ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! Σηκώνει τη μπάρα και περνάει από τα διόδια

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» αναβίωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρνούμενη να καταβάλει διόδια στο δρόμο για Καλαμάτα.
Η συνοδεία της κ. Κωνσταντοπούλου την μαγνητοσκόπησε μάλιστα να βγαίνει από το αυτοκίνητο της και να ανεβάζει μόνη της τη μπάρα των διοδίων. Το βίντεο το ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook.
Όπως εξήγησε στη σχετική ανάρτηση, με την άρνηση να πληρώσει διόδια σήμερα, δηλώνει την υποστήριξη της στον Στράτο Δασκαρόλη, που καταδικάστησε σε 42 ημέρες φυλάκιση για άρνηση καταβολής διοδίων και επειδή είχε αντισταθεί στο να παραδώσει την άδεια και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του όταν του είχαν, κατόπιν, ζητηθεί.
Η κ. Κωνσταντοπούλου μεταβαίνει στην Καλαμάτα για να παραστεί σε συγκέντρωση συμπεράστασης του.

loading...

2 thoughts on “ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! Σηκώνει τη μπάρα και περνάει από τα διόδια

  1. Πες στην Κωνσταντοπουλου, οι μαγκιές αλλού !!! Τα διόδια στέλνουν εξώδικα σε αυτούς που δεν πλήρωσαν , και τρέχουν οι άνθρωποι και δεν φτάνουν !! Οι μαγκιές αλλού !!! ξυπνήσαμε εεεεε !!

  2. ετσι εκαναν και τα συντροφια της, ηταν επικεφαλης του κινηματος δεν πληρωνω, ανεβηκαν στην εξουσια και εχουμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΥς ΚΑΙ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.αντε να δω αυτη τι θα βρει να ξεπουληση. ισως τους κολους μας. μπορει.

Comments are closed.