Ρε δίκιο έχουν οι ΚΚΕδες που λένε ότι ότι οι διαφορές παγκοσμίως δεν είναι εθνικές αλλά ταξικές…

Ρε δίκιο έχουν οι ΚΚΕδες που λένε ότι ότι οι διαφορές παγκοσμίως δεν είναι εθνικές αλλά ταξικές… Άντε επιτέλους να χωριστούμε σε δεξιούς κι αριστερούς ανεξαρτήτως έθνους μπας και
δούμε καμιά άσπρη μέρα, γιατί μαζί σίγουρα δεν κάνουμε…

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Ρε δίκιο έχουν οι ΚΚΕδες που λένε ότι ότι οι διαφορές παγκοσμίως δεν είναι εθνικές αλλά ταξικές…

  1. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ…..ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ=ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…….ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2017 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…..

  2. Και να παραμερίσουμε το εμφανώς χαζό σκεπτικό, υπάρχει αυτό που λέμε κατανομή πληθυσμού στο θέμα αφομοίωσης. Πόσοι λευκοί μεσογειακοί, βόρειοευρωπαίοι, αφομοιώνονται, πολιτικοποιούνται, παίρνουν υπηκοότητες και ιθαγένειας, ή επιδόματα, ή είναι εργάτες και κάνουν ταξικούς αγώνες στη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της μέσης ανατολής, στην υποζαχάρια αφρική, στη βόρειο αφρική, στο Πακιστάν και στο Μπαγλαντές;
    To σκεπτικό του άρθρου – εαν βέβαια θεωρηθεί άρθρο, μια αράδα κάποιας αφελούς σκέψης – αναφέρεται σε ταξική συσπείρωση παγκοσμίως και χωρισμό αριστερών από δεξιούς. Αφού οι εργάτες ανάλογα με την καταγωγή τους σε γενικά πλαίσια βρίσκονται στις χώρες τους καταγωγής με τα ανάλογα κατά τόπου σωματεία. Τι εννοεί να χωριστούμε σε δεξιούς και αριστερούς και κάτω από ποιόν συντονισμό με αφρικάνους ή ασιάτες; To πολύ πολύ ειδησιογραφικά να υπάρχει ενημέρωση για το τι γίνεται σε άλλες χώρες ή διεθνείς επιτροπές. Για την "ταξική ένωση" οι μόνες προϋποθέσεις είναι μόνο η αφομοίωση σε ευρωπαϊκά κράτη, άρα και κάτω από τα καλύτερα σενάρια θα καταστούν φτωχότερες οι ευρωπαϊκές χώρες και φυλετικά και πολιτισμικά παθητικά θα συρρικνωθούν μέσω εργατικού πληθυσμιακού εποικισμού. Κάτι τέτοιο εξάλλου γίνεται.
    Τουτέστιν, απαράδεκτη και αφελέστατη σκέψη του αρθρογράφου.
    Εαν δεν πιστεύει στον φυλετισμό και βλέπει μόνο κάποιους παγκοσμίως "κατέχοντες και μη κατέχοντες", τότε αποδεικνύεται αυτομάτως και από αυτή την πλευρά το αφελές του συλλογισμού του.

  3. Το αίτιο που θέλουν τους λαθρομετανάστες οι αριστεροί είναι επειδή ακριβώς εδράζονται στο επίπεδο φαντασίωσης κερκοπιθηκου προσπαθώντας να μοιράσουν ισόποσα μπανάνες από το πουθενά χωρίς να έχουν προβλημα εαν έρθουν και γορίλες και μπαμπουίνοι και χιμπατζίδες ακόμα και αν τους παραμερίσουν για να τα φάνε τα άλλα ζώα.

  4. ξεχασες οτι πασχουν απο πρωκτικη μαρμαριγη

Comments are closed.