Οι μπριζολοδιώχτες

Και ‘κει που έλεγα ο καψερός, ότι μετά την διπλή εκλογική νίκη της αριστεράς, είχαμε πιάσει επιτέλους ταβάνι στον βαθμό μαλακίας που μπορεί να δέρνει τις ελληνόφωνες μάζες, να ‘ σου που μας προέκυψαν οι αντισπισιστές (!)

Οι οποίοι «αντισπισιστές» έχουνε πάρει φόρα και τσακίζουν ανενόχλητοι τα χασάπικα, ενώ σειρά αναμένουν τα σουβλατζίδικα, τα μπριζολάδικα και τα pet shops.

Εδώ δηλαδή μιλάμε για κανονικούς μπριζολοδιώκτες, που έβαναν, λέει, στόχο της ζωής τους την ολική απελευθέρωση ζώων και γης. Επειδή πιστεύουν ότι όλα τα ζωικά είδη, πρέπει να αποχτήσουν επιτέλους ίσα δικαιώματα με τον άνθρωπο!
Να μου το θυμηθείτε, ότι σε λίγο καιρό, εξόν από τον αντιρατσιστικό νόμο, θα μας φορμάρουν και κανέναν αντικοψιδικό νόμο και μετά άντε να ξεμπλέψεις από τις συλλογικότητες των παλαμίδων…

Για δε ρε κάτι μεταμοντέρνες μπουρδολογίες, που πλασάρονται για μοδάτες ιδεολογίες…
Πως το ΄λεγε ο Αϊνστάιν;
«Δύο πράγματα είναι πραγματικά άπειρα σ’ αυτή την πλάση: τα όρια του σύμπαντος και τα όρια της ανθρώπινης βλακείας»
Αν και για το σύμπαν , δεν ήταν και τόσο βέβαιος…

Τι παναπεί όμως αντισπισισμός;
Και πως συνέβη να μοστράρεται ως «ιδεολογία», ένας αχταρμάς μυξομαρξιστικών παραληρημάτων, ανακατωμένος με ολίγη από οικολογία και πασπαλισμένος με άχνη από επανάσταση;

Για να λάβετε μιαν ιδέα του τι σημαίνει αντισπισισμός, θα σας δώκω ορισμένα αποσπάσματα, από το official site αυτών των κουνημένων μικροαστών, που φαντασιώνονται ότι καταδιώκοντας τις μπριζόλες, θα κατορθώσουν να επιβάλλουν επι γης, το βασίλειο της ελευθερίας, έναντι του βασιλείου της αναγκαιότητας!
Αν αυτά που θα διαβάσετε σας φαίνεται απίστευτο να έχουν γραφτεί από έλλογα όντα, δεν έχετε παρά να ρωτήξετε τους φουκαράδες τους χασάπηδες, που τους διέλυσαν τα μαγαζάκια τους, για να εννοήσετε ευθύς αμέσως, το πώς η εκφυλιστική παράνοια του λευκού ανθρώπου μπορεί, με τη συνέργεια των αριστερών καθεστωτικών συμμοριών, να μετατραπεί σε υπερόπλο μαζικής καταστροφής…

Από τον ιστότοπο «αντισπισισμός»

Ο αντισπισισμός ως έννοια

Ο όρος σπισισμός (speciesism στα αγγλικά, species=είδος) αναφέρεται στον διαχωρισμό όπου το ανθρώπινο είδος θεωρείται ανώτερο σε μία ιεραρχική κλίμακα από τα άλλα είδη. Ο σπισισμός ως διάκριση σε επίπεδο ειδών, δίνει περισσότερη ηθική σημαντικότητα στον άνθρωπο σε σχέση με τα μη-ανθρώπινα ζώα, και ουσιαστικά επιτρέπει την επιβολή των ιεραρχικά ανώτερων στους κατώτερους, εμπνέοντας την ελεύθερη άσκηση εξουσίας.

Στην πράξη ο σπισισμός εκφράζεται με πολλαπλές μορφές εκμετάλλευσης των ζώων με τη θεώρησή τους ως ανθρώπινη ιδιοκτησία η οποία μπορεί να διατεθεί, να απορριφθεί και γενικότερα να χειραγωγηθεί κατά βούληση. Στην ανθρώπινη σπισιστική κοινωνία τα ζώα χρησιμοποιούνται με ποικίλους τρόπους ανάλογα με τα κατά περίπτωση συμφέροντα των εξουσιαστών ανθρώπων. Η χρησιμοποίηση αυτή μπορεί να αφορά στα ζώα τα ίδια – ζωντανά ή σκοτωμένα, ολόκληρα, ή μέρη του σώματός τους, παράγωγα οργάνων τους, εκκρίσεις τους, υπηρεσίες που αυτά παρέχουν ως αχθοφόροι, μέσα μεταφοράς, διασκεδαστές, πειραματόζωα, συντροφιά κλπ.

Βάσει των παραπάνω, ο αντισπισισμός είναι το ιδεολογικό ρεύμα που αντιτίθεται σε αυτό τον αυθαίρετο διαχωρισμό βάσει του είδους και κατ’ επέκταση απορρίπτει κάθε άποψη που θέτει τους ανθρώπους σε κυριαρχική θέση απέναντι στα άλλα ζώα.
Αφετηρία του αντισπισισμού αποτελεί η εναντίωση στην εκμετάλλευση, τη χειραγώγηση και τη στέρηση ελευθερίας. Υπό αυτή την έννοια το αντισπισιστικό κίνημα είναι βαθιά ανατρεπτικό και επαναστατικό απέναντι σε ένα σύστημα που είναι δομημένο σε κυριαρχικές αλλά και ανθρωποκεντρικές αντιλήψεις, επηρεασμένες από Ιουδαίο-Χριστιανικού τύπου δόγματα όπως «ο άνθρωπος έχει ψυχή ενώ τα ζώα όχι», «τα ζώα είναι πλασμένα για να υπηρετούν τον άνθρωπο» κλπ…»

Κι αφού οι μπριζολοδιώκτες μας δίνουν μια πρώτη ιδέα του τι παναπεί «αντισπισισμός» προχωράνε στα ουσιώδη, που φυσικά δεν είναι τίποτε παραπάνω από τα γνωστά κλισέ της νεοταξίτικης αριστεράς, περί ρατσισμού, ομοφοβίας και άλλα τέτοια καθεστωτικά ταμπελάκια, που όμως απάνω τους χτίζεται η παγκόσμια αυτοκρατορία των μπιλντεμπεργκς, των τριλάτεραλς, των σόρος των ρότσιλντς και των εγχώριων πρόθυμων ηλίθιων, που αναλαμβάνουν να περάσουν στους ιθαγενείς χαχόλους, τις αφανείς χειροπέδες της αιχμαλωσίας τους.

«…Το αντισπισιστικό κίνημα απευθύνεται τόσο σε ζητήματα σχετικά με την καταπίεση των ζώων, όσο και σε κάθε ζήτημα κοινωνικής ανισότητας κι εκμετάλλευσης. Όμοια με τα άλλα κινήματα κοινωνικής απελευθέρωσης, όπως αυτά των μαύρων, των γυναικών, των γκέι και των λεσβιών, απορρίπτει εξίσου κάθε διάκριση βασισμένη στο χρώμα του δέρματος, το φύλο ή την σεξουαλική ταυτότητα και αγωνίζεται ενάντια σε όλες τις μορφές καταπίεσης. Ο σπισισμός όμως, αν και συνδέεται ως γνήσια εξουσιαστική συλλογιστική με το ρατσισμό, το σεξισμό και την ομοφοβία, στην ουσία αποτελεί το πιο βαθιά ριζωμένο σύστημα διάκρισης και η πρακτική του την πιο εντατική και θεμελιωμένη μορφή καταπίεσης….»

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει ο νοήμων αναγνώστης, τα «αντισπισιστικά» μορμολύκια των Εξαρχείων, δεν διαφέρουν από τους λοιπούς συμμορίτες του συριζα, του ρουβίκωνα ή του ανταρσυα, πέραν από το ότι αυτοί το τερματίζουν, απαιτώντας να εξισωθεί το ανθρώπινο ον με τις κατσαρίδες, σε διαπλανητικό επίπεδο [φαντάζομαι ότι θα απαιτούν εξίσωση της ανθρωπότητας και με τα ούφο, αν υπάρχουν…]

Προφανώς δεν θα περνάει από το μυαλό των πανηλίθιων που συντάσσουν τα αντισπισιστικά παραληρήματα, ότι ο βασικότερος νόμος τη Δημιουργίας, είναι ακριβώς η ανισότητα των ειδών, που εξασφαλίζει όμως με θαυμαστό τρόπο τις αναγκαίες ισορροπίες, για την επιβίωση τους.
Το γεγονός ότι η σαρκοβόρα τίγρης καταβροχθίζει τη φυτοφάγα αντιλόπη, εξασφαλίζει παραδείγματος χάριν την απαιτούμενη ισορροπία σε ένα οικοσύστημα, στο οποίο αν τυχόν συμβεί να εξαφανιστεί η τίγρις, τότε η υπέρμετρη αύξηση του πληθυσμού της αντιλόπης, θα εξαφανίσει πολύ γρήγορα τη χλωρίδα του οικοσυστήματος, με συνέπεια στο τέλος, να χαθεί και η αντιλόπη και να καταρρεύσει το οικοσύστημα!

Ωστόσο ο αντισπισιστικός χείμαρος δεν σταματάει εδώ. Τα βολεμένα καλόπαιδα των Εξαρχείων, που δεν το χουν σε τίποτα να τσακίσουν την κεφαλή όποιου φουκαρά περάσει από μπροστά τους μ’ ένα σουβλάκι απ’ τον Κάβουρα, συνεχίζουν τις παρλαπίπες τους, με ένα απίστευτο κομφούζιο μεταμοντέρνας μαρξιστομαρκουζεϊκής αρλουμπολογίας, ανακατεύοντας ανελέητα, παλαιοντολογία, προϊστορία, σχολή της Φρανκφούρτης, Λένιν, Φλαμπουράρη, Βαρουφάκη, Μενεγάκη και Λαζόπουλο…

Θαυμάστε τρικυμία εν κρανίω…

«…Ο αντισπισισμός σε πολιτικό πλαίσιο

Μπορούμε ενδεχομένως να φανταστούμε ένα θεωρητικό μοντέλο καπιταλισμού το οποίο δεν εκμεταλλεύεται ζώα. Όμως, μεγάλο μέρος της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης έχει τις ρίζες του στην εκμετάλλευση των ζώων και η υπάρχουσα καπιταλιστική πραγματικότητα υπήρξε αποτέλεσμα πραγματικών ιστορικών διαδικασιών (ένα απλό και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι τα σφαγεία και οι εταιρείες επεξεργασίας κρεάτων ήταν η πρώτη βιομηχανία που εφηύρε τον μεταφορικό ιμάντα, από όπου και προέρχεται η παραγωγή που βασίζεται στην γραμμή συναρμολόγησης).
Η εμφάνιση και η διατήρηση του καπιταλισμού ως σύστημα που εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους στηρίζεται κατά κάποιους τρόπους και στην εκμετάλλευση των ζώων. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως η μετάβαση από τις «πρωτόγονες κοινωνίες» όπου τα ζώα δεν ανήκαν σε κανέναν και ζούσαν άγρια κι ελεύθερα, στην κοινωνία της εξημέρωσης και της κυριαρχίας, τα ανέδειξε σε μία από τις πρωιμότερες μορφές ιδιωτικής περιουσίας. Από τη στιγμή αυτή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσα παραγωγής, εμπόρευμα για συναλλαγή και κέρδος, να συσσωρευθούν και να αποτελέσουν ένδειξη πλούτου ή ανώτερης κοινωνικής θέσης. Τα ζώα καθιερώθηκαν έτσι ως μία από τις πρώτες μορφές κεφαλαίου (και ουσιαστικά υποδουλώθηκαν).
Η συμβολική σημασία της εξημέρωσης είναι μεγάλη καθώς αυτή αποτέλεσε ένα αρχέτυπο υπόδειγμα για άλλα είδη κοινωνικής υποταγής.
Η εμφάνιση της πατριαρχίας, των κρατικών αρχών και των κοινωνικών τάξεων, είναι διαδικασίες παράλληλες με την εξημέρωση των ζώων, που συμπορεύθηκαν στην εξέλιξη των κοινωνιών. Όταν μιλάμε άλλωστε για την εκμετάλλευση και την καταπίεση των ζώων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι άνθρωποι είναι και αυτοί ζώα…
Σε αυτό παγκόσμιο σύστημα εργοστασιακής κτηνοτροφίας που επιπλέον επιδεινώνει το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας, είναι ξεκάθαρη η σύνδεση μεταξύ του πως ο καπιταλισμός κακοποιεί ανελέητα τα ζώα, λεηλατεί τη φύση και εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους.
Κρατώντας όλα τα παραπάνω κατά νου, φτάνουμε στο σημείο όπου αναδύεται η σημασία της επανεξέτασης της σχέσης μας με τα μη-ανθρώπινα ζώα και η ανάγκη αυτή να τεθεί σε ένα νέο θεωρητικό πλαίσιο. Ο φαύλος κύκλος της βίας και της καταστροφής θα τερματιστεί μόνον όταν οι άνθρωποι διαμορφώσουν μη-ιεραρχικές και μη-εκμεταλλευτικές σχέσεις με τα άλλα είδη ζώων και το φυσικό κόσμο. Η απελευθέρωση των ανθρώπων, των ζώων και της γης είναι αγώνας ενιαίος.
Βασισμένοι σε αυτή την ιδεολογική πλατφόρμα και θεωρώντας πως στο θέμα της ολικής απελευθέρωσης των ζώων υπάρχει απουσία λόγου στον εγχώριο αντιεξουσιαστικό χώρο, σύντροφοι και συντρόφισσες προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας συνέλευσης με αντιιεραρχικά χαρακτηριστικά και αυτοοργανωμένη λειτουργία, σκοπός της οποίας είναι η διάχυση της αντισπισιστικής θεωρίας και πράξης και η ανάδειξή τους ως αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού κινήματος. Δεν αντιλαμβανόμαστε το ζήτημα των ζώων ως θεωρητικό κατασκεύασμα αλλά ως συνειδητή στάση ζωής, πράγμα που μας οδηγεί και σε αντίστοιχες αδιαπραγμάτευτες πρακτικές τόσο στην πολιτική μας δράση όσο και στην καθημερινή μας ζωή.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΖΩΑ
Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση

Αντισπισισμός

Αυτά λοιπόν από τους αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές, αντιομοφοβικούς και αντι-γενικώς, ημιπαράφρονες μπριζολοδιώκτες των Εξαρχείων.

Τουλάχιστον τα παιδιά έχουν το γνώθι σ’ αυτόν, κλείνοντας το φοβερό μανιφέστο τους, με τη μνημειώδη πρόταση…
«Είμαστε όλοι ζώα!»

Και τώρα αδέρφια μου, αφού πήρατε μιαν ιδέα του τι παναπεί αντισπισισμός, ας έρθουμε στο καίριο ερώτημα.
Πως είναι δυνατόν στην Ευρώπη, στον πολιτισμό που γέννησε τον απειροστικό λογισμό, τη θεωρία της σχετικότητας και τον υπαρξιακό στοχασμό, να εμφανιστεί ένα τέτοιο μνημείο εγκεφαλικής δυσλειτουργίας, όπως αυτό το μανιφέστο της κατσαρίδας;
Άραγε μπορεί ένας πολιτισμός να φτάσει σε τέτοια επίπεδα βιοπνευματικής σαπίλας, ώστε να παράγει ιδεοαχταρμάδες, κατάλληλους μοναχά για εκ γενετής συριζαίους;

Ναι, είναι!
Και δεν είναι η πρώτη φορά, που παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο στην ιστορία.

Θα σας θυμίσω απλώς, ότι οι κοινωνίες που τείνουν να εξαφανιστούν από το προσκήνιο της ιστορίας, εμφανίζουν συμπτώματα μαζικής εκφυλιστικής άνοιας, ανάλογα με τα συμπτώματα της γεροντικής άνοιας στους ηλικωμένους.
Η σοφή ρήση: «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι» φαίνεται ότι ισχύει τόσο για τα άτομα, όσο και για τις κοινωνίες.

Κάπως έτσι, η πτώση του Ρωμαϊκού πολιτισμού είχε προδιαγραφεί, όταν ο Κόμμοδος διαδέχθηκε έναν Μάρκο Αυρήλιο ή η διάλυση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, είχε ήδη δρομολογηθεί, όταν οι νέοι άντρες προτιμούσαν να γίνουν καλόγεροι, αντί να καταταγούν στον στρατό ή το τέλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας είχε κιόλας σφραγιστεί, όταν οι άλλοτε ρωμαλέοι Τουρκομογγόλοι ιππείς, άφησαν τα έργα του πολέμου στους γενίτσαρους και οι ίδιοι το έριξαν στις απολαύσεις των χαρεμιών τους ή… ή… ή….

Η Ευρώπη του 21ου αιώνα [που δυστυχώς κομμάτι της είναι η Ελλάδα] έχει ήδη εισέλθει στην περίοδο της βιοφυλετικής και πολιτισμικής παρακμής της, με συνέπεια να γεννάει εκτρώματα σαν αυτούς τους γελοίους μπριζολοδιώχτες, αντί να παράγει έργα μεγάλου πολιτισμού.

Η πλήρης ισοπέδωση και απαξίωση οποιουδήποτε κώδικα αξιών, είτε θρησκευτικού, είτε πνευματικού, είτε εθνικού, είτε κοινωνικού, είτε ηθικού, δημιούργησε μία γενιά αλλοτριωμένων πλασμάτων, που εξόν από μπάσταρδοι φυλετικά [λόγω των συνεχών επιμιξιών με αφροασιατικές φυλές], είναι και αποκομμένοι από τις πνευματικές ρίζες τους.
Αυτή η εσωτερική γύμνια του σημερνού Ευρωπαίου ανθρώπου, από όλα εκείνα τα πνευματικά, ηθικά και πολιτισμικά στοιχεία, που αποτελούσαν το γόνιμο έδαφος για να αναπτύξει την προσωπικότητα του και να χαράξει το μονοπάτι της ζωής του, εντός των παραδοσιακών νοημάτων απάνω στα οποία οικοδομήθηκε ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός, προκάλεσε εν τέλει ένα είδος «σχιζοφρένειας των μαζών», όπου τα πάντα συμπλέκονται, βυθίζονται, αλλοτριώνονται, παραμορφώνονται και εξαφανίζονται, σε μια κινούμενη άμμο διαρκούς αμφισβήτησης και καθολικής απαξίωσης.

Το να είσαι σήμερα «μοδάτος» σημαίνει πρώτ’ απ’ όλα, να αρνείσαι οτιδήποτε έχει να κάμει με τις ρίζες σου. Να «επαναστατείς» απέναντι στους πατρώους κώδικες αξιών, που όμως κομμάτι τους είναι η γλώσσα σου, η σωματομορφή σου, τα κύτταρα σου, οι γνώσεις σου, ο κόσμος σου ολόκληρος [εσωτερικός και εξωτερικός]
Με λίγα λόγια, να αποκόβεσαι από τη συλλογική συνείδηση με την οποία εφοδιάστηκες για να διαφύγεις από τον νόμο της ζούγκλας και να κατακτήσεις την ανθρωπινότητα σου, όπως ο ημιπαράφρων τρανσέξουαλ, αποκόπτει τα γεννητικά του όργανα!

Το κακό είναι ότι ποτέ κανένας δεν άλλαξε φύλο, επειδή ακρωτηριάστηκε και [αντίστοιχα] ποτέ κανένας δεν έγινε σαμάνος, επειδή αρνήθηκε τον δυτικό ορθολογισμό!
Αντιθέτως, τα άτομα που αποκόπτονται ολοκληρωτικά από τις ρίζες τους και τη συλλογική τους συνείδηση, δεν μεταλλάσσονται σε μέλη κάποιου άλλου πολιτισμού, με διαφορετικές ρίζες και διαφορετική συλλογική ταυτότητα αλλά καταντούν καρικατούρες και φτηνοί πιθηκιστές του αλλότριου.

Η ελιά που αποκόπηκε από τη ρίζα της δεν θα γίνει πλάτανος αλλά κούτσουρο και ο λευκός Ευρωπαίος που αποκόπηκε από τη συλλογική του συνείδηση, δεν θα γίνει βραχμάνος αλλά τσαρλατάνος, που πιθηκίζει τους βραχμάνους.
Τέτοιου είδους πολιτισμικά κούτσουρα όμως, είναι ανίκανα να παράγουν πολιτισμό και το μόνο που είναι ικανά να παράγουν είναι μνημεία ατελείωτης μπουρδολογίας, σαν τον αντισπισισμό.

Οι μπριζολοδιώκτες μας, απλώς προσπαθούν απεγνωσμένα να δώσουν ένα νόημα στην κενή νοημάτων ζωή τους, καταδιώκοντας ανελέητα τα παϊδάκια και τα σπληνάντερα.
Αφού πρώτα αποκόπηκαν από το πλούσιο έδαφος της συλλογικής τους μνήμης και των παραδοσιακών κωδίκων αξιών, επιχειρούν τώρα να ανακαλύψουν μίαν όαση νοήματος, στην απόλυτη έρημο που οι ίδιοι δημιούργησαν στις ψυχές τους.

Κι αφού εξεδίωξαν τον Θεό [και κάθε ανθρωπομορφή του Θεού] από τον θλιβερό κόσμο τους, ψάχνουν τώρα να υποκαταστήσουν τους Νόμους της Δημιουργίας, με τις άρες-μάρες-κουκουνάρες και τα τσιπρομαρξιστικά ρετάλια, που τους φυτεψαν στα μυαλα οι εκμαυλιστές τους.
Είναι φυσικό λοιπόν να εξισώνουν τους εαυτούς τους με τα ζώα.

Ο άνθρωπος που έχει αποκοπεί από το σώμα της συλλογικής εθνικής, πολιτισμικής και βιοφυλετικής του κληρονομιάς, δεν είναι πια άνθρωπος αλλά ένας εξόριστος της ζούγκλας…

loading...

4 thoughts on “Οι μπριζολοδιώχτες

  1. Δεν είναι θέμα αριστεράς ή δεξιάς. Αριστερά και δεξιά ασκούν ίδια πολιτική.
    Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης που φέρνει τον χειρότερο ''μεσαίωνα'' όλων των εποχών.

  2. δεν υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι σημερα game over…υπαρχουν μονο ηλιθιοι μαλακες και λαμογια που κανουν την δουλεια της ΝΤΠ ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα,και σε αντιδιαστολη υπαρχουν και καποιοι που ακομα σκεπτονται με την ορθη λογικη.

  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΦΗΣΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ,ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ…??

    ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…!!

    ΕΣΥ "ΞΥΠΝΒΗΣΤΕ ΡΕ" ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ…

    …..ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ:
    Δείτε με πόση γλύκα μας σκοτώνουν…

    https://www.youtube.com/watch?v=hj671EhY_cU&feature=share

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΔΩ :
    http://www.stopthecrime.net/nasa.html //

    *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2016/

  4. ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΠΕΛΟΤΕΡΙΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 150αρικα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ? ΕΛΑ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΜΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΠΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΗΔΗ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΦΥΦΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΓΜΑΤΑ 21,000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ….ΟΥΥΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Comments are closed.