Μπαμπά Σούλα ….η μαμά Μήτσος…. κατουράει όρθια.

Τον κίνδυνο καταστρατήγησης και δόλιας χρήσης των διατάξεων του νομοσχεδίου για την μεταβολή φύλου επισήμανε η
εκπρόσωπος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, Ιωάννα Κονδύλη, κατά την ακρόαση κοινωνικών φορέων από τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Βουλής που επεξεργάζεται το σχέδιο νόμου. Η κυρία Κονδύλη υποστήριξε πως οι προωθούμενες ρυθμίσεις ανοίγουν «κερκόπορτα» για νομιμοποίηση γάμου ή υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

«Απαγορεύεται ο γάμος μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, τώρα μπορεί να αλλάξει και να γίνει αυτός ο γάμος και μετά από αυτό το γάμο να ανοίξει ο δρόμος για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο οποίος επίσης απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Δεν κρίνω, αν είναι καλή ή κακή νομοθεσία, όμως είναι η ισχύουσα νομοθεσία … Υπάρχει υποχρέωση για στράτευση, σκεφτείτε κάποιος νεαρός, ο οποίος στα 19 κάνει δήλωση «γυναίκα» για να αποφύγει τη στράτευση και στα 29 επιστρέφει.
Το ίδιο πράγμα είναι και η επιστράτευση … Αναφέρθηκε το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ. Να σας πω ότι δεν μπορεί να ταυτιστεί το πρόσωπο, διότι όταν βγάζουμε μια διαταγή πληρωμής, ότι ένα πρόσωπο οφείλει ένα ποσό, χρειάζεται να γίνει αναγκαστική εκτέλεση, κατάσχεση δηλαδή, εκεί θα πρέπει να το βρούμε. Έχουμε, λοιπόν, το όνομά του, που είναι πια διαφορετικό, το φύλο του που είναι διαφορετικό, αν αλλάξει η διεύθυνση κατοικίας, για το επίπεδο του ιδιωτικού δικαίου των συναλλασσομένων απλών ανθρώπων, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Τώρα, εάν κάποιος καταφέρει να ποινικοποιήσει μια υπόθεση αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης υπάρχουν τα των αθλητών ή στις γυναικείες φυλακές κάποιος που θα αλλάξει, γιατί μπορεί να νομίζει ότι θα μπορεί να περνάει καλύτερα. Μπορεί να σκεφτεί κανείς πάρα πολλές καταστρατηγήσεις και στο χώρο του ποινικού δικαίου. Κάποιος που έχει καταδικασθεί για ένα έγκλημα και μετά λέει, τώρα είμαι ένας άλλος άνθρωπος, έχω μια άλλη προσωπικότητα, ζητώ να γίνει επανάληψη της δίκης.

loading...

5 thoughts on “Μπαμπά Σούλα ….η μαμά Μήτσος…. κατουράει όρθια.

  1. Σε λίγα χρόνια εκτός από τα τραβέλια θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας και οι μη άνθρωποι και δεν θα παίρνουμε χαμπάρι, θα μας φαίνονται όλα απολύτως φυσιολογικά. Άσε που με την τεχνολογία των βιορομπότ που αναπτύσσεται σε μερικά θα γεμίσουμε με κλώνους.

  2. ΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

  3. Πουστιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
    Tραβέλια και πουστάρες με κρέας στους κώλους
    στο πολύχρωμο δονητή πάντα πιστοί
    στη σάλπιγγα απο πίσω που μας προσκαλεί

    Συθέμελα κουνήστε παλάτια και κώλους
    βαριές χειροπέδες μαστίγια και νόμους
    ντροπή στον κρυφό στον πρωκτοσφικτό ντροπή
    στο σπέρμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή

    Εμπρός να τσακίσουμε τυράννους σεξίστες
    της νέας Πουστρελλάδας να γίνουμε χτίστες
    ντροπή για την τριβομούνα στη μάχη αν δεν ριχτεί
    για τη πουστροκρατία την ανώμαλη ζωή

    Ελλάδα και Κύπρος βαθιά ξεμυαλισμένα
    δρόμοι και παρέιντ που βάφτηκαν με σπέρμα
    μας στέλνουν μηνύματα στέλνουν κραυγές
    εμπρός κραγμένες για νίκες λαμπρές
    μας στέλνουν μηνύματα στέλνουν κραυγές
    ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ εμπρός Αδερφές

  4. Τι κοινωνίες ετοιμάζουν για τις επόμενες γενιές; Αναρωτηθήκατε;

  5. Η οπισθοδρόμηση είναι πρόοδος.

Comments are closed.