ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ;

Αίρονται οι στηρίξεις ακόμη και από αυτούς που έδωσαν αγώνα για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τόσο ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών που αναφέρει πως ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη τραβάει κάθε Κυριακή Lotto, όσο και σύσσωμη η αρθρογραφία της διαδικτυακής εφημερίδας, αναδεικνύει τη μεγαλειώδη γκάφα (άλλη μία γκάφα) του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον εξωγήινο αλλά και τη στάση του εν γένει με το θέμα της αλλαγής φύλου που αποτελεί κόκκινο πανί για την κεντροδεξιά συντηρητική παράταξη.

Το παιδί δεν τραβάει και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τα επιχειρηματικά συμφέροντα που πόνταραν σε αυτό το… παιδί, γιατί βλέπουν να μένουν εκτός παιχνιδιού στις επόμενες εκλογές.

Υ.Γ.
1. Ακούγεται έντονα πως το παρδαλό (λόγω χρωμάτων και ουσίας) 11ο συνέδριο της ΝΔ, δεν θα είναι και τόσο παρδαλό, αλλά με πολλές αλλαγές που θα ξεκινούν από την κορυφή του αμφιφυλικού κομματικού δέντρου.

2. Αν γίνει αλλαγή εξουσίας στη ΝΔ, οι συνιστώσες ΛΑΟΣ και Πολιτικής Άνοιξης θα έχουν πρόβλημα, ίσως και να οδηγηθούν στη δημιουργία του δικού τους μορφώματος που σχεδιάζουν από καιρό. Από προχτές, με αφορμή την καθαίρεση Γεωργιάδη, οι εισηγήσεις σε Άδωνι και Αντώνη πληθαίνουν και πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερο και από την αποκάλυψη του εξωγήινου όπου φάνηκε πως σκληρή αντρική δεξιά έμεινε χωρίς εκπρόσωπο!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

loading...

7 thoughts on “ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ;

  1. Φλούδες ελπίδες από μερικούς ή μάλλον όνειρα θερινής νυκτός , όσο πλησιάζει το τέλος του ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ορισμένους τους έχει πιάσει ταράκουλο με την εκλογή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  2. Εκλογη Μητσοτακη;;;;;;
    Δεν ζει και η μανα του γιατι θα ηταν η μονη που θα τον ψηφιζε!!!!!

  3. Μάλλον εσένα σε ξέρει μόνο η μάνα σου ………..

  4. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ???

  5. ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΤΑΣΜΑΝΙΑΣ

    Ο ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΔΕΜΟΝ

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!

  6. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ,ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

    ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ…

  7. ΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ! ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ.

Comments are closed.