Βαρουφακη…Ουστ και εσυ και οι οικονομικες σου θεωριες.

Βαρουφακη, να δεχτουμε οτι ολα οσα εχεις πει ειναι αληθεια. Οταν αποχωρησες και εως τωρα δεν εχεις πει τιποτα απο το πραγματικο παρασκηνιο ουτε ηρθες σε πραγματικη ρηξη.
Με λιγα λογια δεν εχεις πει τιποτα γιατι εισαι μελος της μεγαλης ομαδας. Ουστ και εσυ και οι οικονομικες σου θεωριες. Πηγαινε να δωσεις διαλεξεις να τα κονομας με θεμα πως την εστριψες στα ζορια χωρις βα βγαλεις αχνα. ΔΕΝ τολμας να ανοιξεις το στομα σου γιατι μετα θα κλεισουν ολες οι πορτες. Ομως δεν ησουν σε μια επιχειρηση οικονομικος διευθυντης ησουν σε μια χωρα με ιστορια και εδειξες ποσο αξιζες για αυτην.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Βαρουφακη…Ουστ και εσυ και οι οικονομικες σου θεωριες.

  1. MIA XAΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.

  2. Ποσο αγραμματος παλιοχωριατο-κουμμουνιστης κατσαπλιας μαλακας μπορει να εισαι…ποσο!!!

  3. Αυτον τον τυπο τον παρακολουθουσα χρονια στις πρωινες εκπομπες, οταν μιλουσε απο το εξωτερικο πριν μας ερθει εδω.Ειχε πει τα παντα.Και ετσι και γιουβετσι.Και ασπρο και μαυρο Και μεσα και εξω.Και μετα βγαινει και λεει οτι αυτο το ειχε πει.Ετσι ξερω κι εγω να κανω τον οικονομολογο.Ασχετος και ναρκισσος.Αλλα φταινε οι δημοσιογραφοι που τον φωναζουν για να λεει τις αηδιες του .Στην αφανεια.Για να σκασει απο το κακο του.

Comments are closed.