Κεραυνούς εξαπολύει η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία κατά των υποστηρικτών του ν/σ ταυτότητας φύλου

«Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για την επέκταση της δυνατότητας αλλαγής φύλου σε άτομα αυτής της ηλικίας (15 μέχρι την ενηλικίωση), ηλικία η οποία χαρακτηρίζεται από ρευστότητα της διαμορφούμενης ταυτότητας φύλου καθώς και τις ανισυχίες μας ότι η εμπλοκή των εν λόγω νέων στη διαδικασία θα επιβαρύνει παρά να βελτιώσει την ψυχική τους κατάσταση». Θέσεις της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος (Π.Ε.Ε.-ΕΝΩ.ΨΥ.Π.Ε.) για το Σχέδιο Νόμου «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου – άρθρο 3 – Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού»

Αθήνα, 4/10/2017
Αρ. Πρωτ.: 197/2017
Προς
Τον Αξιότιμο Υπουργό Δικαιοσύνης κο Σ. Κοντονή
[email protected]
Τον Αξιότιμο Υπουργό Υγείας κο Α. Ξανθό
[email protected]
Θέμα: Θέσεις της Π.Ε.Ε.-ΕΝΩ.ΨΥ.Π.Ε. για το Σχέδιο Νόμου «Νομική αναγνώριση
της ταυτότητας φύλου – άρθρο 3- Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης,
Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης
για τα Δικαιώματα του Παιδιού»
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,
Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων επίσημο θεσμικό όργανο των Ελλήνων Ψυχιάτρων Παιδιού και Εφήβου, διαπιστώνει ότι στην τελική μορφή του Νομοσχεδίου- όπως διαμορφώθηκε από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις Συνεδριάσεις της 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2017-, περιγράφεται στο άρθρο 3, η δυνατότητα αλλαγής φύλου και σε ανήλικους «που έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15) έτος της ηλικίας τους, εφόσον υπάρχει επιπλέον θετική γνωμάτευση ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού” με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου».
Επειδή με το εν λόγω άρθρο:
  1. Εισάγονται ζητήματα και διαδικασίες οι οποίες αφορούν την ψυχική υγεία ατόμων εφηβικής ηλικίας, για την οποία είμαστε αρμόδιοι και εργαζόμαστε,
  2. Δεν προσκληθήκαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας στη σχετική Διαβούλευση και στη Διαβούλευση της Διαρκούς Επιτροπής με τους φορείς,
  3. Διαφαίνεται η συμμετοχή των παιδοψυχιάτρων σε προβλεπόμενο Ιατρικό Συμβούλιο χωρίς να έχουμε ερωτηθεί,
Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για την επέκταση της δυνατότητας αλλαγής φύλου σε άτομα αυτής της ηλικίας (15 μέχρι την ενηλικίωση), ηλικία η οποία χαρακτηρίζεται από ρευστότητα της διαμορφούμενης ταυτότητας φύλου καθώς και τις ανησυχίες μας ότι η εμπλοκή των εν λόγω νέων στη διαδικασία θα επιβαρύνει παρά θα βελτιώσει την ψυχική τους κατάσταση.
Το θέμα της ταυτότητας φύλου αποτελεί αντικείμενο μελέτης της Ψυχιατρικής και της Παιδοψυχιατρικής Ιατρικής Ειδικότητας. Τόσο η διάγνωση όσο και η αντιμετώπιση αποτελούν πεδίο συζητήσεων μεταξύ επιστημονικών και κοινωνικών φορέων (1, 2) και η συνεχής εισροή δεδομένων οδηγεί σε αλλαγές και αναθεωρήσεις των συνιστώμενων πρακτικών (3). Στα ψυχιατρικά διαγνωστικά εγχειρίδια περιγράφονται «Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου» (σύμφωνα με το ICD- 10 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας-WHO), ή «Δυσφορία Φύλου» (σύμφωνα με το DSM-5 της American Psychiatric Association).
Η σύγχρονη ιατρική βιβλιογραφία επισημαίνει υψηλότερη ψυχοπαθολογία σε άτομα με «Δυσφορία Φύλου» σε σχέση με το γενικό πληθυσμό, γεγονός που επισημάνθηκε και κατά στις εργασίες του πρόσφατου 10ου Πανελλήνιου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου (3,4,5).
Ιδιαίτερα τονίζεται η σημασία των Διαταραχών του Φάσματος του Αυτισμού σε άτομα με ζητήματα ταυτότητας φύλου (6, 7),στα οποία υπάρχουν καθυστερήσεις, διαφοροποιήσεις και παρεμβολές συμπτωμάτων στη διαμόρφωση της ταυτότητας, καθώς και παραμορφώσεις στην αξιολόγηση των κοινωνικών καταστάσεων και στην ανάπτυξη οικείων διαπροσωπικών σχέσεων.
Επίσης, παρατηρείται υψηλή συννοσηρότητα κατάθλιψης και αυτοκτονικότητας, που δεν υποχωρεί με ιατρικές διαδικασίες αλλαγής φύλου, και δυσφορία που παραμένει, παρά τυχόν επιτυχείς κοινωνικές μεταβάσεις (6).
Δεν υπάρχουν ερευνητικά δεδομένα για εφήβους που έχουν κάνει νομική «μετάβαση» και για τις συνέπειες μια τέτοιας πρακτικής.
Η πλέον πρόσφατη έκδοση κατευθυντηρίων οδηγιών πρακτικής υπογραμμίζει την πολύ μεγάλη πολυπλοκότητα της Διαταραχής Ταυτότητας/Δυσφορία Φύλου στην παιδική και εφηβική ηλικία και τη σημασία συμμετοχής ειδικού ψυχικής με ειδική εκπαίδευση και γνώσεις, στις αποφάσεις “κοινωνικής μετάβασης” και επισημαίνει την ανάγκη αξιολόγησης πιθανών δυσμενών ψυχολογικών και κοινωνικών εκβάσεων στην ζωή του ατόμου (ψυχική υγεία, φίλοι, οικογένεια, επάγγελμα, κοινωνικός ρόλος) (3)
Η προϋπόθεση συναίνεσης των γονέων δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει δυσμενείς εκβάσεις, καθώς είναι γνωστό ότι η επιμένουσα στην εφηβεία Δυσφορία Φύλου, μπορεί να έχει τροφοδοτηθεί από γονεϊκή ανοχή ή και ενθάρρυνση. Επί πλέον, η γονεϊκή ψυχοπαθολογία αποτελεί έναν από τα πλέον σταθερά ευρήματα (9). Η πρώιμη μετάβαση σε κοινωνικούς ρόλους του άλλου φύλου, θεωρείται πλέον βασικός παράγοντας διατήρησης και επιμονής της Δυσφορίας Φύλου (3)
Είμαστε στην διάθεσή σας για περαιτέρω συνεργασία και πιστεύουμε ότι η συνεισφορά της Π.Ε.Ε.-ΕΝΩ.ΨΥ.Π.Ε. ως γνωμοδοτικού οργάνου θα αποβεί σημαντική για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών και ρυθμίσεων για αυτή την ευάλωτη ψυχοκοινωνικά ομάδα του νεανικού πληθυσμού.
Υ.Γ. Στο Παράρτημα, παραθέτουμε ενδεικτική Βιβλιογραφία επί του θέματος.
Κοινοποίηση
  • Προς τους αρμόδιους εισηγητές και αγορητές για το ως άνω Νομοσχέδιο όλων των κομμάτων
  • Προς τους κ.κ. Βουλευτές όλων των κομμάτων
  • Προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Με τιμή,
Για το Δ.Σ. της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος-Ένωσης Ψυχιάτρων Παιδιών &
Εφήβων
Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας
anagnwstopoylos dhmhtrios ypografh 01
paidopsyxiatrikh etaireia ellados sfragida 01
soymakh elenh ypografh 01
Δ. Αναγνωστόπουλος

Ε. Σουμάκη
 Την επιστολή ΕΔΩ σε εκτυπώσιμη μορφή Pdf
loading...

13 thoughts on “Κεραυνούς εξαπολύει η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία κατά των υποστηρικτών του ν/σ ταυτότητας φύλου

  1. Δηλαδη το θέμα είναι 18συν μόνο;
    Oταν περάσουν αυτά σε εκπαιδευτικά προγράμματα τι θα κάνετε;

  2. Ο μισός ακροαριστερός κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να νομιμοποιήσει την αλλαγή φύλου για όποια και όποιον θέλει από τα 15 και ο κεντροαριστερός και χριστιανοκομμουνιστικός από 18 και πάνω με την εκκλησία να νίπτει τον κ@λο της.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

  3. Κι έχουμε κι αυτήν την απερίγραπτη παγκοσμιοποίηση που επινόησε την πολιτική ορθότητα, έτσι ώστε όποιος δεν συμφωνεί μ' αυτήν να χαρακτηρίζεται ως φασίστας ή ρατσιστής.

  4. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

  5. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???

    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ",ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΕΟ" ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΘΕΟ"?? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΑΚΗ,ΔΕΣ..!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

    Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..

    ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Ε" Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ., ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ" ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ .

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ..!!!:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZxlH9UceYNI

    ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ..!!

    ΤΙΜΗ ΜΟΥ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…!!!

  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΗ?
    ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΣΙΒΙΚΙ
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩ
    ΑΧΧ ΘΑ ΠΙΘΑΝΩΩΩΩ!! ΟΛΕΕΕ!! Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 3-4 ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΤΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΥΟΖΕΥΓΑΡΟ!!! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ Κ'ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΤΑ 150αρικα ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΧΛΑΑΑΤΣ Τ'ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΨΩΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ!!!!

    ΤΕΛΟΣ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ…. Σ Υ Ν Ε Υ Ρ Ε Σ Η… ΤΕΛΟΣ !!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣ' ΤΑ 150αρικα ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! (Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ!!!! ΜΟΥΥΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ !! ΩΩΩ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!

  7. ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ…

    Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

    Η Ε.ΣΥ. ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ
    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΚΙΝΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:

    ''ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΦΕΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ''

    ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 9 ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
    ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''

    ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΟΜΟΡΗΣ ''Ε.ΣΥ. ΠΙΣΣΑΤΙΔΟΣ'' ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ:
    ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…..

    ΚΑΙ ΤΗΣ Α-ΦΘΟΝΙΑΣ ΓΙΑ Ο.Λ.Ε.Σ. ΚΙ Ο.Λ.Ο.Υ.Σ.!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΥ-ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!!!!!!!!!!!

  8. αχαχαχα
    εσενα θα σου κανει αλλαγη φυλου ο αραπης στον κορυδαλλο θελεις δεν θελεις
    πηγαδι θα στην κανει την σουφρα
    δεν σε σωζει ουτε η δικηγορος Μπαρουφα ουτε ο ο ιδιος ο Διας

  9. ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩΜΕΝ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ''ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ''΄ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ? ΗΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ? ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ? ΜΑ ΔΕΝ ΗΚΟΥΣΑ ΟΤΙΔΗΠΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΟΤΑΝΑ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΠΟΥΝ ''ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ'' ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΕΙΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΣΗ ?ΖΑΧΑΡΟ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΑΔΕ ΤΑΔΕ ΤΑΔΕ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΙ ΘΑ ΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑΥΜΑΤΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΕΥΗΜΟ ΜΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΨΩΜΟΛΥΣΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ? ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ Η ΚΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΧΧ ΞΕΡΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΙΝΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑΚΞΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΞΕΛΕΓΚΤΗΣ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥ-ΚΥΒΕΝΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ) ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΤΩΧΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 390 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΣΙΤΟΥΝ ΣΕ ''ΣΠΙΤΙΑ'' ΤΑ ΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ.Κ.Ο ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΛΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΩΧΕΥΣΕ Η ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΣ;Α ΜΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΣΕΙΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΥΕΣ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΥΟΑΡΧΕΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ''ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ''? ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΣΘΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΕΘΕΙ?? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΜΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ. ΟΡΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΟΛΟΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ……ΚΙ'ΈΣΥ ΕΛΛΗΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ε? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ?

  10. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΣΩΡΡΑ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΥΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Η ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ-ΤΣΙΒΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟΔΟΝΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΑΡΑΦΛΕ?

  11. ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ "ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ" ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ…

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΜΕ…

    ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 2300 ΧΡΟΝΩΝ….

    ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ..!!!

    ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΑΣ ΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….

    1ον ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. (βίντεο)
    http://alfeiospotamos.gr/?p=29258

    2ονΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ. (βίντεο)
    http://alfeiospotamos.gr/?p=29256

    3ονΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
    http://alfeiospotamos.gr/?p=29269

  12. • ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

    ''Τσιμουδιά'' ο Κάρολος Παπούλιας σε ερώτηση που δέχτηκε από πολίτη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης! (Βίντεο)

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Όχι απλά δεν απάντησε αλλά κοιτούσε πως να σηκωθεί να φύγει ο Κάρολος Παπούλιας νωρίτερα στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, του έγινε ερώτηση από τον κ.Στούμπο τον εκπρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα στην Καστοριά ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ…!!! (καθαρματα)

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    http://www.svouranews.gr/2016/07/blog-post_70.html

    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ….

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  13. ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΞΕΡΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ….

Comments are closed.