Αληθεια ρε Καρανικα ποσα παιρνεις?

Ντροπη του κοσμου του αγωνα Καρανικα μολις ανακοινωθηκε πως το αφεντικο σου ο Τσιπρας θα δωσει 2,5 δις απο το αιμα και τον ιδρωτα των εργαζομενων σε εμπορους οπλων στην Αμερικη. Πως αισθανεσαι Καρανικα προδοτη
της ταξης σου? Αισθανεσαι ομορφα Καρανικα οταν το αφεντικο σου ο Τσιπρας χαμογελαει και κανει αστειακια με τον Γιουνκερ που προωθει πολυεθνικες και κεφαλαιο? Καρανικα εισαι σκετο ξερατο , για τα λεφτα πουλας και την ιδια σου την μανα τις ιδεες σου δεν θα πουλησεις? Φτου σου ξεφτιλα ρουφιανε.Και υποθετω πως αντι για Μαρξ μελατας το βραδυ τις σελιδες των μνημονιων που ψηφιζει ο αφεντικουλης σου. Αληθεια ρε Καρανικα ποσα παιρνεις? Γιατι ειμαστε πεπεισμενοι πως εαν σου δωσουν περισσοτερα οι χρυσαυγιτες θα γινεις η ορντινατζα του Μιχαλολιακου. Ντροπη σιχαμενε να πιανεις στο στομα σου πραγματικους αγωνιστες και οχι τα τσουτσεκια του συριζα που πουληθηκαν για εναν μισθο βουλευτη.

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Αληθεια ρε Καρανικα ποσα παιρνεις?

  1. ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ!!Ν ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ…..ΚΑΡΑ(ΜΑ) ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΝ ,Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ.ΑΜ ΠΩΣ!!!

  2. ΕΧΩ. ΚΑΙ. ΚΟΤΕΡΟ. ΠΑΜΕ. ΜΙΑ. ΒΟΛΤΑ…ΚΑΦΕΤΖΗΗΗΗΗΗΣ

  3. γιατι να λεμε την αληθεια
    το ψεμμα φερνει την προμηθεια
    και η αληθεια κολοκυθια
    φατε ρεβυθια κουτορνιθια

    Οι πολιτικοι σας και οι δημοσιογραφοι σας..we love you so mutch!!!

  4. Αληθεια ρε Καρανικα ποσα παιρνεις?

    Πόσα;
    Πολύ λιγα για προσόντα που έχω.

  5. χασικλοφατσα ο Καρανικας να ουμμμ

Comments are closed.