ΝΑΖΙ ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β )

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ






































ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ
ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ
ΗΜΕΡΑ 13/ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1204  ΣΤΗΝ 
ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ-ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Η ενεργεια αυτη των γερμανων να ανοιξουν τον ταφο του Βασιλειου του   β  δεν μας δειχνει μονον το προαιωνιο μισος των γερμανων για τους Ελληνες , αλλα και την στιγμες τρομου και αγωνιας τις οποιες εζησαν οι γερμανοι επι Βασιλειου του β, καθως ένα δεν πεθαινε ο Βασιλειος οι γερμανοι θα ειχαν ακριβως την ιδια τυχη με τους Βουλγαρους.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Στο σημειο αυτό λοιπον να θεσω το ερωτημα εαν ηταν μυθος τα επιτευγματα του ιερου Βασιλειου του β, γιατι όταν εισηλθαν οι σατανιστες γερμανοι στην Βασιλευουσα το 1204 μ.Χ., πηγαν με τοσο μισος, ανοιξαν τον ταφο του βασιλειου του β, εβγαλαν τον σκελετο του τον τοποθετησαν σε ένα δεντρο, ενω του εβαλαν μια φλογερα στο στομα. 
Mια πραξη που δεν εκαναν σε κανεναν άλλο νεκρο αυτοκρατορα. Γιατι λοιπον ειχαν τοσο μενος για αυτόν τον “ασημαντο” αυτοκρατορα;

Αυτό μας δειχνει ξεκάθαρα, την αγωνια τους , και τον φοβο που ειχαν οι γερμανοι, οσο ζουσε ο ιερος Βασιλειος ο β. Όλα αυτά γιατι οι γερμανοι βρεθηκαν μια ανασα από το να εχουν την τυχη των Βουλγαρων, και να μας επιτεθουν ξανα ως εθνος μετα από 900 χρονια, όπως εκαναν οι Βουλγαροι στους Βαλκανικούς πολεμους.

Το ιδιο θα γινοταν και με τους γερμανους, θα ειχαν εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη για 900 χρονια η και περισσοτερο, χωρις να είναι σε θεση να κατακτησουν την Ελληνικη ( ρωμαικη) αυτοκρατορια. Βεβαια στο σημειο αυτό να αναφερω , ότι ολες οι αυτοκρατοριες εχουν ακμη, και παρακμη. Για αυτό θα ηταν αδυνατον να υπηρχε αιωνιος η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

Ομως εάν δεν πεθαινε ο ιερος Βασιλειος, και κατακτουσε τους γερμανους, η τυχη της αυτοκρατοριας, η τυχη ολοκληρου του Ελληνισμού μεχρι και της ημερες μας θα ηταν παρα πολύ διαφορετικη. 

Μεταξυ πολλων αλλων δεν θα είχαμε γνωρισει ουτε την Οθωμανικη 
κατοχη των 400 και περισσοτερο ετων.
Η δυναστεια των Κομνηνων ειναι η προτελευταια αυτοκρατορικη δυναστεια πριν απο την οριστικη κατακτηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους γερμανους (13 Απριλιου 1204 μ.χ.).


Η δυναστεια των Κομνηνων ανεβηκε στον θρονο με την υποστηριξη και της πολιτικης εβραικης αριστοκρατιας της Βασιλευουσας.

Αυτο γινεται για πρωτη φορα στα χρονικα καθως μεχρι τοτε δεν ειχε υπαρξει ιστορικο προηγουμενο να συνεργαστουν οι στρατιωτικοι και οι πολιτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Μονιμως οι δυο πλευρες ηταν σε πολυ μεγαλη αντιπαλοτητα.

Οι εβραιοι πολιτικοι αξιωματουχοι της πολιτικης αριστοκρατιας επιθυμουσαν με καθε τροπο την διαλυση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.





ΑΛΕΞΙΟΣ Ο Α ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ
Α ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.
Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες.
Οι γερμανοι.δεν σταματουσαν ουτε καν της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου.
ΜΑΝΟΥΗΛ Α
Oταν ανεβηκε στον θρονο ο Μανουηλ ο α, βρισκόμασταν πλεον στο τελικο σταδιο καταρρευσης της Ελληνικης αυτοκρατοριας. αυτό διοτι από την εποχη του παππου του Μανουηλ , του Αλεξιου του α Κομνηνου, ειχαν ξεκινησει οι Εωσφορικες σταυροφοριες. Κατά την διαρκεια βασιλειας του Μανουηλ είχαμε μια ακομη εωσφορικη σταυροφορια από τους γερμανους.
Η είδηση της επικείμενης νέας β Εωσφορικης Σταυροφορίας, προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στο Μανουήλ, ο οποίος ηξερε πολύ καλα τί είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του παππού του Αλεξιου (α Εωσφορικης σταυροφορια). 
Στην ουσια οι πρωτες τρεις εωσφορικες σταυροφοριες, ηταν τεστ δυνάμεως και αντοχης , ώστε να δουνε οι γερμανοι από κοντα της δυναμεις και της αντοχες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Παραλληλα την ιδια στιγμη οι γερμανοι καιροφυλαχτουσαν, σε περιπτωση που εκριναν ότι υπηρχε η ευκαιρια , ηταν ετοιμοι να επιτεθουν. 
Αυτό δεν ηταν εφικτο κατά της τρεις πρωτες εωσφορικες σταυροφοριες, αλλα εγινε εφικτο κατά την τεταρτη. Την επόχη των Κομνηνών, μια νεα νεοταξικη δυναμη εχει ανατειλει, αυτή είναι οι Σελζτουκοι Τουρκοι. 
Τους Σελτζούκους τους εφεραν στην θεση των Αραβων, οι οποιοι ειχαν εξασθενισει οριστικα σαν στρρατιωτικη δυναμη, εξαιτιας των τριων κορυφαιων Ελλήνων αυτοκρατορων, οι οποιοι βασιλεψαν κατά σειρα στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο. 
Αυτοι ηταν ο Αγιος Νικηφόρος ο β Φωκας, ο ανηψιος του Αγιου ο Ιωαννης ο α, και ο κορυφαιος των Ελλήνων ο ιερος και αγιος Βασιλλειος ο β.
 Για να μην παρουμε ανασα, από το Ανατολικο μετωπο, αμεσως οι εωσφοριστες στην θεση των αραβων, εστειλαν εναντιον των Ελλήνων τους Σελτζούκους. 
Τους πολεμους μεταξυ τουρκων και Ελληνικης ( ρωμαικης) αυτοκρατοριας υποκινουσε, ο βάρβαρος γερμανος ηγεμονας, Φρειδερικος βαρβαροσα.

Εκεινη την εποχη των Κομνηνών, παντοτε η ουγγαρια λογω της γεωγραφικης της θεσης ηταν το σημειο που διασταυρωναν τα πυρα τους η Ελληνικη Αυτοκρατορια με την γερμανια. 
Επρεπε λοιπον ο Μανουηλ, να υποταξει, και την ουγγαρια γιατι απο αυτην και την Κροατια αντιστοιχα οριζοταν οι σφαιρες επιροης των βενετων και των γερμανων,για τον ιδιο λογο κατελαβε την Δαλματια ο Ελληνας Βασιλιας. 
Το Σωτηριο ετος Ιησου Χριστου το 1176 μ.Χ., ο Βάρβαρος Φρειδερίκος Βαρβαροσα , ζητα επιμονα για μια ακομη φορα, να σπασουν οι Τουρκοι μονομερος την συνθηκη ειρηνης με την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Μετα απο αυτην την τρομερη καταστροφή την οποια ο ιδιος ειχε προκαλεσει, ο Γερμανος “βασιλιας” Φρειδερίκος Βαρβαροσα, εγραψε επιστολή, οπου ονομασε τον ευατο του “Αυτοκρατορα” των ρωμαιων, ενω τον Μανουηλ απλο Βασιλια. 
Μια από της συνεπειες της ηττας στο Μυριοκεφαλο ηταν ότι ο Ελληνικος Στρατος αποδεκατιστηκε πολυ ασχημα και πλεον μονον δευτερευουσας σημασιας μαχες μπορουσε να διεξαγει τα επομενα 28 χρονια ζωης που απεμειναν στο κρατος καθως στις 13 Απριλιου του 1204 μ.χ. θα πεσει στα χερια των σατανιστων ψευδοσταυροφορων.
Η ενεργεια των κομνηνων να παραχωρησουν με την ανοδο του Αλεξιου του α ολο το εμποριο και ολοι την οικονομια στα χερια των λατινων είναι προδοτικη και εγκληματικη. Αυτό διοτι το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος χανει σταδιακα ολη του οικονομικη δυναμη.
Οι Ελληνες αρχιζουν να αντιδρουν παρα πολύ εντονα σε αυτην την σκληρη και πολύ αδικη πολιτικη των κομνηνων.
Ηδη από τον 12 αιωνα πολλές χιλιάδες λατινοι υπήρχαν στην Κωνσταντινούπολη.

Οι λατινοι απολάμβαναν προνόμια και ήταν προκλητικοί προς τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης.

Τα αδικαιολόγητα προνομια τα οποια εδωσε ο αλεξιος ο α κομνηνος στους βενετους και στους υπολοιπους επιχειρησε να τα αφαιρεσει ο γιος του Αλεξιου του α, ο Ιωννης ο β. 
Ο Ιωαννης ο β’ εκανε ενεργειες ώστε να βαλει τέλος στα προνόμια των δυτικων.

Ομως  η ενέργεια του Ιωαννη του β, είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινησουν  νεες εχθροπραξιες απο μερους τους τοσο στο Αιγαιο, οσο και στο Ιονιο και την Αδριατικη.

Αναγκάστηκε, ο Ιωαννης β , να ξαναδώσει πίσω τα προνόμια, όταν ο στόλος των σατανιστων Βενετών κινήθηκε εχθρικά προς τα εδάφη τηςαυτοκρατορίας.

Οι λατίνοι ειχαν αλλοιωσει πολλες πλευρες της δημοσιας ζωης και απεκτησαν τον ελεγχο στο εμπορικό-οικονομια συμβάλλοντας στην παρακμη της αυτοκρατοριας.


Η Ρωμαικη οικονομια, πλεον ητανερμαιο της δύσης της Βενετιας, της Γενουας και των αλλων πολεων κλπ. 

Οι Ελληνες αντιστάθηκαν στις προκλήσεις τους, με μεγάλες εξεγερσεις, οι οποιες βαφτηκαν με αιμα. Τον Μαιο του 1182, εγινε η πρωτη εξεγερση κατα των λατινων. Μια επανασταση που σημαδευτηκε από σφαγες και εξανδραποδισμους.



 Οι Λατίνοι αντέδρασαν κατά των Ελληνων.

 Η επεκτατικη πολιτικη τους εκφραστηκε με την επιθεση των Ουγγρων στην βαλκανικη το 1183 καθως και με την επίθεση των Νορμανδων κατα των Ρωμαικων εδαφων το 1185, με αποτελεσμα την άλωση της Θεσσαλονικης. Ακολουθησε νεα επανασταση του δυσαρεστημενου από τα γεγονοτα λαου κατα την οποία σφαγιάστηκε ο Ανδρονικος ο α Κομνηνος.
Δ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΙ
ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣ Ο
ΒΙΛΛΑΡΔΟΥΙΝΟΣ. ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ
ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ
ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
Δημιουργος της δ εωσφορικης σταυροφοριας ειναι ο σατανιστης Ιννοκεντιος ο γ. Αυτος ο παπας σε συνεχεια της πολιτικης των προκατοχων του οι οποιοι διοργανωσαν τις πρωτες τρεις εωσφορικες σταυροφοριες , σαυγκεντρωσε στρατο δηθεν για την απεελυθερωση των αγιων τοποων.
Η λεηλασια και η καταστροφη της Κωνσταντινουπόλεως από όλα της τα πλούτη, δεν είχε όμοιό της.
Όσοι τολμούσαν να αντισταθούν σφάζονταν επί τόπου.
Δεν έμεινε παλατι, αρχοντικο εκκλησια μεγαλη η μικρη, μοναστηρι,, που να μην υποστει φρικωδη λεηλασια.

“ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Ιδίως τους προσελκυσε ο μυθικος πλουτος της αγιας Σοφιας. Μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό με αλογα και μουλάρια που λέρωναν με τις κοπριές τους το μαρμάρινο δάπεδο.

Μετα άρχισαν με μισος να κατασρεφουν και να παιρνουν τα παντα: απο αγια δισκοποτηρα, ευαγγελια, ιερα αμφια, αγιες εικονες, την Αγια Τραπεζα, και το ασημενιο εικονοστασιο του τέμπλου, ενω προηγουμενως το έκαναν κομμάτια, μανουαλια, πολυκανδηλα, μεχρι και κουρτινες.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ
Ενδεικτικα κατα την διαρκεια της λεηλασιας,  μια γαλλίδα πορνη ανεβασμένη στον πατριαρχικο θρονο η οποια χόρευε άσεμνα γυμνη και τραγουδούσε.

Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ο ναός λεηλατήθηκε το Απριλιο του 1204 από τους εωσφοριστες γερμανους “σταυροφόρους”.  Λειψανοθήκες, χρυσά και αργυρά σκευη με πολυτιμους λιθους, εικονες, πολυτελη αμφια και αλλοι ανεκτιμητοι θησαυροι του ναου εξαφανιστηκαν.
Μεταξυ αλλων οι τάφοι των ιερων αυτοκρατόρων συλήθηκαν και αφαιρεθηκε οτιδηποτε πολυτιμο περιείχαν.
Ούτε οι τάφοι των Αυτοκρατόρων γλύτωσαν: συλλήθηκαν όλοι, ενώ τα λείψανα πετάχτηκανί.
Ανοίχθηκε ακόμη και ο τάφος του Ιουστινιανού του, ενώ από τον τάφο του αυτοκράτορα Ηρακλειου αφαιρέθηκε το χρυσό του διάδημαί.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ
ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β. 
ΟΙ περισσοτεροι απο αυτους τους θησαυρους μεταφερθηκαν στην ρωμη ενώ και οι πιο πολλοι βρισκονται στην βενετια ενω είναι σήμερα σε κοινή θέα στην εκκλησια του αγιου μαρκου.

Κυριως, ομως, καταστραφηκαν αναρίθμητα εργα τεχνης.

Τοσο της κλασσικης αρχαιοτητας (π.χ. αγάλματα του Δια, του Απολλωνα, των Διοσκουρων, το χαλκινο αγαλμα του Ηρακλη απο τον Λυσσιπο τον Σικυωνιο, της Αρτεμης, της ηρας, της Ελένης του Μενελάου κ.ά. που κοσμούσαν δρομους, πλατείες και παλάτια της Βασιλεύουσας) όσο και της Ρωμαικης εποχης, τα οποία και κομματιαζαν για να αφαιρεσουν το χρυσο, το ασημι και τους πολυτιμους λίθους, ενω τα κατασκευασμένα απο χαλκο τα ελιωναν για να κόψουν νομισμα.
Τα αρχαία Ελληνικα χειρόγραφα καιγονταν απο τους “σταυροφόρους”, για να ψησουν τα φαγητά τους και να ζεσταθουν.
Οι πιο φοβεροι από όλους ήταν οι Γάλλοι (γερμανοι).

Αντιθέτα οι Βενετοι, που ήταν εξοικειωμένοι με το Ρωμαϊκό πολιτισμό, ήταν  πιο ‘φιλεύσπλαχνοι έναντι των ηττημενων: ηταν τοσο μεγαλη η έκταση της καταστροφης που στο τελος η Βασιλίδα των πόλεων της οικουμένης, που επί 9 αιώνες ειχε συγκεντρωσει αμύθητα πλούτη, ηταν πλεον κατάντησε ένα ασημαντο χωριο της επαρχιας.
Εκστασιασμενοι απο την νίκη τους ο γερμανοι περιγελούσαν τους Ελληνες τους νικημένους και φορουσαν με γελοιο τροπο τα ρούυχα που τους είχαν εκλεψαν, τοποθετουσαν στα κεφαλια των αλογων τους τις καλυπτρες και τα κοσμηματα των Ελληνων-ρωμαιων.
Άλλοι γερμανοι κρατούσαν αντί για σπαθί χαρτιά, μελανοδοχεία, και βιβλια, και περιφέρονταν στους δρόμους της Πόλης, παριστάνοντας τους λογίους.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΟΛΥΝΑΝ-ΣΑΠΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΜΟΜΟΝ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΓΜΑΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ.

Το πιο τραγικό από όλα ήταν, όμως,  ότι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Κωνσταντινουπόλεως, αδιακρίτως  ηλικίας ή ιδιότητας (μοναχές), υποβλήθηκε στην τρομερή διαδικασία του βιασμού.
Τοτε ακριβως εσφαγησαν οι περισσοτεροι απο τους αρρενες κατοικους: διοτι στην προσπάθειά τους οι πατεράδες και οι σύζυγοι να διαφυλάξουν την τιμή των θυγατέρων και των συζύγων έπεσαν θύματα των αποχαλινωμένων Δυτικών.

Αναστεναξε η Κωνσταντινούπολη από τους  ατελείωτους βιασμους. 

Δεν περιγράφονται τα μαρτύρια που υπέστησαν οι κάτοικοι επί τρεις συνεχείς ημέρες, διότι τους βασάνιζαν απάνθρωπα για να τους αποκαλύψουν τα μέρη όπου είχαν κρύψει χρυσά και αργυρά νομίσματα και τιμαλφή.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ.

Οι δε Σαρακηνοί δεν έκαναν τέτοιες βιαιοτητες, για αυτο φέρθηκαν παρα πολύ φιλανθρωπα και ευγενικα οταν κυριευσαν την Ιερουσαλημ.

Δεν  πειραξαν τις γυναικες των Λατίνων, ουτε τον κενο ταφο του  Χριστου τον εκαναν ομαδικο ταφο ενώ τους αφήναν όλους να φύγουν με ένα ορισμενο αριθμό χρυσων νομισμάτων  και από τον καθένα επαιρναν μερικα πραγματα αφηνοντας τα υπολοιπα στους κατοχους τους, ακόμα και αν αυτά ήταν πολλα.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ 1453 Μ.Χ.

Οι Οθωμανοί δεν έβαλαν ποτέ πόρνες να γδυθούν, να χορέψουν και να κάνουν έρωτα ομαδικά με στρατιώτες πάνω στην Αγία Τράπεζα της μεγαλύτερης εκκλησίας του κόσμου. Οι Λατίνοι και οι Φράγκοι τα έκαναν όλα.
.

Κατεσφαξαν αθωους, νεους, γερους, μικρα παιδια, βιασαν γυναικες, συλησαν νεκροταφεια, εβαλαν πορνες επάνω στην αγία Τραπεζα της αγίας Σοφιας, εβαλαν τα αλογα τους μεσα σε εκκλησιές και τις έκαναν σαάβλους, εκλεψαν ιερά κειμηλια, εμπαιναν στα σπίτια δολοφονουσαν και έκλεβαν τα χρυσαφικά
ΓΕΡΜΑΝΟΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ
.Ενας στρατός πάνοπλος, δαιμονισμενος ,διψασμένος για αίμα σάρκα και χρυσάφι. Ένας στρατός που οι λεξεις Χριστος και χριστιανισμοις ήταν μόνον για τους τύπους, ηταν το πρόσχημα και η βιτρινα.
Επισης, ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της “νεας” ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της “νεας” ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 
Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 
Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια, ανοιγουν ταφους κλπ.
 Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.
Την μαχη στο Μυριοκεφαλο τον Σεπτεμβριο του 1176 μ.χ., την υποκινησε ο γερμανος “βασιλιας” ο βαρβαρος Βαρβαροσα. Ο Βαρβαροσα συνεχεια εκεινα τα χρονια ζητουσε απο τον Σελτζουκο σουλτανο Κιλιτζ Αρσλαν να 
σταματησει τις συνθηκες ειρηνης με τον Μανουηλ και να κανει πολεμους. 
Ζητουσε να σπασουν οι τουρκοι μονομερος την συνθηκη ειρηνης την οποια ειχαν υπογραψει με τους Ελληνες.
Οταν ο Ελληνοτουρκος(1) αυτοκρατορας Μανουηλ Κομνηνος ηταν στο καστρο του Μυριοκεφαλου, για αγνωστους λογους θελησε να περασει μαζι με τον πολυαριθμο Ελληνικο στρατο μεσα απο τις κλεισουρες του 
Τζυβρυτζη οι οποιες ειναι γνωστες και ως περασμα του Τσαρδακ.
Αμεσως οι εμπειροι Ελληνες στρατηγοι αντεδρασαν και ανεφεραν στον Μανουηλ, οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνο να περασουν απο τοσο πολυ στενους δρομους διοτι εχουν μαζι τους ζωα, αμαξες, βοηθους, και πολυ μεγαλο στρατευμα. 
Για αυτο υπαρχει ο κινδυνος ενεδρας και ολοκληρωτικου αφανισμου του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου.
Ομως ο Ελληνοτουρκος βασιλιας δεν δεχοταν να ακουσει τους Ελληνες στρατηγους. 
Λιγο αργοτερα οι ανιχνευτες θα εντοπισουν τους σελτζουκους οι οποιοι ηταν κρυμμενοι μεσα στα βουνα των στενων του Τζυβρυτζη και θα ενημερωσουν αμεσως τον βασιλια.
Εντουτοις ο Μανουηλ δεν δεχεται να ακουσει απολυτως τιποτα και διεταξε να συνεχισει το Ελληνικο στρατευμα την πορεια του μεσα απο τα στενα.
Εν τω μεταξυ οι τουρκοι ειχαν δηλητηριασει τις πηγες και ολοι οι Ελληνες στρατιωτες ειχαν προσβληθει απο δυσεντερια βαριας μορφης.
Ο Μανουηλ Κομνηνος οποιος παντοτε συμμεριζοταν τις ταλαιπωριες των Ελληνων , σε ολη του την ζωη προσεχε και ξεκουραζε το στρατο, 
Ομως τωρα παρα ολες αυτες τις δυσμενεις συνθηκες διεταξε σε αυστηρο τονο να συνεχισουν την πορεια τους.
Οι τουρκοι επετρεψαν να περασει η Ελληνικη εμπροσθοφυλακη και να εξελεθει απο τα στενα.
Μολις εισηλθε στα στενα το κυριως σωμα με την οπισθοφυλακη και τους βοηθητικους , τοτε αμεσως οι τουρκοι εκλεισαν τους δυο εξοδους, ενω οι τουρκοι οι οποιοι ηταν επανω στα δυο βουνα αρχισαν εναν καταιγισμο απο βελη και ακοντια.




Ακολουθει πανδαιμονιο στις ταξεις του Ελληνικου στρατευματος. 
Απο την μερια την οποια εισηλθαν οι Ελληνες ηταν αδυνατον να υποχωρησουν, καθως τα ζωα και οι αμαξες εμποδιζαν τους στρατιωτες.
Μεσα στο χαος το οποιο ακολουθει αρκετα ζωα ποδοπατησαν ενα μεγαλο μερος του Ελληνικου πεζικου.
 Αλλοι Ελληνες σκοτωθηκαν απο τα βελη και τα ακοντια των τουρκων. 
 
Η κατασταση εγινε ακομη χειροτερη οταν η τουρκοι παρουσιασαν το κομενο κεφαλι του Ανδρονικου Βατατζη τον οποιο ο Μανουηλ ειχε στειλει σε πολεμικη αποστολη εναντια στους σαρακηνους τουρκους της Αμασειας.
Για πρωτη φορα στα ιστορικα χρονικα μια Ελληνικη εμπροσθοφυλακη δεν πολεμα και βλεπει αδιαφορη την σφαγη των υπολοιπων Ελληνων.
Τετοιου ειδους συμπεριφορα παρουσιαζαν μονον οι μισθοφοροι του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου. 
Δεν μπορουμε να αποκλεισουμε να αιφνιδιαστηκαν και οι ιδιοι απο την σφοδροτητα και την ενεδρα. 
Το πιο πιθανο ομως ειναι να ηθελαν να δειξουν την δυσαρεσκεια τους στον Ελληνοτουρκο Βασιλια, σχετικα με τις καταστροφικες αποφασεις του.
Ενδεικτικο ειναι οτι οταν ο Μανουηλ Κομνηνος επειτα απο πολυ σκληρες μαχες μαζι με τα υπολειματα του Ελληνικου στρατου επετυχε να ενωθει με την Ελληνικη εμπροσθοφυλακη, ουδεποτε ζητησε εξηγησεις απο τους διοικητες Ιωαννη και Ανδρονικο Αγγελο.
Ουτε φυσικα τιμωρησε την εμπροσθοφυλακη για εσχατη προδοσια, ειτε με καποια αλλη βαρια ποινη κατα την επιστροφη τουες στην Κωνσταντινουπολη.  
Εκεινη την νυχτα της μεγαλης σφαγης του, οι Τουρκοι κυκλωσαν τον λοφο που κατεφυγαν τα ελαχιστα υπολοιματα του Ελληνικου Στρατου ολο το βραδυ απειλουσαν με δυνατες φωνες οτι θα εσφαζαν και τους υπολοιπους. 




Τελικα το πρωι παραδοξος ο σουλτανος κιλιτζ αρσλαν δεν εκμεταλευτηκε την θεση του στο επακρο και προτεινε ειρηνη στον Μανουηλ. 




Ο Κιλιτζ Αρσλαν   θαυμαζε κρυφα τον Ελληνα Μανουηλ, για το ποσο φοβερος πολεμιστης ηταν. 

Ολοι οι συγχρονοι του Μανουηλ του α, τον θαυμαζαν παρα πολυ, για την γεναιοτητα του στα πεδια των μαχων, αλλα ο  μεγαλύτερος προσωπικος του θαυμαστης, για της πολεμικες του ικανότητες ηταν ο Τουρκος σουλτάνος. 




Αυτό το βλέπουμε και από το γεγονος που ο Κιλιτζ ζητησε ειρηνη από τον Μανουηλ σε διαφορετικα χρονικα διαστήματα, αλλα παντοτε μετα αναγκαζοταν να υπακουσει  στον Γερμανο βαρβαροσα με αποτέλεσμα να μην μπορει να τηρησει της συνθηκες ειρηνης. 


Ο Ιδιος ο Μανουηλ μετα την μαχη ανεφερε οτι η καταστροφη η οποια υπεστη ο Ελληνικος στρατος ηταν του ιδιου μεγεθος με την πανωλεθρια στο Ματζικερτ το 1071 μ.χ.




Δεν θα πρεπει να ξεχναμε ότι πριν από την συντριβη στο Μυριοκεφαλο, κατά της προηγούμενες εκστρατείες στην Μικρα Ασια,  κατά της επιστροφες του στην Κωνσταντινουπολη, ο Μανουηλ περνουσε μαζι με τον Ελληνικο στρατο, μεσα από την πρωτευουσα του σαυλτανατου των Σελτζούκων , το Ικονιο. 




Αυτό το εκανε σκοπιμα ως επιδειξη δυναμης και κυριαρχιας των Ελλήνων εναντι των Τουρκων. 






Για αυτό ο Μανουηλ ο α , εξαιτιας του λαμπρου νεανικου παρελθοντος ο Μανουηλ υπαρχει περιπτωση να υποτιμησε για μια ακομη φορα στους Τουρκους, με συνεπεια όμως την εθνικη καταστροφή στο Μυριοκεφαλο. 



Όπως ηδη προανεφερα η τυχη της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, αλλα και ολοκληρου του Ελληνικου εθνους μεχρι σημερα, κριθηκε κατ ουσιαν στις 15 Δεκεμβριου του 1025 μ.χ., με τον θανατο του κορυφαιου των Ελλήνων.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατλειψαν τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και προσχωρησαν στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Οι αιωνες περνουν αλλά το μισος των Γερμανων παραμενει σταθερο εις βαρος του Ελληνικου εθνους και των Ελλήνων χριστιανων.

Είναι γνωστη η σταση των Γερμανων κατά την επανασταση του 1821 μ.Χ. , με τους Μετερνιχ και σια.


Όταν οι Ελληνες του 1821 πετυχαν να ελευθερωθουν, ένα πραγμα το οποιο ηταν τελειως εκτος πλανων, τοτε αμεσως ετρεξαν και μας εβαλαν Γερμανους βασιλιαδες μετατρεπωντας την Ελλαδα σε ένα αθλιο προτεκτορατο. 


Το 1941 μ.Χ., εισεβαλλαν για πολλοστη φορα στην Ελλαδα. 


Ακολουθουν απίστευτα πραγματα, για μια ακομη φορα, εχουμε μαζικες δολοφονιες, πεινα, βασανιστήρια. Αμέτρητοι ήταν οι Ελληνες νεκροι. Ολοκληρα χωρια τα εβησαν από τον χαρτη. 


Οι Ελληνες αντιστεκοταν πολύ δυναμικα στους Γερμανους κατακτητες. Γι’ αυτό τα γερμανικά SS και η Βέρμαχτ ξέσπουσαν την εκδικητική τους μανια στους αοπλους κατοικους χωριων και πολεων, σφαγιάζοντας άνδρες γυναίκες, παιδια, ηλικιωμένους, ακομα και βρεφη ημερών.


Ο χαροκαμένος Ελληνικός πληθυσμος που πάλευε με την πείνα, ο οποιος μαχοταν καθημερινα για την επιβιωσή του ειχε τώρα να αναμετρηθεί με τον σπαραγμο, τα βασανιστηρια, με τις μαζικες εκτελέσεις. 



Οσο μάλιστα ο δοκιμαζόμενος και υπερήφανος Ελληνικος λαος παρετεινε την αντιστασιακη του δραση, τόσο οι ναζί κλιμακωναν τα αντίποινά τους, κλιμακωναν τις σφαγες αμάχων. 


Η Κατοχή της Ελλάδας που άρχισε τον Απρίλιο του 1941 τελείωσε τον Οκτώβριο του 1944, αν και ναζιστικοί θύλακες παρέμειναν σε ελληνικά νησιά μέχρι και τον Ιούνιο του 1945. 


Τα μαζικα εγκληματα των ναζι κατα του αμαχου Ελληνικού πληθυσμου απλωθηκαν σε ολη την επικρατεια της χώρας, από την Κρήτη μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς η φρίκη δεν προσπέρασε δυστυχώς κανέναν. 



Οι Μαρτυρικες Πόλεις και τα χωρια αμετρητα, τα οποια γνώρισαν αδικα και απανθρωπα την ναζιστικη κτηνωδία. Αγιος Δημητριος Ιωαννινων, Αγρια Μαγνησιας, Νεα Αγχιαλος Μαγνησιας, Αετος 
Μαγνησιας, Αίγιο Αχαιας, Αμφίπολις Σερρων. Αμφισσα Φωκίδας.


Ανατολικο Σελινου Χανιων, Ανωγεια Ρεθυμνου, Βερμιο Κοζανης, Βιαννος Ηρακλειου, Βουκολια Χανιων, Γαλαξιδι Φωκιδας, Γραβια Φωκίδας. Διστομο Βοιωτίας, Δοξατο Δραμας, Έλειο Προνών Κεφαλλονιάς, Ζαρος Ηρακλείου, Θεραπνα Λακωνιας, Ιεραπετρα Λασιθίου. 



Καλαβρυτα Αχαιας, Κανδανος Χανίων, Κάρλα Μαγνησίας, Κεντρικο Ζαγορι Ιωαννινων. Κλεισούρα Καστοριας, Κομμενο Άρτας, Κουρητες Ρεθυμνου, Κρουσωνας Ηρακλειου, Λαμπη Ρεθύμνου. Λεβιδιο Αρκαδιας, Λεχοβο Φλωρινας, Λιδωρικιο Φωκιδας, Δήμος Μουσουρων Χανίων.


Μήθυμνα Χανίων, Νίκαια Αττικής, Παραμυθια Θεσπρωτιας, Παρνασσός Φωκιδας, Περαμα Ιωαννινων, Περασμα Φλωρινας. Ποταμιά Λάρισας, Σερβια Κοζανης, Συβριτος Ρεθυμνου, Τριταια Αχαιας, Τσαριτσανη Λαρισας, Τυλισος Ηρακλειου, Τυμπακι Ηρακλειου,.


Τυμφηστος Φθιωτιδας, Υπατη Φθιωτιδας, Χορτιατης Θεσσαλονίκης κ.λ.π. 



Η πρώτη ομαδική εκτελεση αμαχων στην Ευρώπη, εγινε στο μαρτυρικο Κοντομαρι Κρήτης (2 Ιουνίου 1941). 


Όταν οι γερμανοί αλεξιπτωτιστες επεσαν στην Κρητη το πρωινο της 20ής Μαιου 1941, είχαν να αντιμετωπίσουν περα απο τον οργανωμενο στρατο και τους περιοικους, παντώς φύλου και ηλικίας, επιτιθέμενους εναντίον τους δια πρωτογόνων μέσων. 


Κάτι που είχε ως αποτελεσμα να αποδεκατιστει σχεδόν η δύναμη εισβολής. Οι δραματικές ώρες που έζησαν εκεινη την ημερα οι ναζί κατακτητες σφραγισε την μοιρα του χωριου Κοντοµαρι Χανιων. 


Με την οριστικη καταληψη της Kρήτης, ενα αποσπασμα των εισβολέων που διψουσε για εκδικηση πηγε στο μαρτυρικο χωριο, στις 2 Ιουνιου, συγκεντρωσε και εκτέλεσε σε γειτονικό λιόφυτο 25 άντρες, ηλικίας 18-50 ετών. 


Το εγκλημα πολεμου στο Κοντομαρι κατεγραψε μάλιστα με χαρα στον φωτογραφικό φακό του, ενας Γερμανός υπολοχαγός και ανταποκριτης της ναζιστικης προπαγανδας. 


Ακομη εχουμε την ανειπωτη σφαγη της Κανδάνου Χανίων (3 Ιουνίου 1941).


 Η Κρήτη γνώρισε δυστυχως πολλες μαζικες σφαγες αμαχων από την εκδικητική μανια των Γερμανων και η Κάνδανος, ενα χωριουδακι στον νομό Χανίων, έμελλε να γίνει ένα από τα πιο μαρτυρικα μνημεία της ναζιστικης θηριωδιας κατα τον β Παγκοσμιο πολεμο. 


Η ηρωική αντίσταση των κατοίκων του χωριου της Κανδάνου ξεπληρώθηκε από τους ναζι με τρόπο που ηξεραν καλα. 


Το 1941 βομβάρδισαν ανελέητα το χωριο και την επομενη ημερα τα στρατεύματα εισεβαλαν στην κοινότητα, καιγοντας και ισοπεδωνοντας ολα τα σπιτια. 


Ακολουθεί κάθαρση. Οι ναζι συγκεντρωσαν τους 180 περιπου κατοικους έξω απο το δημοτικό σχολειο και επιδοθηκαν στην ομαδικη εκτέλεση τους. 


Προσεξτε Ελληνες απο το γερμανικό μένος δεν γλιτωσαν ουτε σπιτια, ουτε ζωα, ενώ τέτοιο ήταν το μίσος που οι Γερμανοι άφησαν και γραπτά μνημεία θηριωδίας, όχι μόνο αναγνωρίζαν τα έγκληματα τους, αλλά τα προπαγανδίζαν. 


Τις επόμενες ημέρες, οι ναζι τοποθέτησαν δυο πινακιδες-επιγραφες στις δύο εισόδους της Κανδάνου, γραμμένες στα γερμανικα και τα ελληνικά, σχετικα με τα επίτευγματα τους.

Η σφαγή των Καλαβρύτων στις 13 Δεκέμβρη 1943. Μια από τις τραγικοτερες θηριωδιες στην Ελλαδα, κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, έλαβε χώρα στις 13 Δεκεμβρίου 1943 και εκτελεστηκε από την 117η Μεραρχια Καταδρομών, με την ονομασια Επιχείρηση Καλάβρυτα. 


Τοτε 848 κάτοικοι των Καλαβρύτων και 200 ανθρωποι απο τα γυρω χωρια εκτελεστηκαν χωρις οικτο, την ίδια στιγμη που η ιστορικη πόλη πυρπολήθηκε και καταστράφηκε ολοσχερως, σφραγιζοντας με αυτον τον τροπο μια απο τις χειροτερες θηριωδιες των ναζί, εναντίον άοπλου πληθυσμού σε παγκοσμιο επίπεδο. 


Η σφαγή των Καλαβρυτων ειναι ισως η βαρυτερη περιπτωση εγκλήματος πολέμου στην Ελλαδα. 


Η διαταγή της μαζικής δολοφονίας των κατοικων της πολης, ήταν ενταγμενη στο εωσφορικο σχέδιο της Βερμαχτ που έκαιγε χωριά και δολοφονουσε εν ψυχρω αμαχους Ελληνες, κατά την πελοποννησιακή προέλασή της. 


Η επιχειρηση Καλάβρυτα ήταν αρχικα ενα πλάνο για την περικύκλωση των ανταρτων του ΕΛΑΣ, που ειχαν αναπτυξει ισχυρη αντιστασιακη δράση στην ευρυτερη περιοχή των Καλαβρύτων. 


Η καλά οργανωμενες και εκκαθαριστικες επιχειρησεις ειχαν ως αποτέλεσμα πανω από 1.000 σπίτια να καταστραφουν απο τους εμπρησμούς σε περισσότερα από 50 χωριά. 143 αντρες εκτελεστηκαν στον δρομο για τα Καλάβρυτα. 


Τρεις ανεξαρτητες γερμανικες δυναμεις ξεκινησαν από Τριπολη, Αιγιο και Πατρα, αντίστοιχα, με τελική κατευθυνση τα Καλαβρυτα, καιγωντας, λεηλατώντας καταστρεφωντας ολοκληρωτικά ολα τα γειτονικα χωρια που συναντουσαν στο περασμα τους. 


Τα χωρια αυτά ηταν Ρογοι, Κερπινη, Ζαχλωρου, Σουβαρδο, Βραχνι, Καλανο, Βλασια, Μανεσι Σαραδι, Μαζι κ.α..

Η σφαγή του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944, ηταν αλλη μια
επιχειρηση των ναζιστών κατα των Ελλήνων αντιστασιακων, η οποια εμελλε να εξελιχθει σε πραξη αντιποινων. 


Οι γερμανικές δυναμεις κινήθηκαν από τη Λειβαδια προς το Δίστομο. Οι ναζι μπηκαν στο Διστομο και άρχισαν να σφαγιαζουν αδιακριτως ως αντίποινα, τους Ελληνες που εξακολουθουσαν να αντιστέκονται. 


Η εκδικητική τους μανια ηταν τοσο παροιμιώδης, που απο την σφαγη δεν γλιτωσε κανεις, ουτε τα γυναικοπαιδα ούτε οι ηλικιωμένοι, ουτε τα βρέφη. Τον παπά του χωριου τον αποκεφαλισαν. 


Τι να περιμενει κανεις όταν τα βρέφη εκτελέστηκαν ενω οι γυναικες κλασικα βιαστηκαν πριν θανατωθουν. Φυσικα πριν να φυγουν εκαψαν ολοσχερώς το χωριό. 


Επειδή όμως δεν εμειναν ικανοποιημενοι για αυτο, δολοφονησαν εν ψυχρώ όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρομο της επιστροφης στην βαση τους. 


Οι νεκροί του Διστόμου εφτασαν τους 228 (117 γυναικες και 111 αντρες), αναμεσά τους και 53 παιδια κατω των 16 ετων, σε μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες αμάχων. 


Οι Ναζιστες για να δικαιολογηθουν έσπευσαν βέβαια να επιρρίψουν την ευθύνη αποκλειστικά στους κατοίκους του Διστόμου, καθώς, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους, οι Ελληνες του Διστομου δεν “συμμορφώθηκαν” με τις εντολές τους . 



Στο Επίγραμμα για το Δίστομο, ο Γιάννης Ρίτσος αναφερει: Εδώ ναι το πικρό το χώμα του Διστομου, ω εσυ διαβατη, οπου πατησεις να προσεχεις. 


Εδώ πονά η σιωπη, ποναει η πετρα καθε δρομου απο την θυσια και απο την σκληρότητα του “ανθρωπου”. 


Εδώ μια στήλη απλη μαρμαρινη, όλη κι όλη, με ονοματα σεμνα, και την δόξα τα ανεβαινει, λυγμο λυγμο, σκαλι σκαλι, μεγίστη σκάλα. Επειδή όμως δεν τους εφταναν όλα αυτά, για αυτό μεταξυ αλλων θα εξαναγκασουν την Ελλαδα σε κατοχικο δανειο. 


Ένα δανειο το οποιο δεν μας εξοφλησαν μεχρι σημερα. 


Επισης ειμαστε η μοναδικη χωρα, η οποια δεν μας αποζημιωσαν για τα εγκληματα πολεμου. 


Τωρα το ετος 2010 μ.Χ., ηρθαν να μας “δανεισουν”, με τα χρηματα που μας χρωστανε. Ολοι οι επωνυμοι, οι πιο εγκριτοι οικονομολογοι του κοσμου, εδώ και εξι χρονια μας λενε ότι πληρωνουμε αδικα και παρανομα, τα χρεη της Αμερικης, της Αγγλιας και της Γερμανιας. 

Αυτην εδώ την εποχη που ζουμε εμεις (2010-2017), εισεβαλαν και κατεκτησαν για μια ακομη φορα το προτεκτορατο τους. Μολις επεβαλαν ξανα την ολοκληρωτικη τους εξουσια, αρχισε για πολλοστη φορα το αγαπημενο τους από τα αρχαια χρονια σπορ. 


Αυτό δεν είναι άλλο από την γενοκτονια των Ελλήνων. Ελληνες μην ξεχνατε ότι οι Γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων σε γενοκτονίες, πολεμους εις βαρος του Ελληνικου εθνους.
 Τωρα που μας παγιδευσαν με τετοιο τροπο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μας αφησουν. Μονον με πολεμο θα φυγουν. 

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ 
ΕΠΙΒΙΩΣΗ.


Ενσωματωμένη εικόνα 2



ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ;

ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 
Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ 
ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως και το ξυπνηστε ρε.




Οι γερμανοι ηταν ο μοναδικος λαος στον κοσμο, που κατά τους μεσαιωνικους αιωνες δεν διεκδικουσε μονον όλα τα εδάφη της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας αλλα διεκδικουσε και τους παγκοσμιους τιτλους εξουσιας των Ελλήνων του μεσαιωνα.


 Οι Ελληνες του Μεσαιωνα, με το που ανέλαβαν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους είχαν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζαν παρα πολυ καλα οι Ελληνες, ότι εξαιτιας του Χριστου, των αρχαιων φιλοσοφων και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν. 


Δεν εφτανε όμως αυτό, εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγουμένως ηταν σκλαβοι. 


Tα σχεδια των εωσφοριστων, για μια ακομη φορα, καταστραφηκαν ολοσχερως. 


Οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα ηταν Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι και διοικουσαν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος, Ρωμαιοι αυτοκρατορες, Ρωμαιοι υπηκοοι, σημαιναν ταυτοχρονως τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητα των Ελλήνων. 


Οι μοναδικοι διεκδικητες των τιτλων εξουσιας των Ελλήνων, όπως και των Ελληνικων-αυτοκρατορικων εδαφων, ηταν μονον οι Γερμανοι. Ολοι οι υπολοιποι λαοι, διεκδικουσαν μονον τα Ελληνικα εδάφη.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
loading...

2 thoughts on “ΝΑΖΙ ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β )

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    Η Σοφία Βέμπο τραγούδησε για της Ελλάδος τα παιδιά που πολέμησαν σκληρά πάνω στα βουνά. Νέα παιδιά οι περισσότεροι, που παράτησαν τα πάντα, άφησαν οικογένειες και δουλειές και μπήκαν στη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα το 1940. Και όπως έλεγε η ίδια "στη γλυκιά Παναγιά, προσευχόμαστε όλες, να 'ρθετε ξανά". Άλλοι γύρισαν, άλλοι όχι, ήρωες όμως ήταν όλοι τους.

  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ :

    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ (μετα 38 sec) ΕΛΑ ΕΛΑ.? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΑΠΗΣΧoΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?….ΕΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ!!! ΟΛΟΙ me ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΙΟ ΕΥΡΘΗ ΕΝΑΣ 'ΒΛΑΚΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥΤΗΣ ΑΛΞΗΤΗΣ ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΡΥΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΩΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΔΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΙΚΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ''ΧΕΣΕΙ'' ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝ ΤΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 150αρικα ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΝ'ΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΤΙΡΙΑΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΚΥΛΩΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΟΑΖΕ ΤΑ 150αρια ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΑΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ…..ΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΣΑΝ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?…ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ…ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ? ΤΗΣ ΤΣΑΛΕΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ!!!!!…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Ε ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΣΦΕΝΔΟΝΙΣΑΜΕ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΝΩ …ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΕ…salom….salom..

Comments are closed.