιδις αρτεμης μογγολογυφτας το πληρεξουσιο που παρουσιασε στην δικη της πρωην αμετακλητης της εγγλεζικης ρεντ του το εδωσαν 2 τουρκοι που ειναι αφεντικα
    της εταιρειας ειδικοι στις μετοχες και τα ομολογα!ο γυφτοσυμμοριτης ηθελε να ανταλλαξει τα χρεωγραφα του βωσνυ με ελληνικα ομολογα 600 δις!!!!!!!!!!
    ο ''ελληνας'' αρτεμης ματσας και λινατσας ο γυφτοπροδοτης

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:30 π.μ.
    στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:45 π.μ.
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

    Ανώνυμος20 Οκτωβρίου 2017 – 12:50 π.μ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  20. τι να απαντησει ο γυφτοπροδοτης????????????????
    οτι το πληρεξουσιο της ρεντ του το εγωσαν τουρκοι??????
    μουνοπανο τουρκοσπορε μογγολογυφτα

  21. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ,
    ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ
    ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

    Ο Ανοιχτός Καταπιστευτικός Λογαριασμός που μπαίνει σε λειτουργία εξασφαλίζει αποκλειστικά στους δικαιούχους προγραμμάτων ΕΣΠΑ πρόσβαση σε ποσό ίσο με την προκαταβολή που δικαιούνται. Το ποσό αποδεσμεύεται σταδιακά για την αποπληρωμή των τιμολογίων των προμηθευτών τους, χωρίς να απαιτείται η υποβολή εγγυητικής επιστολής. Δεν απαιτείται πλέον από τους επενδυτές να προχρηματοδοτήσουν οι ίδιοι την υλοποίηση του επενδυτικού τους σχεδίου.

    Η χρήση του escrow account από τους δικαιούχους δεν είναι υποχρεωτική. Ο κάθε Δικαιούχος, δύναται είτε να αξιοποιήσει τον Ανοιχτό Καταπιστευτικό Λογαριασμό, είτε να ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδικασία λήψης της προκαταβολής ή και καταβολής της επιχορήγησης.

    Με την υπογραφή της εγκριτικής απόφασης υπαγωγής ενός Δικαιούχου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ενεργοποιούνται και οι διαδικασίες χρήσης του escrow account. Ειδικότερα, μετά από αίτημα του δικαιούχου για χρήση του καταπιστευτικού λογαριασμού και την ανάλογη συμβασιοποίηση, δημιουργείται λογαριασμός/μερίδα στο όνομα του δικαιούχου στον ανοιχτό καταπιστευτικό λογαριασμό της δράσης στην οποία έχει ενταχθεί

  22. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  23. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ;

    Σε αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν, φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή
    —————————————————————————————————-
    αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών φορέων.
    ————————————————————————————————————
    Στόχος είναι η αναπτυξιακή τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της

  24. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  25. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ή ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ;

    1. Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, το ΚΥ.ΣΟΙ.Π. ενέκρινε την πρόταση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, για την ίδρυση της «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ» / «Hellenic Development Bank SA» (ΕΑΤ), καθώς και το χρονοδιάγραμμα των αναγκαίων εργασιών για το σκοπό αυτό.

    Ο χαρακτήρας και η νομική μορφή της ΕΑΤ ΑΕ:

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα είναι δημόσιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα λάβει τη μορφή χρηματοδοτικού μηχανισμού-ομπρέλα, και πιο συγκεκριμένα θα ιδρυθεί μια ΑΕ Συμμετοχών («Holding Company») ως μητρική. Σε αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν, φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών φορέων. Στόχος είναι η αναπτυξιακή τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της.

    Με την ίδρυση της ΕΑΤ ΑΕ καλύπτεται ένα βασικό και χρόνιο κενό στο χρηματοδοτικό σύστημα της χώρας, τονίζεται στην ανακοίνωση. Επισημαίνεται δε, ότι η λειτουργία της ΕΑΤ ΑΕ θα είναι συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική προς τις εμπορικές τράπεζες, ενώ για την ίδρυσή της θα αξιοποιηθεί η διεθνής εμπειρία. Στην κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο της τεχνικής βοήθειας θα υπάρξει συνεργασία με αναπτυξιακή τράπεζα του εξωτερικού, η οποία θα λειτουργήσει ως σύμβουλος για την ίδρυση και τη δραστηριοποίηση της ΕΑΤ ΑΕ.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα χρηματοδοτεί, όπου υπάρχει ανάγκη και υφίσταται χρηματοδοτικό έλλειμμα:

    Έργα υποδομής
    Έργα περιφερειακής ανάπτυξης
    Μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις
    Επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό και εξωστρεφή δραστηριότητα.
    ……………………………………….
    https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/168472/oi-apofaseis-tou-kysoip-gia-anaptyksiaki-trapeza-kai-ydrogonanthrakes

  26. ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΛΑΣΤΡΗ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' @@

  27. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη

  28. 12.22= το γυφτικο μουνοπανο ειναι,ετσι εβαζε κι'εχθες τα σχολια!

  29. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  30. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  31. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  32. ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?????
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

  33. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  34. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη????????????

  35. ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!

    ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟΟΟΟΟ…!!!

    ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ…

    ΒΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ??

    ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ…
    ==================================

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΛΥΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ,ΔΕΝ "ΥΠΑΡΧΕΙ" ΑΛΛΟΣ,ΟΠΟΤΕ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ "ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ…

  36. αρα βασει του πληρεξουσιου της red panther limited εσυ δεν εχεις δευτερο σωβρακο να αλλαξεις ζωο αφου τα κεφαλαια επισημα ανηκουν στην red panther limited ετσι?????????????????????

  37. δεν ακουσα τι ειπες γυφτοεφιαλτη? μηπως μουγκριζεις??
    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  38. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??????????

  39. στο ξαναγραφω γυφτοεφιαλτη,τολμα να μας πεις οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης να γελασουμε

  40. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

  41. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ,ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΠΕΣ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ??

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΡΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΧΕΙΣ "Μ Ι Α!

  42. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  43. δεν ακουσα τι ειπες γυφτοεφιαλτη? μηπως μουγκριζεις??
    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  44. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη??????????
    ——————————————————————–
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214195678344203&set=pcb.10214195679744238&type=3
    ———————————————————————————
    για κοιταξτε εδω τα εγγραφα που τα πασαρισε στους τουρκους ο γυφτος!!!!!!!!!!!!!!!!

  45. γυφτε θα μας πεις κατι για τους τουρκους mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul?????????????

  46. ΑΝΟΙΞΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΧΤΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ??

    ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ,ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΠΕΣ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ??

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΡΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΧΕΙΣ "Μ Ι Α!

  47. εσυ τινος συμφεροντα εξυπηρετουσες με το πληρεξουσιο της red panther limited θυγατρικης της maan guarantee holdin anonim tuksavul??????????????????
    τολμα ρε μουνοπανο γυφτε να γραψεις οτι εισαι ελληνας!αρχιπροδοτη

  48. δεν ακουσα τι ειπες γυφτοεφιαλτη? μηπως μουγκριζεις??
    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  49. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ…

    ΑΝΟΙΞΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΧΤΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ??

    ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ…

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ,ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΠΕΣ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ??

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΧΕΙΣ "Μ Ι Α!

  50. ερωτηση προς βρωμυλο ψωριαρη, σου εδωσε ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΑΚΙΡΙΒΩΣ η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν????????? ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

  51. η θα αυτοκτονησεις γυφτε η βελλαξεις απο τους ελληναραδες στη φυλακη
    σωρρας αρτεμης=ο εφιαλτης της ελλαδασ το 2012!
    πες ρε μουνοπανο οτι η red panther limited δεν ειναι θυγατρικη της τουρκικης!!!!!!!!!!

  52. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 600 ΔΙΣ ΑΝΤΙ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Η ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ!Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΑ Κ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ???!!!!

  53. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ,ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΓΕΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!

  54. δεν ακουσα τι ειπες γυφτοεφιαλτη? μηπως μουγκριζεις??
    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  55. εσυ τινος συμφεροντα εξυπηρετουσες με το πληρεξουσιο της red panther limited θυγατρικης της maan guarantee holdin anonim tuksavul??????????????????
    τολμα ρε μουνοπανο γυφτε να γραψεις οτι εισαι ελληνας!αρχιπροδοτη

  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  57. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  58. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  59. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  60. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  61. ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ…

    ΒΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ??

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…!!!!

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ..

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

  62. ΟΙ "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗ ΛΕΧΡΙΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  63. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  64. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 😀😀😀

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ 245 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 50% ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 10 ΧΙΛ ΕΛΛΗΝΕΣ (μεχρι τοτε) ……

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ,ΠΟΥ??
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.??

    ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΤΑ 245 ΔΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ.??

    ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΠΑΤΕ??..ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ??
    ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ??

    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ,ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 37% ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ 35 ΔΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ??

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΔΙΣ,ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??

    ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ 100 ΔΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??

    ΣΟΒΑΡΑ??..ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ??
    ΣΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗΗΗΗ!!!.
    ΜΟΓΓΟΛΙΑΑΑΑΑΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.!!!!!

    ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΧΣ……
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html
    ======================

    ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ $100 ΔΙΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    Έχουμε μείνει άναυδοι με τα όσα η κα Λάτση μας ανακοίνωσε σχετικά με νέα προσφορά του Αρτέμη Σώρρα 100 δισεκατομμυρίων προς το Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)

    Παρακαλούμε ακούστε το απόσπασμα με την κα Λάτση. Είναι τόσο παραστατική μα και τόσο ειλικρινής που θα σας καταπλήξει στην παρουσίαση των γεγονότων. Ίδια δικαστική επιμελήτρια γνωρίζει την ορολογία και την νομικίστικη πλευρά του θέματος, αλλά και ως ειδική περί δικαστικών αλλά και νομικών θεμάτων που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης των λεγομένων της.

    Εμείς από καρδιάς την συγχαίρουμε ολόψυχα και την ευχαριστούμε. Αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και θάρρους για όλους μας.

    Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ:
    https://politisoplitis.wordpress.com/2014/10/04/txs/

  65. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΥΜΑΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΗΣ…

    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

  66. ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

    Εκδοσειs Μανωλιδηs Μητρουλαs!
    "o αρτεμηs η βαιτσα και η αννουλα…"
    Αυτο κυρ φωτη μαs δεν ητανε σωστο
    την κ@λοτρυπιδα τουs την εκανεs
    αυγο!!!
    Και τωρα κολυμπανε μεσα στο σκατο….
    Και τωρα ο αρτεμηs φοβαται απο τον
    υπονομο για να βγει την π@υτσα του
    κυρ φωτη πωs θα την αισθανθει!!!!!!
    Κι η βαιτσα η καυμενη με την φαρδεια
    κ@λοτρυπιδα τηs τωρα πια ξεχειλωμενη
    τωρα κλαιει και θρηνει και ολο λεει
    αχ κυρ φωτη τι ψ@λη ηταν κι αυτη!!!!!!!
    Τον βλεπει τον αρχιαπατεωνα ξεδοντιαρη
    μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια μαυριδερο κοντο
    και του λεει..κοιταξε τον κ@λο μου και πεs
    μου ειναι κ@λοs αυτοs;;;τι τοθελεs ρε π@υστη
    μπατανοβγαλμενε με πετσινα να παs να τον
    πληρωσειs δεν ητανε καλυτερα την κ@λοτρυπιδα
    σου να δωσειs;;;Δεν ακουσεs και τ'αλλουνου
    βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ πωs του τον
    εκανε τον κ@λο η αννουλα;ολο με τα σκατα
    ειχεs να κανειs!και τωρα τιs π@υτσεs απο τιs
    κ@λοτρυπιδεs μαs πεs μου πωs θα τιs βγαλειs;
    τι να μαs κανει και ο γιαννηs με δυο'ν'που
    καθε φορα που γραφει του κανουνε την κ@λο-
    τρυπιδα του ταψι σαν του Γιωργου Π!
    Και η καυμενη η αγγελικουλα προσπαθει μα
    @ρχιδια & ψ@λεs ρουφαει κι αυτη……

  67. Ο ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΣ 600 ΔΙΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

  68. μποντυμπιλντερ που ειναι τα λεφτα;
    ποτε θε ναρθει εκεινη η ωρα
    απο τον κ@λο σου να βγαλειs
    τα μετρητα μηπωs ηρθε η ωρα;
    τον π@υτσο δεν εχορτασεs απ'
    την κ@λοτρυπιδα σου να βγαλειs
    μπιρμπιλοματικο μαυριδερο κοντο!
    Τι σου εκανε ο μπαρμπα φωτηs την
    Ψ@λη του σου εδειξε κι εσυ χωριs
    χρονο να χασειs….ετρεξεs ωσαν
    τρελη την Ψ@λαρα του και τα @ρχιδια
    του να βυζαξειs!Τωρα ραφτη καλο ψαχνειs
    να βρειs την κ@λοτρυπιδα σου να ραψειs!
    τι να σου κανει και ο Giannis P ολο γραφει
    και αυτο μα τον πρωκτο του του τον κανουνε
    σαν δικορκο αυγο!Γραφει και η αγγελικη που
    ειναι ολο χαρη και ολο το ρουφα κι αυτη το π@π@ρι
    και ειναι ολο καμαρι..τον λογο τηs γραφει κι αυτη
    πανω κατω μα τον πατο τηs τον κανουνε σαν βαθυ πιατο!

  69. ΓΥΦΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗ

Comments are closed.