Η χώρα που απαγόρευσε το Ισλάμ

Το ακριβώς αντίθετο από αυτά που συμβαίνουν στην «πολιτισμένη» Ευρώπη.

Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, η Ιαπωνία, είναι ως γνωστόν μία από τις ελάχιστες χώρες του κόσμου όπου το Ισλάμ και οι συνεπακόλουθες εκδηλώσεις λατρείας του απαγορεύονται δια νόμου.

Απαγορεύεται ακόμη και η εισαγωγή κορανίου μέσα στη χώρα, αλλά και η αραβική γλώσσα.

Σε αντίθεση με χώρες όπως η Ελλάδα, η αραβική γλώσσα καθώς και η μουσουλμανική θρησκεία δεν διδάσκεται σε κανένα απολύτως σχολείο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Είναι ενδεικτικό πως έχει επί των εδαφών της, λιγότερες πρεσβείες ισλαμικών κρατών ακόμη και από τη Ρωσία.

Το αποτέλεσμα;

Ο ισλαμικός κίνδυνος που έχει καλλιεργηθεί εντέχνως από τη Νέα Τάξη είναι αμελητέος στη χώρα και ως εκ τούτου καμία υπόθεση περί τρομοκρατικού χτυπήματος δεν έχει καν απειλήσει την Ιαπωνία το τελευταίο διάστημα.

loading...

2 thoughts on “Η χώρα που απαγόρευσε το Ισλάμ

  1. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ιαπώνων.
    Εδώ το ελεεινό καθεστώς συριζανελ άνοιξε τα σύνορα της χώρας όπως οι πουτάνες τα πόδια τους για να μπορεί ο κάθε ισλαμοποθηκος να εισβάλλει ανεξέλεγκτος.

  2. ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ! ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ (ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ (ΜΟΝΟ)ΟΙ ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ! ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ!!!!

Comments are closed.