Και το άλλο, είναι ότι αν το παιδί θέλει να κάνει αλλαγή φύλου, και οι γονείς δεν θέλουν. Τότε αφαιρείται η κηδεμονία από τους γονείς.

Το νομοσχέδιο είναι απότοκο της κατάχρησης του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού. Εξάλλου το άλλο μέρος του, είναι ο αυτοπροσδιορισμός των μουσουλμάνων της Θράκης. Η ιδέα είναι, πως
“ότι δηλώσεις είσαι”. Αυτοί το εξειδίκευσαν στα δύο αυτά θέματα λόγω συριζαικών ιδεοληψιών. Βέβαια όταν αρχίζουν και το εξειδικεύουν, καταλαβαίνουμε όλοι, πόσο σαθρή και επικίνδυνη είναι αυτή η βασική αρχή, του “οτι δηλώσεις είσαι”. Στην ουσία ενσπείρουν αμφιβολίες σε κάθε Ελληνόπουλο σχετικά με το φύλο του. Σύντομα θα έρθει στα σχολεία η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Ήδη γίνεται στον Καναδά, από την πρώτη δημοτικού (στο Κεμπέκ και έκτη δημοτικού στις υπόλοιπες πολιτείες). Και στο ερωτηματολόγιο, θα κληθεί να απαντήσει κάθε παιδί σε ερωτήσεις του τύπου “γιατί νομίζεις ότι είσαι αγόρι?” Πότε κατάλαβες ότι είσαι αγόρι? είσαι σίγουρος ότι είσαι αγόρι? και άλλα τέτοια, που ούτε ενήλικας δεν μπορεί να απαντήσει. Και το άλλο, είναι ότι αν το παιδί θέλει να κάνει αλλαγή φύλου, και οι γονείς δεν θέλουν. Τότε αφαιρείται η κηδεμονία από τους γονείς. Και αν στις επιτροπές βάλουν συριζαίους ψυχολόγους, σαν τους ανεκδιήγητους που κάνουν παρέλαση στην ερτ, τότε είναι σίγουρο, ότι σε κάθε περίπτωση θα γνωμοδοτούν υπέρ της αλλαγής φύλου.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Και το άλλο, είναι ότι αν το παιδί θέλει να κάνει αλλαγή φύλου, και οι γονείς δεν θέλουν. Τότε αφαιρείται η κηδεμονία από τους γονείς.

  1. To parakseno einai oti apagorevetai ta 15rika na kanoun erotiki sxesi me kapoion ano ton 18,alla mporoun na allaksoun fyllo sta 15. Afto ki an den einai trello.

  2. Όλα γίνονται για τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από τα μείζονα θέματα που τον απασχολούν, όπως φόροι, ενφια, τέλη κυκλοφορίας, κατασχέσεις, μειώσεις και περικοπές.
    Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το παραπάνω θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις λίγο πριν κατατεθεί άλλο ένα προσχέδιο προϋπολογισμού στη Βουλή, που προβλέπει νέα δεινά για τους πολίτες.
    Στην ουσία καθόμαστε ως έθνος και ασχολούμαστε με θέματα του κωλου, όταν σιγά σιγά όλοι θα κινδυνεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας και κυρίως τη χώρα μας.

  3. Στο Κεμπέκ αν το αγοράκι δηλώσει στο ερωτηματολόγιο ότι νιώθει κοριτσάκι για πλάκα, άλλωστε παιδί είναι, θα το πάρουν οι δάσκαλοί του στα σοβαρά και που θα ξέρουν οι δάσκαλοι αν μπλοφάρει ή λέει την αλήθεια; Αν το σχολείο τους κάνει πλύση εγκεφάλου και ντύνει τα αγόρια με φούστες και τα κορίτσια με παντελόνια και ξυρισμένο κεφάλι για λόγους ισότητας, δεν είναι αυτό αντιδεοντολογικό; Αν οι γονείς είναι ΛΟΑΤΚΙ και έχουν με την βοήθεια του κράτους υιοθετήσει παιδί γιατί να του κάνουν προπαγάνδα ή να το πείσουν να αλλάξει το φύλο του ή να το διορθώσει πριν ενηλικιωθεί το παιδί, αν το έμαθαν διαφορετικά από μικρή ηλικία; Αν οι γονείς είναι παιδεραστές και το παιδί ξέπεσε στην ανωμαλία των γονέων του δεν είναι τραγικό για να κάνει κάτι το κράτος για να σώσει το παιδί; Αν το κράτος νομιμοποιήσει την παιδεραστία από τα τα 16 όπως στην Ολλανδία, δεν θα υπάρχουν πολύ κίνδυνοι για τα παιδιά; Στην τελική ποιος θα προστατεύει τα παιδιά; Το κράτος μάλλον όχι, το παγκόσμιο κράτος σίγουρα όχι. Όπως εύστοχα έλεγε ένα άρθρο σκοπός τελικά δεν είναι η αλλαγή του φύλου αλλά η καταστροφή και των δύο φύλων επειδή έτσι βολεύει την απάνθρωπη Νέα Εποχή 666.

Comments are closed.